Step Up 3D magyar poszter

Címkék: táncfilm stepup3d

2010.06.13. 17:03

Befutott a magyar poszter a Step Up harmadik részéhez, melyet augusztus 26-án mutatnak be a hazai mozik 3D-ben.

http://lh3.ggpht.com/_UfbBWlhZ7sw/TGJ4PaNXq0I/AAAAAAAAAa0/3HJcp7iemGs/stepup3_B1_0806.jpg

hírek röviden 06.13

Címkék: hírekröviden

2010.06.13. 13:44

- Tegnap fejeződött be a Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 forgatása. Warwick Davis (Flitwick professzor) twitterén írta:

The end of an Era - today is officially the last day of principal photography on ‘Harry Potter’ - ever. I feel honoured to be here as the director shouts cut for the very last time. Farewell Harry & Hogwarts, it’s been magic! …and goodbye Griphook!


- Sam Raimi rendezésében készülhet el az Oz: The Great and Powerful (Óz, a csodák csodája) remake, melynek a főszerepére Robert Downey Jr.-t szeretnék leszerződtetni. A produkció 2013-ban debütálhat a vásznakon.

- Behinde the Scenes: The Kids Are All Right YouTubera töltve

- Már többször is esett szó a blogon a My Idiot Brother című vígjátékról, melynek a forgatása a jövő hónapban kezdődik New Yorkban. A Variety jelentése szerint Adam Scott (Leap Year, Piranha 3-D) csatlakozott a szereplőgárdához, Paul Rudd, Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, Emily Mortimer és Rashida Jones mellé. (itt, a hírek között esett szó bővebben a filmről)

- A Seven Arts Pictures (the "Company") jelentette be, hogy Vincenzo Natali (Splice, Cube) rendezheti az 1984-ben megjelent William Gibson: Neuromancer (magyarul Neurománc) tudományos-fantasztikus cyberpunk  regénye alapján készülő filmadaptációt. Hivatalos tartalom wikipedia-n.

- Az ausztrál szupermodell Gemma Ward (The Strangers - Dollface) csatlakozik Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penelope Cruz, Ian McShane, Kevin McNally, Stephen Graham, Astrid Bergès-Frisbey, Sam Claflin és Yuki Matsuzaki mellé a Karib-tenger kalózai 4 castjához (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides). http://twitpic.com/1wi512

- Nico Tortorella is csatlakozik a Sikoly 4 (Scre4m) szereplőgárdájához. Twitterén ezt írta:

"Huge news today!!!! Just officially got cast in Scream 4!!!! Today is always the best day of my life."

- Liam Neeson 22 másodpercben az Elrabolva folytatásáról (Taken 2)

Újabb képek láthatóak a Something Borrowed című romantikus vígjáték forgatásáról... a képeken Kate Hudson, Colin Egglesfield, Ginnifer Goodwin és John Krasinski látható.

Hírek röviden 06.12

Címkék: hírekröviden

2010.06.12. 13:08

- A Paramount Pictures elkészíti a 2004-es Bajos csajok (Mean Girls) folytatását, mely minden bizonnyal csak DVD-n fog megjelenni. A második rész forgatása jövő hónapban kezdődik Atlantában, az Emmy-díjas Melanie Mayron rendezésében, új színészekkel.

- A Beantown jelentése szerint, előkészületi fázisban van Martin Scorses 2007-es, Oscar-díjas feldolgozásfilmjének, a Téglának (The Departed) a folytatása. A tégla 2   folytatása teljesen saját történet lenne, tehát nem követné a hongkongi Szigorúan piszkos ügyek második részét. A produkció 2012-ben kerülhet a filmszínházakba.

- Steven Spielberg I. világháborús drámát forgat War Horse címmel, melyhez a pletykák szerint Eddie Redmayne (Elizabeth: Az aranykor, A másik Boleyn lány, Az ügynökség) szerződött le.

Egyébként a produkció Michael Morpurgo azonos című regényéből készül, melyet a tervek szerint a DreamWorks 2011 augusztus 10-én mutat be, az amerikai mozikban.

War Horse című regényében egy fiatal fiú keresi lovát az első világháború vérzivatarában.

"In 1914, Joey, a beautiful bay-red foal with a distinctive cross on his nose, is sold to the army and thrust into the midst of the war on the Western Front. With his officer, he charges toward the enemy, witnessing the horror of the battles in France. But even in the desolation of the trenches, Joey's courage touches the soldiers around him and he is able to find warmth and hope. But his heart aches for Albert, the farmer's son he left behind. Will he ever see his true master again?"

- Ragadozók TV Spot #1 videara töltve

- Jonah-Hex-Clip #2 videara töltve

- Toy Story 3D reklámok indara töltve

- Az első hivatalos The Tourist kép

- MIIIB promó Will Smith-szel

- Behind the Scenes: Good Time - Despicable Me

Az IGN jóvoltából érkezett egy új plakát a Resident Evil: Afterlife-hoz... a film szeptember 10-én kerül az amerikai mozikba, míg itthon egy nappal korábban lesz nézhető, 3D-ben.

A Scott Pilgrim vs. the World című képregény adaptációhoz befutottak a karakterposzterek a hét gonosz exről.

#1 Matthew Pattel (Satya Bhabha), #2 Lucas Lee (Chris Evans), #3 Todd Ingram (Brandon Routh), #4 Roxy Richter (Mae Whitman), #5 & #6 Kyle és Ken Katayanagi, és a #7 Gideon Graves (Jason Schwartzman)

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8160829_b5588dcc6c77521880531a45a7683fd3_l.jpg

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8160827_216e9d30addf44d0296b3eca38b2286e_l.jpg

A blogon már kétszer is volt szó (első fotó és 44 másodperc a produkcióból) a Tamara Drewe című Thomas Hardy: Far from the Madding Crowd (Távol a zajgó tömegtől) című 19. századi regényén alapuló romantikus vígjátékról, melyben Gemma Arterton (Clash of the Titans, Prince of Persia: The Sands of Time) látható a főszerepben. Az alkotást a Sony Pictures Classics valamikor szeptemberbe küldi az amerikai mozikba.

A történet középpontjában egy újságíró, Tamara Drewe (Gemma Arterton ) áll, aki egy orrplasztika után tér vissza a vidéki Anglia hétköznapjaiba, és azonnal szerelmi háromszögbe keveredik a tinilányok kiégett rockbálványával (Dominic Cooper) és a gyerekkori barátjával (Luke Evans).

Twelve poszter

Címkék: dráma adaptáció twelve

2010.06.11. 12:13

Pár napja mutattam a blogon a Twelve című dráma előzetesét, ma befutott hozzá egy új poszter (első ide töltve). A főszerepben a Gossip Girl-ből ismert Chace Crawford látható.

hírek röviden 06.11

Címkék: hírekröviden

2010.06.11. 10:43

- A Summit Entertainment megerősítette, hogy a végső Twilight  könyvből két különálló film készül. Mindkét film az Oscar díjas Bill Condon rendezésében fog elkészülni. Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke és a teljes Cullen család is visszatér, azaz Peter Facinelli (Carlisle), Elizabeth Reaser (Esme), Jackson Rathbone (Jasper), Nikki Reed (Rosalie), Ashley Greene (Alice) és Kellan Lutz (Emmett) +  Anna Kendrick (Jessica).

A produkció szkriptjét Stephenie Meyer könyve alapján Melissa Rosenberg készítette. A produceri teendőket Meyer, Wyck Godfrey és Karen Rosenfelt látják el.

A Twilight Saga: Breaking Dawn 1. része 2011 november 18-án érkezi az amerikai mozikba, míg a 2. rész 2012-ben debütál.

Hivatalos sajtóközlemény:

Summit Entertainment confirmed today that "The Twilight Saga: Breaking Dawn" will be released as two separate films with the first of the two slated to be released in theatres on November 18, 2011. Academy Award® winner Bill Condon will direct both films starring Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner along with Billy Burke as Charlie Swan as well as returning members of the Cullen Family including Peter Facinelli as Carlisle, Elizabeth Reaser as Esme, Jackson Rathbone as Jasper, Nikki Reed as Rosalie, Ashley Greene as Alice and Kellan Lutz as Emmett. The project, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer's Twilight series, is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Stephenie Meyer producing. "The Twilight Saga: Breaking Dawn" will start production in the fall."The Twilight Saga: Breaking Dawn" illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.

- Egy napon (július 28.) jön ki itthon DVD-n a Cop Out (Két kopper) és a The Losers (Vesztesek bosszúja). @filmklub

- Akit érdekel vannak új Toy Story 3 videók is: VB-s itt és itt + Ken-es itt, itt és itt + egy TV Spot

- Michael Brandt (Wanted) rendezői debütálása lesz a The Double című akció-thriller, melyhez Stana Katic és Odette Yustman leszerződött le. A produkcióhoz korábban Richard Gere, Topher Grace és Stephen Moyer (True Blood) kötelezte el magát.

A történet középpontjában egy nyugdíjba vonult CIA-ügynök (Richard Gere) lesz látható, akit összeraknak egy fiatal FBI-ügynökkel (Topher Grace), hogy vadásszanak le egy gyilkost, aki megölt egy washingtoni szenátort.
Moyer egy orosz kémet fog alakítani, Katic egy orosz prostit, végül Yustman Gere feleségét formálja meg.

- Guillermo Del Toro otthagyta a Hobbitot, ezt május végén jelentette be, ám most az a hír járja a Pajiba értesülései szerint, hogy készít egy új Van Helsing filmet, ami nem a 2004-es Hugh Jackman főszereplésével készült alkotás folytatása lesz.

- Geoffrey Rush, azaz Hector Barbossa kapitány is visszatér a Karib-tenger kalózai 4-be (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides). A forgatás ebben a hónapban kezdődik Hawaii-on.

- Michael Bay korábbi állításával ellentétben, mégis 3D-s lesz a Transformers 3, viszont azt még nem tudni, hogy azzal a technikával készül, vagy csak az utómunka során válik térbelivé a képi világ. Az most már biztos, hogy ez lesz az utolsó rész.

- A Los Angeles Times a jelentése szerint, a Warner Bros. és a Legendary Pictures várhatóan jövő januárban kezdi el forgatni a Titánok harca második részét 3D-ben, tehát nem konvertált lesz. Sam Worthington visszatérése valószínű, viszont a rendezői székbe az már biztos, hogy Louis Leterrier nem tér vissza, helyette Jonathan Liebesman lehet a befutó, aki a The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning rendezéséért volt felelős.

- Kenneth Grahame: Wind in the Willows (Békavári uraság és barátai) című 1908-as gyerekkönyvve új filmes adaptációt kap, mely élőszereplős és animációs részeket is fog tartalmazni. A produkció Ray Griggs rendezésében fog elkészülni Bill Marsilii forgatókönyve alapján. A forgatás ősszel veszi kezdetét Új-Zélandon, és valamikor 2012-ben kerül az amerikai mozikba.

A könyv hivatalos tartalma: Grahame kis hősei számos kalandot élnek át szárazon és vízen, a folyó partján, a folyón és a folyón túl, a Vad Erdőben. Vannak e kalandok közt kacagtatók és meghatók, vannak lélegzetelállítóan izgalmasak és derűsen szívmelengetők, de minél tovább jutunk a hőn szeretett folyóhoz hasonlóan kanyargó, áradó, meg-megiramló történet sodrában, annál jobban megszeretjük finom humorral és nagy-nagy gyengédséggel ábrázolt szereplőit, no meg a történések színterét, a csodálatos elevenséggel felidézett folyót és partvidékét.

- A Warner Bros. elkészíti az Arthur című, 1981-es vígjáték újráját, melyhez Russell Brand, Helen Mirren és Greta Gerwig után Jennifer Garner és Nick Nolte szerződött le. Az új Arthur forgatókönyvét Peter Baynham írta.

A forgatás júliusban kezdődik New Yorkban, a bemutató 2011 első felében várható.

Az eredeti alkotás története: A multimilliomos Bach ultimátumot ad részeges, céltalan fiának, Arthurnak: vagy feleségül veszi üzlettársa lányát, vagy kitagadja az örökségéből. De a szeretetreméltó playboy nem szereti Suzant, ellenben felfigyel egy ruhaüzletben egy lányra. A szegény pincérnő, Linda éppen apjának lop el egy nyakkendőt. Romantikus indítás egy hatalmas szerelemhez, amely talán az infantilis Arthurt is cselekvésre készteti.

- Angelina Jolie lehet az új Kleopátra a Cleopatra: A Life című biopic-ben.

Egyébként az eddig leghíresebb alakítást ebben a szerepben Elizabeth Taylor játszotta 1963-ban, melyet Joseph L. Mankiewicz rendezett.

- Behind the Scenes: The Twilight Saga: Eclipse - David Slade

hírek röviden 06.11

Címkék: hírekröviden

2010.06.11. 10:43

- Summit Entertainment megerősítette, hogy a végső Twilight  könyvből két különálló film készül. Mindkét film az Oscar díjas Bill Condon rendezésében fog elkészülni. Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke és a teljes Cullen család is visszatér, azaz Peter Facinelli (Carlisle), Elizabeth Reaser (Esme), Jackson Rathbone (Jasper), Nikki Reed (Rosalie), Ashley Greene (Alice) és Kellan Lutz (Emmett) +  Anna Kendrick (Jessica).

A produkció szkriptjét Stephenie Meyer könyve alapján Melissa Rosenberg készítette. A produceri teendőket Meyer, Wyck Godfrey és Karen Rosenfelt látják el.

A Twilight Saga: Breaking Dawn 1. része 2011 november 18-án érkezi az amerikai mozikba, míg a 2. rész 2012-ben debütál.

Hivatalos sajtóközlemény:

  • Summit Entertainment confirmed today that "The Twilight Saga: Breaking Dawn" will be released as two separate films with the first of the two slated to be released in theatres on November 18, 2011. Academy Award® winner Bill Condon will direct both films starring Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner along with Billy Burke as Charlie Swan as well as returning members of the Cullen Family including Peter Facinelli as Carlisle, Elizabeth Reaser as Esme, Jackson Rathbone as Jasper, Nikki Reed as Rosalie, Ashley Greene as Alice and Kellan Lutz as Emmett.
  • The project, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer's Twilight series, is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Stephenie Meyer producing. "The Twilight Saga: Breaking Dawn" will start production in the fall.
  • "The Twilight Saga: Breaking Dawn" illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.

Egy különleges egység négy tagját olyasmivel vádolták meg, amit nem követtek el. Azóta a csapat többé már nem engedelmeskedik a parancsoknak, megrendelésre dolgoznak, és egyszer talán tisztázzák a nevüket. Hannibal Smith ezredes (Liam Neeson) akkor van elemében, mikor a legkilátástalanabb a helyzet egy bevetés során, és a legagyafúrtabb tervet kell kitalálnia a siker érdekében. Ő a főnök. Egyik embere, a karizmatikus Peck hadnagy (Bradley Cooper) a kivitelezésben profi, a másik Baracus őrmester (Quinton Jackson) elkerülhetetlen a pofonok kiosztásában, a kicsit őrült Murdock százados (Sharlto Copley) pedig mindent elvezet, aminek kereke vagy szárnya van. A nyomukban a katonai rendőrség lerázhatatlan nyomozójával (Jessica Biel), a közelükben a CIA titokzatos ügynökével (Patrick Wilson) a csapat a túlélésért küzd. És közben még élvezik is.

A 3 Emmy-díjra jelölt legendás tévésorozatból egy pörgős, kalandokkal teli, humoros akciófilm készült Ridley Scott (Amerikai gengszter, Hazugságok hálója) és Tony Scott (Top Gun, A közellenség) producersége mellett olyan kiváló színészekkel, mint Liam Neeson, Bradley Cooper, Patrick Wilson, és Jessica Biel.

Befutott az első jelenet a Jonah Hexből, és még két új képet is láthatunk a Jimmy Hayward rendezte akció-thrillerből, melyet június 18-tól láthatnak az amerikaiak, míg a hazai premierről semmi hír...

Az Entertainment Tonight ellátogatott a Thor képregény adaptáció forgatására, és interjút készített a két főszereplővel (Chris Hemsworth, Natalie Portman) és a rendezővel, Kenneth Branaghtal, mely alább látható.

Salt ügynök poszter

2010.06.10. 22:30

 

Nem kellett végül vasárnapig várni, és estére befutott a Walt Disney Tangled című animációjának bemutatója.

süti beállítások módosítása