Előzetes Christopher Landon Scouts Guide to the Zombie Apocalypse című zombi-vígjátékához.

scouts_guide_to_the_zombie_apocalypse_ver3_xxlg.jpg

Sisters EW cover

Címkék: Sisters

2015.10.28. 14:40

12189802_10153764970849701_8632651229730877163_n.jpg

Hírek röviden 10. 22.

Címkék: hírekröviden

2015.10.22. 19:03

  • A Marvel azt szeretné, ha Peyton Reed rendezné A Hangya 2-t.
  • Az Orange is the New Black című sorozatból ismert Laverne Cox lesz Frank-N-Furter a Rocky Horror Picture Show remake-ben.
  • Tegnap volt az a nap, amelyen Marty McFly és a Doki megérkeztek a jövőbe, és ennek kapcsán természetesen rengeteg helyen foglalkoztak a Vissza a jövőbe filmekkel. A legérdekesebb hír talán az, hogy elképzelhető, hogy valamelyik jubileumon bemutatásra kerül majd az a változat, amelyekben az Eric Stoltzcal leforgatott jelenetek láthatók.
  • Bruce Willis szerint nagyon okos és ütős lesz a Die Hard 6.
  • Chris Rock lesz a 2016-os Oscar-gála házigazdája.
  • 2017. június 16-án kerül mozikba a Kingsman 2. A Robin Hood pedig épp a Kingsman 2 forgatása miatt vsúszik, ugyanis mindenképp meg akarják várni Taron Egertont.
  • Dacre Montgomery lesz a piros ranger a Power Rangers rebootban.
  • A Paramount 2017-ig eltolta a Péntek 13 rebootját.
  • Jon Hamm szerepet kapott a Baby Driver című akcióvígjátékban, melyhez Ansel Elgort, Lily James és Jamie Foxx már korábban aláírt. A film középpontjában egy Baby becenevű fiatal srác áll, aki sofőrként dolgozik és a bűntények helyszíneiről szállítja el a betörőket. Amikor azonban a maffiának kezd dolgozni és az egyik szökés rosszul sül el, menekülnie kell.
  • Judy Greer visszatér Cornelia szerepében A majmok bolygója 3-ban.
  • Vin Diesel csak akkor ír alá az Inhumanshez, ha a Marvel egy ütős forgatókönyvvel és egy kiváló rendezővel áll elő.
  • Kate Beckinsale és Theo James főszereplésében már zajlik Prágában az Underworld 5 forgatása.
  • Channing Tatum azt szeretné, ha Doug Liman rendezné a Gambitet.
  • Az első részhez hasonlóan az Annabelle 2 forgatókönyvét is Gary Dauberman írja, azonban John Leonetti rendező nem biztos, hogy visszatér.
  • Nick Cassavettes rendezheti az Országúti diszkó remake-et.
  • Charlize Theron írt alá a The Gray Man című kémfilm főszerepére, melyben egy különleges ügynök próbálja megmenteni lányai életét.

SPECTRE EW cover

Címkék: poszter Spectre

2015.10.22. 14:39

11219433_10153754209039701_5369716457745151610_n.jpg

12141046_1008456785841844_8001834145854683833_o.jpg

trinitylarge.jpg

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok… mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.

Talán a legrégebben, legjobban várt képregény-megfilmesítésben az antihősökből álló szupercsapatot igazi sztárválogatott kelti életre. Will Smith = Deadshot, Batman egykori ellenfele; Jared Leto = Joker, akinek gyilkos a humora; Joel Kinnaman = Rick Flagg, valaha katona; Margot Robbie = Harley Quinn, Joker barátnője; Jai Courntey = Bumeráng, aki energiával dobálózik; Cara Delevingne = Enchantress, aki bármilyen alakot felvesz.

2016 nyarán érkeznek a legelvetemültebb képregényhősök a moziba!
A Suicide Squad - Öngyilkos osztag hamarosan a mozikban!

Hírek röviden 10. 15.

Címkék: hírekröviden

2015.10.15. 16:17

  • Alvinék nem félnek, ugyanis az Alvin és a mókusok 4. része Amerikában december 18-án kerül mozikba, egy napon a Csillagok háborúja: Az ébredő Erővel.
  • Ryan Coogler (Creed, Fruitvale Station) az első számú esélyes a Fekete párduc film rendezői posztjára.
  • Elkészül a Die Hard 6. része, ami egy '70-es években játszódó előzményfilm lesz, de Bruce Willis is feltűnik majd benne John McClane jelenkori énjeként.
  • A Paramount állítólag nem készíti el a Boszorkányvadászok 2-t, hanem inkább egy tévésorozatot csinál.
  • A Warner bejelentette, hogy 2020-ban érkezik a Godzilla Vs Kong.
  • Gondok lehetnek a Tarzan rebootnál, ugyanis David Yates rendezőnek még bőven lenne munkája a filmen, csakhogy ő már a Legendás állatok és megfigyelésüket forgatja.
  • Robert Rodriguez fogja rendezni az Alita: Battle Angelt, melynek producere James Cameron és Jon Landau lesz.
  • Matthew Senreich, Tom Sheppard és Zeb Wells (Robot Chicken) írják majd a Rabbids film forgatókönyvét, melyben élőszereplős és stop-motion részek is lesznek.
  • Vin Diesel azt állítja, hogy a Dungeons and Dragons alkotói azt szeretnék, ha az ő története adná a film alapját, a színész pedig azt mondta, hogy a főszerepet csak abban az esetben vállalja el, ha tökéletes lesz a forgatókönyv.
  • A Universal állítólag női főszereplőt szeretne A múmia reboothoz.
  • Egyes hírek szerint a Marvel azért Taika Waititi rendezőt választotta a Thor: Ragnarokhoz, hogy egy kis komikus hangvételt csempésszen a filmbe, a forgatókönyv ugyanis az eddigi legsötétebb hangulatú lett a Marvel-filmek közül.
  • Joss Whedon azt állítja, hogy a Dr. Horrible-lel többet keresett, mint a Bosszúállókkal.
  • Jennifer Lawrence aláírt Darren Aronofsky egyelőre cím nélküli következő filmjéhez, nem sokkal azután, hogy kilépett a The Rosie Project stábjából.
  • Az egyik új képregényben Deadpool csatlakozik a Bosszúállók csapatához, de azt egyelőre nem tudni, hogy ez a filmes univerzumban is így lesz-e.
  • A Warner a legjobb film, a legjobb rendező, valamint a legjobb férfi és női főszereplő kategóriában is jelöli a Mad Max: A harag útját az Oscarra. George Miller egyébként megerősítette, hogy Furiosa karaktere nem fog szerepelni a következő részben, de nem kizárt, hogy még találkozhatnak vele a nézők.
  • Steven Spielberg Harrison Forddal szeretné elkészíteni az Indiana Jones 5-öt.
  • Vin Diesel nemrég megemlítette, hogy Groot karaktere mellett egy másik figurát is kaphat a Marveltől, ahol a beszéd helyett inkább a megjelenésén lesz a hangsúly, és ebből sokan arra következtetnek, hogy Fekete Villámról van szó, akit az Inhumansben láthatunk majd. Szintén a színésztől érkezett a bejelentés, hogy D.J. Caruso rendezi majd az XXX 3: Return of Xander Cage-et.
  • J.J. Abrams elmondta, hogy övé az utolsó vágás joga Az ébredő Erőnél, és nagyon dicsérte a Disney hozzáállását, ugyanis véleménye szerint pontosan tisztában vannak azzal, hogy mennyire komoly projektről van szó, és mindent ennek megfelelően csinálnak.
  • Kelly Marcel (A szürke ötven árnyalata) írja az élőszereplős Szörnyella film forgatókönyvét.

A Pixar legújabb animációs alkotása a Dinó tesó arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi történt volna, ha a dinoszauruszok pusztulását okozó aszteroida elkerüli a Földet és a gigantikus állatok a mai napig életben maradtak volna. A nagy kaland középpontjában egy Arlo nevű apatoszaurusz áll, aki különös emberi barátra tesz szert. Miközben egy titokzatos és zord vidéken vándorolnak, Arlo megismeri a félelmeivel való szembenézés erejét és megtudhatja, hogy mire képes valójában.

dino_teso_forumajanlo_1070x400px.jpg

Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak. Sir Kán azonban már hosszú ideje feni a fogát az embercsemetére... Rudyard Kipling klasszikusának legújabb feldolgozása.

Barátok voltak. John Connolly (Joel Edgerton) és James „Whitey” Bulger (Johnny Depp) együtt nőttek fel a dél-bostoni utcákon. Azután vagy húsz évig nem találkoztak. Mire a ’70-es években újra összefutnak, Connolly az FBI magas rangú tisztje, Whitey pedig az ír maffia főnöke lett.
De a régi kapocs erősebb: amikor az olasz családok megpróbálják kiszorítani Whiteyt és bandáját a városból, ő megegyezik egykori haverjával, hogy híreket fog szállítani addigi leggyűlöltebb ellenségeinek. De semmi sem úgy alakul, ahogy tervezték. Sok gyilkosság és sok árulás következik, és Whitey végül felkerül az FBI 10 legveszélyesebb bűnözőt tartalmazó listájára: bin Laden után ő volt a második helyezett.

A megtörtént eset alapján készült véres maffia-film valószínűleg igazi klasszikus lesz: a szereplőgárdája ezt ígéri!

12068647_1121069624587254_4395157445174154245_o.jpg

Főszereplők: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Juno Temple, Dakota Johnson, Kevin Bacon, Siena Miller, Joel Edgerton, Peter Skarsgaard. Fényképezte: Masanobu Takayanagi. Látvány: Stefania Cella.
Írta: Dick Lehr, Gerard O’Neill, Scott Cooper, Mark Mallouk.
Rendezte: Scott Cooper

Quentin Tarantino újabb vadnyugati őrülettel tér vissza. A Django elszabadul óriási sikere után a Ponyvaregény és a Kutyaszorítóban legendás rendezője ismét a coltok és winchesterek világába kalauzolja a mozirajongókat, a tőle megszokott stílusban és a Tarantino-filmekhez méltó sztárparádéval. Az Aljas nyolcas nyolc főhőse sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek? Tarantinót ismerve sok művér elfolyik majd a stáblistáig.

Hírek röviden 10. 08.

Címkék: hírekröviden

2015.10.08. 16:30

  • A Csodanő film története állítólag száz évet ölel majd fel, és három különböző idősíkon fog játszódni.
  • Naomi Scott írt alá elsőként a Power Rangers filmhez, méghozzá a rózsaszín ranger szerepére.
  • Rick Moranis elárulta, hogy felkérték őt egy cameo szerepre a Szellemirtók reboothoz, de nemet mondott.
  • A Sykdance Media bejelentette, hogy folytatják a Terminator franchise-t, de lesznek bizonyos változtatások.
  • Will Smith szerint 12-16 hónapon belül mozikba kerülhet a Bad Boys 3.
  • A Universal állítólag F. Gary Grayt választotta a Halálos iramban 8 rendezőjének.
  • Tom Hiddleston elmondta, hogy felvettek vele egy jelenetet a Bosszúállók: Ultron korához, de mint tudjuk, ezt végül valamiért kivágták.
  • Geena Davis elmondta, hogy a Beetlejuice az egyik kedvenc filmje, és amennyiben megkeresik őt, szívesen visszatér a 2. részben.
  • Gemma Chan, Jon Voight és Carmen Ejogo csatlakozott a Legendás állatok és megfigyelésük stábjához.
  • Keanu Reeves elmondása szerint a John Wick 2-ben fontos szerepet kap a karakter múltja és új harcművészeti fogásokat is láthatunk tőle.
  • Seth Grahame-Smith fogja írni és rendezni a Flash filmet, melynek főszerepére még korábban Ezra Miller írt alá.
  • George Miller már elkészült két további Mad Max forgatókönyvvel, de előbb egy kis független filmet vezényel le.
  • Junkie XL szerzi a Deadpool zenéjét.
  • David Leitch rendezheti a Coldest City-t, melynek főszerepében Charlize Theront láthatjuk majd.
  • A Hasbro bejelentette, hogy elkészül a Transformers 6., 7. és 8. része is.

Creed poszterek

Címkék: poszter Creed

2015.10.06. 14:24

12001061_552312451592797_2341495581636220484_o.jpg

Hírek röviden 10. 01.

Címkék: hírekröviden

2015.10.01. 14:54

  • Eredetileg novemberben került volna mozikba A kör folytatása, a Rings, a Paramount azonban elnapolta, és csak valamikor 2016 elején mutatja majd be.
  • Kevin Feige azt mondta, a Marvelnek már olyan franchise-okkal is vannak tervei, amelyek jogai hamarosan visszakerülnek hozzájuk. Bár konkrét címeket nem mondott, valószínűleg az X-Menről és A fantasztikus négyesről van szó. Feige emellett arra is kitért, hogy Pókembernek jelentős szerepe lesz a Marvel Filmes Univerzumában, valamint a négy Netflix sorozattal (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist) kapcsolatban elmondta, hogy elkerülhetetlen, hogy a karakterek idővel felbukkanjanak valamelyik filmben.
  • George R.R. Martin elmondása szerint egyelőre még nem dolgoznak a Trónok harca filmen, de előbb-utóbb biztosan elkészül majd, igaz, nélküle, neki ugyanis még két regényt be kell fejeznie.
  • Gendy Tartakovsky elmondta, hogy elkészül a Hotel Transylvania 3, de nem ő fogja rendezni.
  • Amerikában PG-13 korhatár-besorolást kapott a Batman Superman ellen  - Az igazság hajnala, amiben semmi meglepő nincs, de az indoklásban talán igen, ugyanis durva és intim jeleneteket említettek.
  • Megkezdődtek a Playmobil: Robbers, Thieves and Rebels munkálatai, de a film csak valamikor 2018 végén kerül a mozikba.
  • Mark Millar elmondta, hogy dolgoznak azon, hogy Colin Firth visszatérhessen a Kingsman 2-ben.
  • Idén 25 éves a film, ami nélkül nincs karácsony, vagyis a Reszkessetek, betörők!, amit novemberben ismét mozikba kerül Amerikában.
  • Anna Paquin a Twitteren árulta el, hogy Vadóc nem szerepel majd a Gambitben, ami a képregény és a sorozat rajongói számára furcsa lehet, ugyanis mindkettőben hangsúlyos szál volt a szerelmük, ami Vadóc adottságai miatt nem teljesedhetett be.
  • Vin Diesel Facebook-bejegyzése szerint a Halálos iramban 8 a zárótrilógia első része lesz, és hamarosan mindhárom film rendezőjét bejelenti.
  • Sean Astin biztos benne, hogy elkészül a Kincsvadászok 2, de azt nem tudja, hogy ő visszatér-e. De az biztos, hogy ha megkeresik, nem fog nemet mondani.
  • Idris Elba szerint a Star Trek 3-ban játszott karaktere új színt visz majd a franchise-ba, mert bár részben tipikus rosszfiú, mégis egy nagyon összetett és érdekes figuráról van szó.
  • Robert Englund elmondta, hogy ő jobban örülne egy Rémálom az Elm utcában előzmény- vagy folytatásfilmnek, mint egy újabb remake-nek.

12038387_10153715640834701_8314813542551140675_n.jpg

süti beállítások módosítása