A blogon már kétszer is volt szó (első fotó és 44 másodperc a produkcióból) a Tamara Drewe című Thomas Hardy: Far from the Madding Crowd (Távol a zajgó tömegtől) című 19. századi regényén alapuló romantikus vígjátékról, melyben Gemma Arterton (Clash of the Titans, Prince of Persia: The Sands of Time) látható a főszerepben. Az alkotást a Sony Pictures Classics valamikor szeptemberbe küldi az amerikai mozikba.

A történet középpontjában egy újságíró, Tamara Drewe (Gemma Arterton ) áll, aki egy orrplasztika után tér vissza a vidéki Anglia hétköznapjaiba, és azonnal szerelmi háromszögbe keveredik a tinilányok kiégett rockbálványával (Dominic Cooper) és a gyerekkori barátjával (Luke Evans).

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr174838922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása