hírek röviden 06.11

Címkék: hírekröviden

2010.06.11. 10:43

- A Summit Entertainment megerősítette, hogy a végső Twilight  könyvből két különálló film készül. Mindkét film az Oscar díjas Bill Condon rendezésében fog elkészülni. Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke és a teljes Cullen család is visszatér, azaz Peter Facinelli (Carlisle), Elizabeth Reaser (Esme), Jackson Rathbone (Jasper), Nikki Reed (Rosalie), Ashley Greene (Alice) és Kellan Lutz (Emmett) +  Anna Kendrick (Jessica).

A produkció szkriptjét Stephenie Meyer könyve alapján Melissa Rosenberg készítette. A produceri teendőket Meyer, Wyck Godfrey és Karen Rosenfelt látják el.

A Twilight Saga: Breaking Dawn 1. része 2011 november 18-án érkezi az amerikai mozikba, míg a 2. rész 2012-ben debütál.

Hivatalos sajtóközlemény:

Summit Entertainment confirmed today that "The Twilight Saga: Breaking Dawn" will be released as two separate films with the first of the two slated to be released in theatres on November 18, 2011. Academy Award® winner Bill Condon will direct both films starring Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner along with Billy Burke as Charlie Swan as well as returning members of the Cullen Family including Peter Facinelli as Carlisle, Elizabeth Reaser as Esme, Jackson Rathbone as Jasper, Nikki Reed as Rosalie, Ashley Greene as Alice and Kellan Lutz as Emmett. The project, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer's Twilight series, is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Stephenie Meyer producing. "The Twilight Saga: Breaking Dawn" will start production in the fall."The Twilight Saga: Breaking Dawn" illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions.

- Egy napon (július 28.) jön ki itthon DVD-n a Cop Out (Két kopper) és a The Losers (Vesztesek bosszúja). @filmklub

- Akit érdekel vannak új Toy Story 3 videók is: VB-s itt és itt + Ken-es itt, itt és itt + egy TV Spot

- Michael Brandt (Wanted) rendezői debütálása lesz a The Double című akció-thriller, melyhez Stana Katic és Odette Yustman leszerződött le. A produkcióhoz korábban Richard Gere, Topher Grace és Stephen Moyer (True Blood) kötelezte el magát.

A történet középpontjában egy nyugdíjba vonult CIA-ügynök (Richard Gere) lesz látható, akit összeraknak egy fiatal FBI-ügynökkel (Topher Grace), hogy vadásszanak le egy gyilkost, aki megölt egy washingtoni szenátort.
Moyer egy orosz kémet fog alakítani, Katic egy orosz prostit, végül Yustman Gere feleségét formálja meg.

- Guillermo Del Toro otthagyta a Hobbitot, ezt május végén jelentette be, ám most az a hír járja a Pajiba értesülései szerint, hogy készít egy új Van Helsing filmet, ami nem a 2004-es Hugh Jackman főszereplésével készült alkotás folytatása lesz.

- Geoffrey Rush, azaz Hector Barbossa kapitány is visszatér a Karib-tenger kalózai 4-be (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides). A forgatás ebben a hónapban kezdődik Hawaii-on.

- Michael Bay korábbi állításával ellentétben, mégis 3D-s lesz a Transformers 3, viszont azt még nem tudni, hogy azzal a technikával készül, vagy csak az utómunka során válik térbelivé a képi világ. Az most már biztos, hogy ez lesz az utolsó rész.

- A Los Angeles Times a jelentése szerint, a Warner Bros. és a Legendary Pictures várhatóan jövő januárban kezdi el forgatni a Titánok harca második részét 3D-ben, tehát nem konvertált lesz. Sam Worthington visszatérése valószínű, viszont a rendezői székbe az már biztos, hogy Louis Leterrier nem tér vissza, helyette Jonathan Liebesman lehet a befutó, aki a The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning rendezéséért volt felelős.

- Kenneth Grahame: Wind in the Willows (Békavári uraság és barátai) című 1908-as gyerekkönyvve új filmes adaptációt kap, mely élőszereplős és animációs részeket is fog tartalmazni. A produkció Ray Griggs rendezésében fog elkészülni Bill Marsilii forgatókönyve alapján. A forgatás ősszel veszi kezdetét Új-Zélandon, és valamikor 2012-ben kerül az amerikai mozikba.

A könyv hivatalos tartalma: Grahame kis hősei számos kalandot élnek át szárazon és vízen, a folyó partján, a folyón és a folyón túl, a Vad Erdőben. Vannak e kalandok közt kacagtatók és meghatók, vannak lélegzetelállítóan izgalmasak és derűsen szívmelengetők, de minél tovább jutunk a hőn szeretett folyóhoz hasonlóan kanyargó, áradó, meg-megiramló történet sodrában, annál jobban megszeretjük finom humorral és nagy-nagy gyengédséggel ábrázolt szereplőit, no meg a történések színterét, a csodálatos elevenséggel felidézett folyót és partvidékét.

- A Warner Bros. elkészíti az Arthur című, 1981-es vígjáték újráját, melyhez Russell Brand, Helen Mirren és Greta Gerwig után Jennifer Garner és Nick Nolte szerződött le. Az új Arthur forgatókönyvét Peter Baynham írta.

A forgatás júliusban kezdődik New Yorkban, a bemutató 2011 első felében várható.

Az eredeti alkotás története: A multimilliomos Bach ultimátumot ad részeges, céltalan fiának, Arthurnak: vagy feleségül veszi üzlettársa lányát, vagy kitagadja az örökségéből. De a szeretetreméltó playboy nem szereti Suzant, ellenben felfigyel egy ruhaüzletben egy lányra. A szegény pincérnő, Linda éppen apjának lop el egy nyakkendőt. Romantikus indítás egy hatalmas szerelemhez, amely talán az infantilis Arthurt is cselekvésre készteti.

- Angelina Jolie lehet az új Kleopátra a Cleopatra: A Life című biopic-ben.

Egyébként az eddig leghíresebb alakítást ebben a szerepben Elizabeth Taylor játszotta 1963-ban, melyet Joseph L. Mankiewicz rendezett.

- Behind the Scenes: The Twilight Saga: Eclipse - David Slade

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr394838920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása