A bűn éjszakája, az Insidious- és a Parajelenségek-sorozatot is gyártó producer egy nagy sikere, az Ethan Hawke főszereplésével készült Sinister folytatásaként készítette ezt a kísérteties és rémisztő filmet.

 

Hírek röviden 07. 29.

Címkék: hírek röviden

2015.07.29. 14:47

  • A Syfy jövőre jelentkezik a Lavalantula folytatásával, mely a 2 Lava 2 Lantula címet kapta, és a cél ismét az, hogy együtt szerepeljenek benne a Rendőrakadémia sztárjai.
  • Egyes hírek szerint Rachel McAdams lehet Night Nurse a Doktor Strange-ben.
  • Gil Kenan (Poltergeist) rendezheti a Five Nights at Freddy's videojáték-adaptációt.
  • Érdekes hír röppent fel: egy bennfentes szerint nem jól alakulnak a dolgok a stúdió és Channing Tatum között, így a színész valószínűleg kiszáll a Gambitből, ami egyébként 150 millió dolláros költségvetésből készülne.
  • Chris Pine aláírt a Csodanő filmhez Steve Trevor szerepére.
  • Hugh Jackman utoljára ölti majd magára Wolverine jelmezét, és a rajongók véleményét kérdezte, hogy mit szeretnének még látni a karaktertől.
  • Jon Watts rendező szerint Tom Holland minden tekintetben tökéletes választás Pókember szerepére, például azért is, mert tényleg el lehet róla hinni, hogy középiskolás diák. John Francis Daley forgatókönyvíró pedig azt ígérte, hogy a karakter kellően kocka és vicces lesz.
  • Tommy Lee Jones egy magas beosztású CIA-ügynököt alakít majd a Bourne 5-ben, aki Matt Damon karakterének segít majd.
  • Elképzelhető, hogy A megtorló saját sorozatot vagy filmet kap a Netflixen, miután jövőre bemutatkozik a karakter a Daredevil 2. évadjában.
  • Cara Delevingne arra tett utalásokat, hogy kétféle szerepben is feltűnik Varázslónőként az Öngyilkos osztag filmben.
  • Michael Douglas elárulta, hogy egyelőre nincs szerződése további Marvel-filmekre, de amennyiben megkeresik, nem mond nemet.
  • A DC All Access megerősítette azt a feltevést, hogy Tao Okamoto Mercy Gravest, Lex Luthor testőrét és személyi asszisztensét játssza Az igazság hajnalában.
  • Chloe Moretz írt alá a Rossz szomszédság 2-höz, melyben diákszövetségi barátnőivel Seth Rogenék szomszédságába költözik.
  • Tye Sheridan szerint Küklopsz elveszett és dühös lesz az X-Men: Apokalipszisben.
  • Egy érdekes kis színes hír került napvilágra a Csillagok háborújával kapcsolatban: George Lucas és Michael Jackson jó barátok voltak, olyannyira, hogy a rendező még jóval a forgatás előtt odaadta elolvasásra A Pop Királyának A baljós árnyak forgatókönyvét. Jacko elolvasta, és felvetett Lucasnak, hogy szívesen eljátszaná Jar Jar Binkset, a rendező azonban nemet mondott, ugyanis nem érezte barátját alkalmasnak a szerepre, ráadásul addigra már kiválasztotta Ahmed Bestet. Jackson művégtagokkal és a Thriller klipjében láthatóhoz hasonló sminkkel szerette volna megjeleníteni a karaktert, Lucas viszont mindenképp CGI-t akart.
  • George R.R. Martin, a Trónok harca szerzője szerint a marveles gonoszok már nagyon unalmasak. Szerinte olyan karakterekre lenne szükség, amelyek egészen másfajta képességekkel rendelkeznek, mint a pozitív hősök, ugyanis így sokkal izgalmasabbak lennének a filmek.
  • Tilda Swinton azt nyilatkozta, hogy a Marvel még nem döntött, hogy az Ősi Egy karaktere férfi vagy nő lesz-e a Doktor Strange-ben.
  • Leonardo DiCaprio lesz a Dan Winslow regénye alapján készülő The Cartel egyik főszereplője, melyet Ridley Scott rendez majd. A történet egy kábítószerellenes ügynök és egy drogbáró kapcsolatáról szól. A két férfi először barátságot köt egymással, viszonyuk azonban hamar eldurvul.
  • Seth Gordon (Förtelmes főnökök) fogja rendezni a Baywatch filmet, melynek főszerepében Dwayne Johnsont láthatjuk majd.
  • Chris Colombus szeretne egy nyolcadik Harry Potter filmet, szerinte ugyanis sok mindent el lehetne mesélni abból a tizennyolc évből, amelyet az utolsó rész végén átugrottak.
  • Brie Larson és Russell Crowe a kiszemeltek a King Kong: Skull Island főszerepeire.
  • 2018. június 22-én érkezik a Jurassic World 2.
  • Jövőre jön a Sharknado 4, és a rajongók dönthetik el, mi legyen a sorsa Tara Reid karakterének.
  • Novemberben kezdődik a Tűzgyűrű 2 forgatása.

 

November 25-én mutatja be a Columbia Pictures (Sony) Jonathan Levine The Night Before című vígjátékát, melyben Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie, Lizzy Caplan, Jillian Bell, Michael Shannon, és Mindy Kaling kapott szerepet.

knjgfmz.jpg

Ransom Riggs bestsellere alapján Tim Burton rendezésében érkezik a Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children című film, mely itthon Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei címmel jelent meg. Az Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Chris O’Dowd, Allison Janney, Terence Stamp, Kim Dickens, Rupert Everett, Judi Dench és Samuel L. Jackson szereplésével készüt film, 2016 március 4-én kerül bemutatásra a 20th Century Fox forgalmazásában.

11792165_10153491949883633_1099608705898020516_o.jpg

Egy családi tragédia után a tizenhat esztendős Jacob egy távoli, Wales partjai közelében lévő szigetre kerül, ahol felfedezi Vándorsólyom kisasszony különös gyermekek számára alapított otthonának omladozó romjait. Ahogy Jacob végigjárja az elhagyott hálótermeket és folyosókat, rájön, hogy az itt rejtegetett árvák többek voltak különösnél. Talán veszélyesek. Lehet, hogy jó okból zárták őket el egy kietlen szigeten. És valamiképpen - legyen ez bármilyen valószínűtlen is - talán még mindig élnek

Miközben Panem népe totális háborúban áll, Katniss és Snow elnök között is beindul a végső harc. Katniss egy 13. körzetbeli osztaggal, amelynek tagjai legközelebbi barátai - többek közt Gale, Finnick és Peeta – egy küldetésre indul, amely során azért teszik kockára életüket, hogy meggyilkolhassák Snow elnököt, aki immáron megszállottan próbálja elpusztítani a lányt.

A történet főszereplője, az eredeti szériából ismert Apollo Creed fia Adonis lesz, aki szeretne apja nyomdokaiba lépni és ehhez Rocky segítségét kéri, aki elvállalja, hogy felkészíti a fiút.

empire_sept15cover.jpg

Az Antoine Fuqua rendezésében készülő Mélyütés (Southpaw) középpontjában Billy Hope váltósúlyú bokszbajnok áll, aki egy személyes tragédia miatt mindenét elveszti, és a semmiből kell újra felküzdenie magát a csúcsra.

xiaqunc.jpg

Shailene Woodley a Beavatott-sorozat harmadik részének forgatásán.

tumblr_ns3dvochvr1qabls9o1_500.jpg

tumblr_ns3dvochvr1qabls9o2_500.jpg

Itt bárkiből lehet gyilkos vagy áldozat. Denis Villeneuve kanadai rendező feszült thrillerében egy különleges alakulat indít hajtóvadászatot egy véreskezű drogbáró elfogására. A mexikói határ felé tartó csapat egy kegyetlen háborúban találja magát, ahol az ellenfél semmilyen szabályt nem tisztel. A különleges atmoszférájú thriller főszerepében: Emily Blunt, Benicio Del Toro, és Josh Brolin. A SICARIO - A BÉRGYILKOS októbertől a mozikban.

Zeki Müller kalandja folytatódik a Goehte-ben. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt. Ráadásul az igazgatónő ambíciói miatt az első részből megismert csapat Thaiföld felé veszi az irányt, ismét bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát.

A Dínó tesó (The Good Dinosaur) előtt kerül bemutatásra a Sanjay’s Super Team című rövid animációs kisfilm, melynek első két képkockája alább látható.

11045451_873297786073620_2192728580233179305_o.jpg

11722114_873297792740286_3440391805420859055_o.jpg

Goosebumps Trailer

Címkék: előzetes poszter Goosebumps

2015.07.26. 14:25

A Columbia Pictures (Sony) október 16-án mutatja be Jack Black főszereplésével a Goosebumps című gyerekkönyv-adaptációt, mely egy olyan íróról szól, akinek karakterei egyszer csak életre kelnek. A filmet Rob Letterman rendezte, további szerepekben pedig Amy Ryan, Ken Marino, Dylan Minnette, Odeya Rush, Jillian Bell, és Ryan Lee lesz látható.

goosebumps_xlg.jpg

A Paramount Pictures október 30-án mutatja be Christopher Landon Scouts Guide to the Zombie Apocalypse című zombi-vígjátékát, melyben Cloris Leachman, David Koechner, Tye Sheridan, Logan Miller, Joey Morgan, Sarah Dumont, Halston Sage, és Patrick Schwarzenegger kapott szerepet.

scouts_guide_to_the_zombie_apocalypse_xxlg.jpg

süti beállítások módosítása