Hírek röviden 06.12

Címkék: hírekröviden

2010.06.12. 13:08

- A Paramount Pictures elkészíti a 2004-es Bajos csajok (Mean Girls) folytatását, mely minden bizonnyal csak DVD-n fog megjelenni. A második rész forgatása jövő hónapban kezdődik Atlantában, az Emmy-díjas Melanie Mayron rendezésében, új színészekkel.

- A Beantown jelentése szerint, előkészületi fázisban van Martin Scorses 2007-es, Oscar-díjas feldolgozásfilmjének, a Téglának (The Departed) a folytatása. A tégla 2   folytatása teljesen saját történet lenne, tehát nem követné a hongkongi Szigorúan piszkos ügyek második részét. A produkció 2012-ben kerülhet a filmszínházakba.

- Steven Spielberg I. világháborús drámát forgat War Horse címmel, melyhez a pletykák szerint Eddie Redmayne (Elizabeth: Az aranykor, A másik Boleyn lány, Az ügynökség) szerződött le.

Egyébként a produkció Michael Morpurgo azonos című regényéből készül, melyet a tervek szerint a DreamWorks 2011 augusztus 10-én mutat be, az amerikai mozikban.

War Horse című regényében egy fiatal fiú keresi lovát az első világháború vérzivatarában.

"In 1914, Joey, a beautiful bay-red foal with a distinctive cross on his nose, is sold to the army and thrust into the midst of the war on the Western Front. With his officer, he charges toward the enemy, witnessing the horror of the battles in France. But even in the desolation of the trenches, Joey's courage touches the soldiers around him and he is able to find warmth and hope. But his heart aches for Albert, the farmer's son he left behind. Will he ever see his true master again?"

- Ragadozók TV Spot #1 videara töltve

- Jonah-Hex-Clip #2 videara töltve

- Toy Story 3D reklámok indara töltve

- Az első hivatalos The Tourist kép

- MIIIB promó Will Smith-szel

- Behind the Scenes: Good Time - Despicable Me

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr974838925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása