Hírek röviden 03.19.

Címkék: hírekröviden

2011.03.19. 11:00

- A Marvel úgy döntött, hogy újraforgatják az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló néhány jelenetét, de emiatt nem módosul a premier időpontja.

- A Pulitzer-díjas Michael Chabon újraírja a Magic Kingdom forgatókönyvét.

- C. Thomas Howell megerősítette, hogy Lizard fel fog tűnni a Pókemberben, ugyanis ő egy építőmunkást fog alakítani, akinek a fiát Pókember menti meg a Gyík elől.

- Az MGM bejelentette, hogy José Padilha fogja rendezni a Robotzsaru remake-et, melynek forgatókönyvén már dolgozik Joshua Zetumer.

- Judd Apatow lesz a Do Gooders producere, mely olyan színészekről fog szólni, akik bárkit hajlandóak eljátszani, ha az emberek felkérik őket.

- Megkezdődött a Tupac szereplőválogatása, így hamarosan kiderül, ki alakíthatja a legendás rappert.

- Jodie Foster egy sci-fit fog rendezni, melyről egyelőre még nem árultak el semmit és azt sem tudni, hogy ez lesz-e a következő projektje, vagy előbb még leforgatják az Elysiumot.

- Billy Bob Thornton egy interjúban elmondta, hogy megkezdte a tárgyalásokat a Weinsteinnel a Tapló télapó 2-vel kapcsolatban, amely jövőre kerülhet a mozikba.

- Zack Snyder egy interjúban röviden úgy fogalmazott, hogy Superman igazi kemény fickó lesz, aki jó néhány rossz arcot elintéz majd.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Joseph Gordon-Levitt szerepelni fog a The Dark Knight Risesban, bár azt még nem tudni, hogy kit fog alakítani. Továbbá az is kiderült, hogy Juno Temple-t is láthatjuk a harmadik Batman moziban és egy igazi kemény csajt fog alakítani, de azt nem tudni, hogy egy olyan karakterről van-e szó, aki már szerepelt a képregényekben, vagy Nolan találta ki a filmhez.

- Nem fogunk hiányt szenvedni Pán Péterből a következő időszakban, ugyanis nem kevesebb, mint öt projekt is tervben van vele kapcsolatban. A The.Never.Land forgatókönyvét John Swetnam írta és egy kicsit Twilightszerűen közelítette meg a történetet. Egyelőre cím nélkül fut Jeff Rake szkriptje, mely egy igazi családi kalandfilm lesz. A Panról már esett szó korábban, ez az, amelynek a főszerepében Channing Tatumot láthatjuk majd. Aaron Henry és Kirk Kjeldsen Neverland címmel írták meg a maguk változatát, amely azért érdekes, mert ebben Pán Péter a gonosz és Hook kapitány a hős, aki megpróbálja őt megállítani. Szintén a Neverland címet kapta a SyFy négyrészes minisorozata, mely decemberben kerül adásba. Csingiling hangja Keira Knightley lesz.

- Animációs websorozat készül Jay és Néma Bob szuperhős alteregóiról, a Jay és Néma Bob visszavág című filmből megismert Bunkómenről és Gyökérről. Kíváncsian várjuk.

Kijött a magyar feliratos bemutató a Barátság extrákkal (Friends with Benefits, várható hazai bemutató: szeptember) című romantikus vígjátékhoz, melyben Justin Timberlake és Mila Kunis és Emma Stone lesz látható.

"Timberlake és Kunis közös vígjátéka arról szól, hogy két jó barát kipróbálja, milyen az, ha érzelmek nélkül szexelnek – és közben megpróbálnak barátok maradni."

Alább két magyar nyelvő TV szpot látható. Az egyik az Álomháború (Sucker Punch) a másik a Maci Laci (Yogi Bear).

Május 5-énkerül a hazai mozikba a Halálos iramban: Ötödik sebesség, melyhez új plakát érkezett.

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11082951_1f74058e4f55fecccaed468c5bebe03d_xl.jpg

A valaha élt legfeketébb lelkű és legsötétebb szívű kalóz, aki minden tengerészt rettegésben tart.

Feketeszakáll, a név, mely kimondva is félelemmel tölt el mindenkit, aki a tengeren hajózik, és minden szerencsétlent, aki a szárazföldön fut vele össze. Parancsnoki hajója, a Queen Anne’s Revenge legénysége zombikból áll, díszítését korábbi áldozatok csontjaival oldották meg, és orrából tüzet okádva égeti szénné az ellenséges hajókat, vagy épp a legénység kegyvesztett tagjait. Feketeszakáll a fekete mágiában is otthonosan mozog, vérengző kardját pedig Triton (tengeri istenség) három zafírjának egyike ékesíti. Ám Feketeszakáll egy előre megjósolt halál árnyékában él, melyet csak az Ifjúság Forrásának életet adó vize tehet semmissé. Mindegy, hogy szívtelen becsvágyának súlya hány embert roppant szét, Feketeszakáll eljut a hőn áhított helyre, kerüljön bármibe.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11082953_9c8a40cc5ecfae65fa73be2bf24de413_xl.jpg

Többiek - Jack Sparrow kapitány, Barbossa kapitány (Geoffrey Rush) és Angelica (Penélope Cruz).

Hírek röviden 03.18.

Címkék: hírekröviden

2011.03.18. 13:16

- Samuel L. Jackson lesz a The Samaritan című film főszereplője és egy Foley nevű férfit fog alakítani, aki 20 év után szabadul a börtönből. Megismerkedik egy Iris nevű nővel, akivel esélye nyílna az újrakezdésre, de feltűnik régi társa fia, Ethan, aki zseniális tervet eszel ki, melyhez Foley segítségét kéri. A férfi egyre jobban belebonyolódik Ethan dolgaiba és rájön, hogy a múlt elől nem lehet csak úgy elszökni.

- Guillermo del Toro újraírja a Pacific Rim forgatókönyvét a Japánban történt katasztrófa miatt, ugyanis a stúdió nem szeretné megbántani filmjével az ázsiai országot.

- A Ha/Verből ismert Aaron Johnson lesz a Savages főszereplője Jennifer Lawrence oldalán, illetve az Anna Karenina című Tolsztoj feldolgozásban is láthatjuk őt Keira Knightley partnereként.

- David O. Russell Russ Meyerről tervez életrajzi filmet rendezni Jimmy McDonough Big Bosoms And Square Jaws: The Biography of Russ Meyer, King Of The Sex Film című forgatókönyve alapján. Meyer olyan kultfilmekkel vált ismertté, mint a Faster, Pussycat! Kill! Kill! és a Super Vixens, melyekben jó csajok gyilkolásztak a '60-as évek B-filmjeinek stílusában.

- Mégsem Darren Aronofsky fogja rendezni a The Wolverine-t. Ezt maga a rendező jelentette be egy közleményben, melyben leírta, hogy döntésében magánéleti tényezők játszottak szerepet, ugyanis most zajlik válása Rachel Weisszel és fiuk láthatásáról sem sikerült még megegyezniük.

- Immáron hivatalossá vált, hogy Jennifer Lawrence fogja alakítani Katniss Everdeent a The Hunger Gamesben.

- Tegnap 94 éves korában elhunyt Michael Gough, akit elsősorban a Batman, a Batman visszatér, a Mindörökké Batman, valamint a Batman és Robin Alfredjaként ismerhettünk.

- Az a pletyka merült fel a Daredevil reboot kapcsán, hogy Robert Pattinson esélyes a címszerepre.

- Matthew Fox és Edward Burns csatlakoztak az I, Alex Cross stábjához.

- Taylor Swift lesz a 3D-s The Lorax című animációs film egyik főszereplőjének a  hangja.

- Alan Tudyk szerepelni fog az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben, és egy Stephen A. Douglas nevű férfit fog alakítani, aki segít a déli vámpíroknak.

- Olyan hírek röppentek fel, melyek szerint elkészülhet a Két tűz között 2. része az eredeti mozifilm főszereplő párosával, Arnold Schwarzeneggerrel és Tom Arnolddal.

Gondolom innentől kezdve sokszor fogunk hallani a július 15-én debütáló Harry Potter film befejező részéről. Alább az első színfalak mögötti videó látható a filmmel kapcsolatban.

intercomos hírek

Címkék: hírek

2011.03.18. 11:54

Rio után Madrid
Amikor már mindenki azt hitte, hogy a Jégkorszak első három részének sikerét nem lehet fokozni, a csöppet sem fagyos vígjáték alkotói egy melegebb folytatásra szánták el magukat. Új filmjük, a Rio 3D (Rio, hazai bemutató: április 21.) sok mindenben ellenkezője a már bevált receptnek. Az új produkcióban hideg helyett ragyogó napfény, ősállatok helyett kortársak a főszereplők. A Rio ugyanis Rio de Janeiróban játszódik, ahova turistaként érkezik egy elkényeztetett házipapagáj.
A szambaritmussal kísért animációs vígjáték az előzetes felmérések szerint minden idők egyik legsikeresebb CGI-filmjévé válhat, de az alkotók nem fészkelnek sokáig a babérjaikon. A héten nyilvánosságra hozták, hogy miről fog szólni a következő filmjük.
A Ferdinand egy a harmincas években kiadott amerikai mesekönyv alapján készül, hőse egy békeszerető bika, aki a viadalok helyett inkább kirándulni járna. A kötet egyedül az USA-ban több mint 4 millió példányban talált már gazdára, és eddig 36 országban adták ki.
Az új film helyszíne legközelebb Madrid lesz, a főhős pedig egy kérődző, aki nagy és erős ugyan, de inkább a gyengékkel tartana. Ám előbb még vár ránk a kétbalszárnyas kék ara papagáj, akit szárnyaik alá vesznek a riói vagányok: csupa vicces jómadár.

Kiből lesz a Piroska?
A gyerekkori hatásoknál nincs fontosabb. Chaterine Hardwicke, A lány és a farkas (Red Riding Hood, hazai bemutató: április 28.) című új fantasy/thriller rendezője például kislánykorában minden farsangon Piroskának öltözött.
– Anyám varrt nekem piros, csuklyás köpönyeget, és kétszer is nyertem vele a jelmezversenyen – nyilatkozta nemrég a rendezőnő, aki az Alkonyat-sorozat első részével már bebizonyította, hogy könnyedén teremt misztikus hangulatot. – És mert alapvetően éretlen maradtam, még ma is pontosan fel tudom idézni azt az izgalmat, amit mindannyiszor átéltem, amikor anyám felolvasta nekem a mesét. Féltem és újra félni akartam: ezt az érzést szeretném a nézőben is felidézni.
Az biztos, hogy a film főhősnőjénél, Amanda Seyfried-nél már sikert aratott.
– Catherine úgy instruált a felvételek előtt, hogy folyton csupa lúdbőr voltam – mondta a színésznő. – Még szerencse, hogy az anyukám és a kutyám majdnem végig velem volt a forgatáson. Különben aludni sem tudtam volna: minden rendezői instrukció felért egy rémtörténettel.

Timberlake sok nője
Justin Timberlake nem szűkölködik szép társnőkben: augusztusban Cameron Diaz oldalán láthatjuk a Rossz tanár (Bad Teacher, várható hazai bemutató: augusztus) című meglehetősen szabad szájú vígjátékban, és nem sokkal utána a Barátság extrákkal (Friends with Benefits, várható hazai bemutató: szeptember) című szerelemmel és erotikával teli komédiában játszik Mila Kunis-szal és Emma Stone-nal.
A filmekben persze végül mindenki párjára talál. Az életben azonban Timberlake még inkább a kereső fázisban lehet: alig egy hete tették közzé, hogy a szívtipró szakított a világ egyik legszebb nőjével, Jessica Biel-lel. A világsajtónak számos tippje volt arra, hogy ki lehetett a kapcsolatot tönkretevő harmadik, a legvalószínűbb azonban Mila Kunis. A gyanú azzal terelődött az ukrán származású színésznőre, hogy Timberlake első közlendője ez volt a kíváncsi újságíróknak: Mila nem tehet semmiről.
Timberlake és Kunis közös vígjátéka arról szól, hogy két jó barát kipróbálja, milyen az, ha érzelmek nélkül szexelnek – és közben megpróbálnak barátok maradni. Nem sokkal a Barátság extrákkal forgatása után másképp hangoznak a nőcsábász Justin Timberlake szavai:
– Mila és én barátok vagyunk. Nagyon élveztük a közös forgatást, és a sok ágyjelenet filmezése is közel hozott minket egymáshoz. De a haverságnál több nincs köztünk.
A Barátság extrákkal is bizonyítja, hogy nem is kell több…

Holly (Katherine Heigl) egy egyre sikeresebb ételszállító céget vezet, Messer (Josh Duhamel) pedig ígéretes sportközvetítés-rendező. A katasztrofálisan sikerült első randi után arra jutnak: csupán annyi a közös bennük, hogy egymást ki nem állhatják, keresztlányukat, Sophie-t viszont mindketten imádják. Ám amikor Sophie szülei váratlanul meghalnak, és végrendeletükben Hollyra és Messerre bízzák a lány nevelését, kénytelenek félretenni ellenérzéseiket. Miközben karriert építenek és társasági életet élnek, meg kell találniuk a közös hangot, hogy képesek legyenek egy fedél alatt létezni. Greg Berlanti (Testvérek és Everwood tévésorozatok) filmje édes-csípős romantikus vígjáték Josh Lucas, Christina Hendricks, Hayes MacArthur és Jean Smart mellékszereplésével.

DVD megjelenés: 2011. április 06.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11083815_15c275ee9eacf843fdb276b20fd1602b_xl.jpg

Harry, Ron és Hermione a Voldemort számára halhatatlanságot biztosító titok nyomába erednek: fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a horcruxokat. A magukra maradt és menekülésre kényszerült barátok most végképp csak egymásra számíthatnak... ám sötét erők megpróbálják elválasztani őket.

DVD és BD megjelenés: 2011. április 15.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11083811_998bf3416adfcf81939404b9417474d3_xl.jpg

Hupikék törpikék plakát

Címkék: thesmurfs

2011.03.18. 00:46

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11079247_ae9c52412d21d17e0f4131f416bb4fea_xl.jpg

Egykor kegyetlen kalóz és Jack Sparrow kapitány leghalálosabb ellenfele, most riválisának ideiglenes szövetségese az Ifjúság Forrásának felkutatásában.

A halálból is visszatérő hitvány kalóz, Hector Barbossa a legnagyobb túlélő. Lába és a Fekete Gyöngy elvesztése után Barbossa lecserélte a halálfejes zászlót Őfelsége Királyi Flottájának kék és aranyszínű uniformisára. Most egy partizánhajó, a Providence kapitánya, melyet a kalózlobogó helyett a brit zászló szellemében kormányoz, így Barbossa végre leróhatja tartozását, és bebizonyíthatja hűségét a királlyal és az országgal szemben. De vajon a vitézség, vagy a bosszú vezeti-e Barbossát az Ifjúság Forrásához, hogy randevúzhasson Jack kapitánnyal, Feketeszakállal és a végzettel?

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11079163_51db01b15ffe3559cd8de8c6156a75ff_xl.jpg

Hop banner

Címkék: hop

2011.03.17. 23:46

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11079161_19a1e8127986e044f483daa7d7c3dfdf_xl.jpg

Super 8 magyar szinkronos bemutató

Címkék: super8

2011.03.17. 15:25

Az UIP-Duna elkészítette a J.J. Abrams rendezésében, és Steven Spielberg produceri felügyelete alatt készült Super 8 magyar szinkronos bemutatóját.

Hazai mozipremier: 2011. június 16.

Hírek röviden 03.17.

Címkék: hírekröviden

2011.03.17. 14:34

A hét bemutatói: 2011. március 14. - 2011. március 20.

  1. A Föld inváziója - csata: Los Angeles (World Invasion – Battle: Los Angeles)
  2. Dobolj ha tudsz! (A Star is Born)
  3. Fütyülök az egészre (If I Want to Whistle, I Whistle)
  4. Pál Adrienn (Pál Adrienn)
  5. Sanctum Digitális 3D (Sanctum)

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11063053_fb7bbfe64584bce90a08c3ac61a6a53d_xl.jpg

- Immáron biztos, hogy Liam Neeson visszatér az Elrabolva (Taken) 2. részében, melynek forgatókönyvével már el is készült Luc Besson és Robert Mark Kamen. A rendezői posztra Olivier Megatonnal (Szállító 3) tárgyalnak.

- John Moore fog rendezni egy egyelőre cím nélküli sci-fit, melynek alapját Peter Buchanan forgatókönyve képezi.

- A Paramount is egy cím nélküli sci-fit vásárolt meg Brian Millertől, a Timur Bekmambetov rendezésében készült Apollo 18 írójától.

- Michelle Ryan, Harry Treadaway és Honor Blackman lesznek a Cockneys Vs. Zombies főszereplői. Ryan és Treadaway egy tapasztalatlan rablópárost alakítanak, akiknek valahogy túl kell élniük egy zombitámadást.

- Shia LaBeouf lesz a Horns című film főszereplője, melynek alapját Stephen King fia, Joe Hill regénye képezi. Shia egy olyan férfit fog alakítani, aki egy átmulatott éjszaka után arra ébred, hogy szarvak nőttek ki a fejéből. Hamarosan rájön, hogy ez kapcsolatban állhat barátnője meggyilkolásának ügyével.

- Judd Apatow Megan Foxot szeretné megnyerni a Felkoppintva spin-off egy főszerepére Paul Rudd és Leslie Mann mellé. További hír, hogy jelenleg Albert Brooksszal zajlanak tárgyalások, hogy rendezze meg a filmet.

- Karl Gajdusek újraírja az Oblivion forgatókönyvét, amely immár Horizons címen fut.

- A Columbia csapott le Joshua Foer Mooonwalking With Einstein című filmjének megfilmesítési jogaira.

- Diane Lane azt nyilatkozta a Supermannel kapcsolatban, hogy nagyon szerette a 300-at és roppant hízelgő számára, hogy felajánlottak neki egy ilyen fontos szerepet. További hír a filmmel kapcsolatban, hogy Zack Snyder elmondta, hogy egy teljes reboot lesz, mint amilyen a Batman: Kezdődik! volt. Snyder azt is bejelentette, hogy Kevin Costner fogja játszani Superman földi apját, Jonathan Kentet.

- Johnny Whitworth egy Blackout nevű fickót fog alakítani a Szellemlovas 2-ben.

- Most úgy néz ki, hogy a könyv írója, Seth Grahame-Smith fogja rendezni a Büszkeség és balítélet meg a zombikat.

- 2012. június 22-én kerül a mozikba a Pixar Brave című animációs filmje, melyet egy héttel eltoltak valamiért az eredetileg kitűzött június 15-hez képest.

- A Summit Breck Eisnerrel tárgyal, hogy rendezze meg a The Last Witch Hunter című filmet.

- A WoodsboroHighSchool.com címen elindult a Sikoly 4 vírusmarketinges oldala, illetve Wes Craven úgy nyilatkozott, hogy még két részt szeretne majd, ezzel dupla trilógiává bővítve a franchise-t.

süti beállítások módosítása