Hírek röviden 03.17.

Címkék: hírekröviden

2011.03.17. 14:34

A hét bemutatói: 2011. március 14. - 2011. március 20.

  1. A Föld inváziója - csata: Los Angeles (World Invasion – Battle: Los Angeles)
  2. Dobolj ha tudsz! (A Star is Born)
  3. Fütyülök az egészre (If I Want to Whistle, I Whistle)
  4. Pál Adrienn (Pál Adrienn)
  5. Sanctum Digitális 3D (Sanctum)

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11063053_fb7bbfe64584bce90a08c3ac61a6a53d_xl.jpg

- Immáron biztos, hogy Liam Neeson visszatér az Elrabolva (Taken) 2. részében, melynek forgatókönyvével már el is készült Luc Besson és Robert Mark Kamen. A rendezői posztra Olivier Megatonnal (Szállító 3) tárgyalnak.

- John Moore fog rendezni egy egyelőre cím nélküli sci-fit, melynek alapját Peter Buchanan forgatókönyve képezi.

- A Paramount is egy cím nélküli sci-fit vásárolt meg Brian Millertől, a Timur Bekmambetov rendezésében készült Apollo 18 írójától.

- Michelle Ryan, Harry Treadaway és Honor Blackman lesznek a Cockneys Vs. Zombies főszereplői. Ryan és Treadaway egy tapasztalatlan rablópárost alakítanak, akiknek valahogy túl kell élniük egy zombitámadást.

- Shia LaBeouf lesz a Horns című film főszereplője, melynek alapját Stephen King fia, Joe Hill regénye képezi. Shia egy olyan férfit fog alakítani, aki egy átmulatott éjszaka után arra ébred, hogy szarvak nőttek ki a fejéből. Hamarosan rájön, hogy ez kapcsolatban állhat barátnője meggyilkolásának ügyével.

- Judd Apatow Megan Foxot szeretné megnyerni a Felkoppintva spin-off egy főszerepére Paul Rudd és Leslie Mann mellé. További hír, hogy jelenleg Albert Brooksszal zajlanak tárgyalások, hogy rendezze meg a filmet.

- Karl Gajdusek újraírja az Oblivion forgatókönyvét, amely immár Horizons címen fut.

- A Columbia csapott le Joshua Foer Mooonwalking With Einstein című filmjének megfilmesítési jogaira.

- Diane Lane azt nyilatkozta a Supermannel kapcsolatban, hogy nagyon szerette a 300-at és roppant hízelgő számára, hogy felajánlottak neki egy ilyen fontos szerepet. További hír a filmmel kapcsolatban, hogy Zack Snyder elmondta, hogy egy teljes reboot lesz, mint amilyen a Batman: Kezdődik! volt. Snyder azt is bejelentette, hogy Kevin Costner fogja játszani Superman földi apját, Jonathan Kentet.

- Johnny Whitworth egy Blackout nevű fickót fog alakítani a Szellemlovas 2-ben.

- Most úgy néz ki, hogy a könyv írója, Seth Grahame-Smith fogja rendezni a Büszkeség és balítélet meg a zombikat.

- 2012. június 22-én kerül a mozikba a Pixar Brave című animációs filmje, melyet egy héttel eltoltak valamiért az eredetileg kitűzött június 15-hez képest.

- A Summit Breck Eisnerrel tárgyal, hogy rendezze meg a The Last Witch Hunter című filmet.

- A WoodsboroHighSchool.com címen elindult a Sikoly 4 vírusmarketinges oldala, illetve Wes Craven úgy nyilatkozott, hogy még két részt szeretne majd, ezzel dupla trilógiává bővítve a franchise-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr134841030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2011.03.19. 12:16:03

"Michelle Ryan, Harry Treadaway és Honor Blackman lesznek a Cockneys Vs. Zombies főszereplői. Ryan és Treadaway egy tapasztalatlan rablópárost alakítanak, akiknek valahogy túl kell élniük egy zombitámadást." Michelle Ryan nagy kedvencem, úgyhogy őt bármikor bármilyen filmben megnézem. Mostanság meg úgyis azt mondogattam, hogy szívesen látnám újra seggeket szétrúgni a vásznon. :) Úgyhogy remélem pár zombit "beaprít" majd. Az, hogy a film milyen lesz, igazából nem érdekel, így is úgy is megnézem,de ha hangulatában csak egy kicsit is hasonlítani fog a "Haláli hullák hajnala"-ra (ha már angolok meg zombik), akkor elégedett leszek.
süti beállítások módosítása