Hírek röviden 03.18.

Címkék: hírekröviden

2011.03.18. 13:16

- Samuel L. Jackson lesz a The Samaritan című film főszereplője és egy Foley nevű férfit fog alakítani, aki 20 év után szabadul a börtönből. Megismerkedik egy Iris nevű nővel, akivel esélye nyílna az újrakezdésre, de feltűnik régi társa fia, Ethan, aki zseniális tervet eszel ki, melyhez Foley segítségét kéri. A férfi egyre jobban belebonyolódik Ethan dolgaiba és rájön, hogy a múlt elől nem lehet csak úgy elszökni.

- Guillermo del Toro újraírja a Pacific Rim forgatókönyvét a Japánban történt katasztrófa miatt, ugyanis a stúdió nem szeretné megbántani filmjével az ázsiai országot.

- A Ha/Verből ismert Aaron Johnson lesz a Savages főszereplője Jennifer Lawrence oldalán, illetve az Anna Karenina című Tolsztoj feldolgozásban is láthatjuk őt Keira Knightley partnereként.

- David O. Russell Russ Meyerről tervez életrajzi filmet rendezni Jimmy McDonough Big Bosoms And Square Jaws: The Biography of Russ Meyer, King Of The Sex Film című forgatókönyve alapján. Meyer olyan kultfilmekkel vált ismertté, mint a Faster, Pussycat! Kill! Kill! és a Super Vixens, melyekben jó csajok gyilkolásztak a '60-as évek B-filmjeinek stílusában.

- Mégsem Darren Aronofsky fogja rendezni a The Wolverine-t. Ezt maga a rendező jelentette be egy közleményben, melyben leírta, hogy döntésében magánéleti tényezők játszottak szerepet, ugyanis most zajlik válása Rachel Weisszel és fiuk láthatásáról sem sikerült még megegyezniük.

- Immáron hivatalossá vált, hogy Jennifer Lawrence fogja alakítani Katniss Everdeent a The Hunger Gamesben.

- Tegnap 94 éves korában elhunyt Michael Gough, akit elsősorban a Batman, a Batman visszatér, a Mindörökké Batman, valamint a Batman és Robin Alfredjaként ismerhettünk.

- Az a pletyka merült fel a Daredevil reboot kapcsán, hogy Robert Pattinson esélyes a címszerepre.

- Matthew Fox és Edward Burns csatlakoztak az I, Alex Cross stábjához.

- Taylor Swift lesz a 3D-s The Lorax című animációs film egyik főszereplőjének a  hangja.

- Alan Tudyk szerepelni fog az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben, és egy Stephen A. Douglas nevű férfit fog alakítani, aki segít a déli vámpíroknak.

- Olyan hírek röppentek fel, melyek szerint elkészülhet a Két tűz között 2. része az eredeti mozifilm főszereplő párosával, Arnold Schwarzeneggerrel és Tom Arnolddal.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr604841037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása