Hírek röviden 03.19.

Címkék: hírekröviden

2011.03.19. 11:00

- A Marvel úgy döntött, hogy újraforgatják az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló néhány jelenetét, de emiatt nem módosul a premier időpontja.

- A Pulitzer-díjas Michael Chabon újraírja a Magic Kingdom forgatókönyvét.

- C. Thomas Howell megerősítette, hogy Lizard fel fog tűnni a Pókemberben, ugyanis ő egy építőmunkást fog alakítani, akinek a fiát Pókember menti meg a Gyík elől.

- Az MGM bejelentette, hogy José Padilha fogja rendezni a Robotzsaru remake-et, melynek forgatókönyvén már dolgozik Joshua Zetumer.

- Judd Apatow lesz a Do Gooders producere, mely olyan színészekről fog szólni, akik bárkit hajlandóak eljátszani, ha az emberek felkérik őket.

- Megkezdődött a Tupac szereplőválogatása, így hamarosan kiderül, ki alakíthatja a legendás rappert.

- Jodie Foster egy sci-fit fog rendezni, melyről egyelőre még nem árultak el semmit és azt sem tudni, hogy ez lesz-e a következő projektje, vagy előbb még leforgatják az Elysiumot.

- Billy Bob Thornton egy interjúban elmondta, hogy megkezdte a tárgyalásokat a Weinsteinnel a Tapló télapó 2-vel kapcsolatban, amely jövőre kerülhet a mozikba.

- Zack Snyder egy interjúban röviden úgy fogalmazott, hogy Superman igazi kemény fickó lesz, aki jó néhány rossz arcot elintéz majd.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy Joseph Gordon-Levitt szerepelni fog a The Dark Knight Risesban, bár azt még nem tudni, hogy kit fog alakítani. Továbbá az is kiderült, hogy Juno Temple-t is láthatjuk a harmadik Batman moziban és egy igazi kemény csajt fog alakítani, de azt nem tudni, hogy egy olyan karakterről van-e szó, aki már szerepelt a képregényekben, vagy Nolan találta ki a filmhez.

- Nem fogunk hiányt szenvedni Pán Péterből a következő időszakban, ugyanis nem kevesebb, mint öt projekt is tervben van vele kapcsolatban. A The.Never.Land forgatókönyvét John Swetnam írta és egy kicsit Twilightszerűen közelítette meg a történetet. Egyelőre cím nélkül fut Jeff Rake szkriptje, mely egy igazi családi kalandfilm lesz. A Panról már esett szó korábban, ez az, amelynek a főszerepében Channing Tatumot láthatjuk majd. Aaron Henry és Kirk Kjeldsen Neverland címmel írták meg a maguk változatát, amely azért érdekes, mert ebben Pán Péter a gonosz és Hook kapitány a hős, aki megpróbálja őt megállítani. Szintén a Neverland címet kapta a SyFy négyrészes minisorozata, mely decemberben kerül adásba. Csingiling hangja Keira Knightley lesz.

- Animációs websorozat készül Jay és Néma Bob szuperhős alteregóiról, a Jay és Néma Bob visszavág című filmből megismert Bunkómenről és Gyökérről. Kíváncsian várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr14841045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2011.03.19. 18:35:41

Tapló Télapó 2-re megint vevő leszek :)

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.20. 13:45:04

E-mailben próbáltam jelezni, hogy Howell nem a Gyík lesz. :) Elnéztétek a cikkek címét, Howell egy építőmunkást fog játszani.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2011.03.23. 11:24:19

@Koimbra: Én is úgy tudom, hogy a Gyíkot Rhys Ifans játssza majd, ezért meg is lepődtem kicsit. :)
süti beállítások módosítása