A Fórum Hungary forgalmazásában augusztus 26-án érkezik a magyar mozikba a Step Up harmadik része 3D-ben. A tovább mögött egy színfalak mögötti videó látható, melyben megszólalnak a főszereplők (Adam Sevani, Alyson Stoner, Rick Malambri, Sharni Vinson) és maga a rendező (Jon M. Chu) is.

A box-office bajnok Step Up és a Step Up 2 alkotói újra összeálltak, hogy ismét elkápráztassanak minket, és most ráadásul 3D-ben tervezik ezt! A Step Up 3D középpontjában a városi utcai-tánc áll, amely felvillanyoz mindenkit a szívek, álmok és az örök ritmust követő táncos testek új történetével. Izgalmasabb, mint valaha, a legmodernebb 3D-s technikát alkalmazva.

Step Up 3D

Luke (Rick Malambri), az árva utcai-táncos mindenre elszánt, hogy ne lakoltassák ki az egyetlen egy igazi otthonából, a lepukkant new york-i áruházból, ami egyben menedék a világ minden tájáról érkező táncosoknak is. Ennek a különös családnak van egy táncos csapata is, a „The House of Pirates”. A túléléshez nélkülözhetetlen, hogy a nagy riválissal, az ősellenség „The House of Samurai” táncosai felett győzedelmeskedjenek az elkövetkező World Jam világversenyen, ahol a földkerekség legjobb táncosai csapnak össze  a rengeteg pénzt jelentő első helyért.

Luke a város színes underground táncos-életet kezdi el kutatni, vadászva egy különleges tehetségre, aki segíthet megnyerni a nagy versenyt csapatának. Végül rábukkan két táncosra, akikre mindenképp szüksége van: Natalie (Sharni Vinson), a titokzatos utcai-táncos és Moose (Adam Sevani), a vicces újonc. Natalie azonban valamit titkol, ami tönkreteheti bimbódzó kapcsolatukat és minden egyebet, amit a tánccsapattal eddig felépített.

Lassan közeleg a verseny napja, amire egy verhetetlen koreográfiát sikerült összeállítani, az egyetlen apróság, hogy azt a „Samurai”-ok ellopják. Az idő szorít, Moose a régi bandájához, az MSA-hez fordul segítségért. Vajon a Pirates és  az MSA segítségével képes lesz egy teljesen új táncot összehozni az utolsó pillanatban? És az elég jó lesz ahhoz, hogy a világ legjobb táncosait legyőzzék?

Újabb adag forgatási kép érkezett a Vizet az elefántnak (Water for Elephants) című adaptációhoz, melyben Robert Pattinson, James Frain, Reese Witherspoon és Christoph Waltz lesz látható.

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8425053_a37fef116683b9d752c1da0949d0cfa1_m.jpg

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/8425051_5054d772bdac8826dddffd4754676a49_m.jpg

A ComingSoon.net és a SuperHeroHype új TF3 (Los Angeles-i) forgatási képeket kapott, melyen Michael Bay, Shia LaBeouf és Rosie Huntington-Whiteley látható.A tovább mögött még több kép, és forgatási (helyszíni) videók.

A TF3 amerikai premierje 2011 július 1-én esedékes.

hírek röviden 07.03

Címkék: hírekröviden

2010.07.03. 14:30

- A Variety jelentése szerint Miles Teller, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Kirby Bliss Blanton, Dax Flame, Nichole O'Connor és Alexis Knapp lesz Todd Phillips (Másnaposok) Project X címmel készülő vígjátékának a főszereplői. Matt Drake és Michael Bacall forgatókönyve alapján a produkció Nima Nourizadeh rendezésében fog elkészülni. A tervezett amerikai premier 2011 november 23.

A film egy házibuliban fog játszódni, ahol a fiatalok megpróbálják dokumentálni a történteket, azonban a dolgok hirtelen rosszra fordulnak.

Egyébként a produkció a Cloverfieldre fog hasonlítani, ugyanis a történéseket a kamerát cipelő szereplő szemszögéből fogjuk látni.

- Elképzelhető, hogy Bradley Cooper nem tudja vállani M. Night Shyamalan egyenlőre cím nélkül futó természetfeletti thrillerjében a főszerepet, mert a Másnaposok 2-vel lesz elfoglalva. A produkcióban Bruce Willis és Gwyneth Paltrow is szerepet kapott.

Cooper egyébkét egy apát alakíthat alakíthatott volna, aki kétségbeesetten keresi eltűnt gyermekét.

- Michael Bay 3D-kamerákkal forgatja a TF3-at


- Taylor Lautner az MTV News-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy elképzelhető, hogy ezután akciófilmeket fog csinálni, mert nagyon szereti, majd hozzátette, hogy az Abduction is nagyon izgalmas lesz, főleg a történet tetszett meg neki, meg a stáb többi tagja, pl. Sigourney Weaver és Alfred Molina.

új Conan fotó

Címkék: remake akció fantasy dráma kaland conan

2010.07.03. 13:51

A Conan remake-hez befutott a második hivatalos fotó, melyen maga Conan, azaz Jason Momoa látható. A tervek szerint 2011-ben érkezik az amerikai mozikba, Marcus Nispel (Friday the 13the - 2009) rendezésében.

Jay Roach vígjátéka a Gyógyegér vacsorára Francis Veber francia komédiájának, a Dilisek vacsorájának amerikai remake-je lesz, melyhez egy fektetett poszter érkezett. A hazai premier szeptember 16-án esedékes.

Mér nem terveztem A varázslótanoncnak külön posztot a blogon, de ezt a fektetett posztert meg kell mutatnom..és a tovább mögött 5 perces! jelenet is látható (lassan az egész filmet össze lehet állítani).

Dave Stutler (Jay Baruchel – Trópusi vihar, Túl jó nő a csajom) egy átlagos főiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, és szeretne randit kérni álmai nőjétől, Beckytől (Teresa Palmer – Esti mesék). Balthazar Blake (Nicolas Cage – A nemzet aranya 1-2.) pedig egy igazi varázslómester, aki a mai, modern Manhattanben tengeti napjait, és próbálja megvédeni a várost ősi ellenfelétől, Maxim Horvath-tól (Alfred Molina  – Perzsia hercege: Az idő homokja). Balthazar nem boldogul egyedül, így felfogadja tanoncának Dave-et, akiben rejtett mágikus képességeket vél felfedezni. Sajnos ezek az erők túl mélyen lappanganak Dave-ben, aki bár keményen próbálkozik, csak nehezen tudja elsajátítani Blake összetett varázsművészetét. A mágus és segédje azonban keményen dolgoznak azon, hogy visszaszorítsák a sötétség erőit. Az ifjú Stutlernek most minden bátorságára szüksége lesz, hogy túlélje a kiképzést, megmentse a várost, és még a kiszemelt lány szívét is meghódítsa, hogy végül joggal nevezhesse magát igazi varázslótanoncnak.

Jerry Bruckheimer producer (A Karib-tenger kalózai-trilógia, Armageddon) és Jon Turteltaub rendező (A nemzet aranya 1-2., Aludj csak, én álmodom) harmadszor is összefogtak, hogy közösen elkészítsék A varázslótanoncot – egy nagyszabású fantasy-vígjátékot egy varázslóról és ügyefogyott segédjéről, akik akaratukon kívül keverednek bele a jó és a gonosz ősi csatájába.

Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Kevin Durand és Anthony Mackie főszereplésével érkezik 2011 novemberében (kicsit odébb van még) a Real Steel (magyar címe: Vasököl) című akció, mely Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban filmek és a Date Night) rendezésében készül. A két hivatalos fotó után, érkezett pár set fotó.

A Vasököl egy akció-dráma egy korábbi bokszolóról (Hugh Jackman), aki kap még egy esélyt a visszatérésre, mikor összeáll fiával (Dakota Goyo), hogy megépítsék és eddzék a tökéletes versenyzőt a high-tech robotboxoló versenyre.

A Warner Bros. Pictures közzétette az első teaser posztert a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. részéhez (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I), mely november 19-én debütál az amerikai mozikban. A blogon volt már feliratos bemutató is. (A tovább mögött egy új, egy perces előzetes látható)

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9771375_c6d66bb2bc6d13dff7af3a91eb40b9f8_xl.jpg

Get Low: Theatrical Trailer 2

Címkék: előzetes Get Low

2010.07.02. 18:39

Megérkezett a Get Low második bemutatója, melyben Robert Duvall, Bill Murray, Sissy Spacek és Lucas Black lesz látható.

Interjú Csuha Borival

Címkék: interjú

2010.07.02. 16:35

Csuha BoriÚjabb történelmi pillanathoz értünk az oldal életében, ugyanis elkészült az első saját interjúnk, méghozzá Csuha Borival. Az interjúban Bori legismertebb szinkronszerepe, a Twilight Bellája mellett szó esik sorozatos és animés munkáiról is, illetve arról, hogyan látja a szinkron helyzetét.

Mikor kezdtél el szinkronizálni, és minek/kinek a hatására?
Bori:
5-6 éves koromban kezdtem el szinkronizálni. A szüleim színészek, amikor elkezdtek szinkronizálni, nem sokkal később engem is bevittek, hogy kipróbáljanak.


Mennyiben látod másnak a magyar szinkron helyzetét az akkori állapothoz képest?
Bori: Emlékeim szerint sokkal lassabb tempóban haladt a szinkronfolyamat, türelmesebbek voltak a gyerekekkel, nem volt ennyi munka, mint a napokban, ezért ma már sokkal felgyorsultabb az egész, minden szempontból.

Eddig kétszer mutattam forgatási képeket a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides-hez, ám befutott két új, melyen már Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) és Gibbs (Kevin McNally) is látható.

A Karib-tenger kalózai 4 2011 május 20-án kerül az amerikai mozikba, Rob Marshall rendezésében, Johnny Depp, Astrid Berges-Frisbey, Penélope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush, Stephen Graham, Max Irons és Gemma Ward főszereplésével.

hírek röviden 07.02

Címkék: hírekröviden

2010.07.02. 08:00

- A Deadline New York értesülései szerint Nikki Reed (The Twilight Saga) és Deborah Ann Woll (True Blood) csatlakozott a Catch .44 stábjához, melyhez korábban Bruce Willis, Forest Whitaker, Malin Akerman és Kate Mara írt alá. A produkció forgatása július 8-án kezdődik Louisianában, Aaron Harvey rendezésében.

A történet középpontjában három nő áll, akik egy bizarr helyzetbe kerülnek, melyben egy kegyetlen bérgyilkos (Whitaker), egy kamionos és egy szakács is érdekelt. Akerman a lányok vezetőjét, még Willis egy maffiafőnököt fog alakítani.


- Az Oscar-díjas Meryl Streep alakíthatja Margaret Thatcher brit miniszterelnöknőt Phyllida Lloyd Thatcher című biopicjében, melynek forgatókönyvét Brian Fillis  írta. Thatcher férjét, Dennist Jim Broadbent formálhatja meg.

A film 1982-ben fog játszódni, és Falklandi háború kitörése előtti 17 napot mutatja be, amikoris Thatcher megpróbálja menteni karrierjét. A 2 és fél hónapos háború alatt az elnöknő népszerűsége tovább nőtt és a következő választáson sem győzte le senki.

- Sean Penn alakíthatja Dorian „Doc” Paskowitz szörflegendát a róla szóló biopicben. A forgatókönyvet Paul Feldsher (The Four Feathers) veti papírra.

- Újabb két színész, ezúttal Alison Brie és Mary McDonnell a Sikoly 4 castjában.

- Abigail Spencer csatlakozott a DreamWorks és a Universal égisze alatt készülő Cowboys and Aliens (Platinum Studios képregényének filmes adaptációja) stábjához, mely Jon Favreau (Vasember 1és 2) rendezésében érkezik a mozikba.

- A Radical Studios és a Sam Worthington (Avatar) összefogásából a Full Clip produkciós cég jött létre. Első projektjük Damaged címre hallgat, mely két testvérről fog szólni, akik elkötelezett módon harcolnak az igazságszolgáltatásért, persze különböző módon - egyikük a törvény erejével, míg a másik erőszakos eszközökkel próbál igazságot szolgáltatni. Már a végéhez közeledik a karrierjük, ezért ki kell képezniük a megfelelő utódot, aki helyettesíteni tudja majd őket, de mivel a bűnözők viselkedésmódja is megváltozott a testvéreket felkészületlenül éri a hatalmas korrupció. A főszereplő Worthington és John Schwartz lesz.

John Schwarz és Michael Schwarz hozta létre a koncepciót, míg a képregényt David Lapham fogja írni, melyből majd a forgatókönyv is el fog készülni.


- A tegnapi hírek között írtam, hogy valószínűleg Josh Hutcherson (Rémségek cirkusza) fogja alakítani Peter Parkert a Mark Webb (500 Summer) által rendezett Spiderman-rebootban,ám ezt megcáfolva a Sony gyorsan bejelentette az igazi Pókembert, aki nem más mint Andrew Garfield (The Social Network, Never Let Me Go, The Imaginarium of Doctor Parnassus). A produkció forgatása december elején kezdődik, hogy aztán 2012 július 3-án az amerikai mozikba kerüljön, 3D-ben. (videó a bejelentésről videara töltve)

- Nem akarom elvenni senkinek a kedvét, Az utolsó léghajlítótól, de ezt akkor is mutatom (a kritikusok osztályzatai összesítve). *update* 10%

- Eredet (Inception) promó (még egy látható a tovább mögött)

A júliusi-augusztusi megjelenéseket már ismeritek, úgyhogy azokkal nem foglalkozunk, ellenben a szeptembert egy új Monty Python-film, A Not the Messiah (He is a Very Naughty Boy) indítja, melyet többek között a nagysikerű Szex és New York 4. évada követ. A csajos széria még az idén új évaddal (esetleg évadokkal?) bővül majd, mint ahogy más Paramount-sorozatok is folytatódnak: az NCIS aktuális szezonjának megjelenése mellett befejeződik a Jericho és a 4400 is.

Októberben kerül a boltok polcaira a sztár(hang)parádéval apelláló Fantasztikus Róka úr, amely az idei Titanic nyitófilmjeként aratott zajos sikert. Szintén októberben várható a rövid, de annál látványosabb életű Flash Forward első és máig egyetlen évada. Ahogy azt már korábban jeleztük, októberre várható a legjobb film kategóriájában Oscarra jelölt A szépség és a szörnyeteg című Disney-rajzfilm ún. gyémánt változata DVD-n és BD+DVD kombón. Ricky Gervais társrendezésében egyből DVD-re érkezik a Kisvárosi rock n roll (Cemetery Junction) és a Haláli temetés (Death at a Funeral), amely az azonos című angol vígjáték sztárokkal teletüzdelt amerikai újrája.

A kiadó az ősz végére időzíti a zseniális Toy Story-sorozat harmadik epizódjának megjelenését, s ekkor várható az Így neveld a sárkányod és a Túl jó nő a csajom című vígjáték megjelenése is (remélhetőleg mindhárom film BD-n is befut, habár ezt az InterCom még nem erősítette meg). Szintén az ősz folyamán várható A szökés harmadik, valamint a Simpson család hatodik évada is - ezekkel a sorozatokkal kapcsolatban pontosabb információ még nem áll rendelkezésünkre, a kiadó ugyanis folyamatosan egyezkedik a stúdióval.

Természetesen a nagy nyári mozisikerekről sem maradunk le: érkezik a Vasember 2., a Salt ügynök, a Ragadozók és a Kéjjel-nappal DVD- és BD-változata. A végére pedig egy "apróságot" hagytunk azok számára, akik már a harmadik dimenzióba tekintenek: az ünnepek előtt megjelenő Karácsonyi ének nem csak DVD-n és BD-n lesz elérhető, hanem BD3D-ben is!

http://premierfilmek.freeblog.huhttp://premierfilmek.blog.hu/media/image/201007/knightandday.jpg

A júliusi-augusztusi megjelenéseket már ismeritek, úgyhogy azokkal nem foglalkozunk, ellenben a szeptembert egy új Monty Python-film, A Not the Messiah (He is a Very Naughty Boy) indítja, melyet többek között a nagysikerű Szex és New York 4. évada követ. A csajos széria még az idén új évaddal (esetleg évadokkal?) bővül majd, mint ahogy más Paramount-sorozatok is folytatódnak: az NCIS aktuális szezonjának megjelenése mellett befejeződik a Jericho és a 4400 is.

Októberben kerül a boltok polcaira a sztár(hang)parádéval apelláló Fantasztikus Róka úr, amely az idei Titanic nyitófilmjeként aratott zajos sikert. Szintén októberben várható a rövid, de annál látványosabb életű Flash Forward első és máig egyetlen évada. Ahogy azt már korábban jeleztük, októberre várható a legjobb film kategóriájában Oscarra jelölt A szépség és a szörnyeteg című Disney-rajzfilm ún. gyémánt változata DVD-n és BD+DVD kombón. Ricky Gervais társrendezésében egyből DVD-re érkezik a Kisvárosi rock n roll (Cemetery Junction) és a Haláli temetés (Death at a Funeral), amely az azonos című angol vígjáték sztárokkal teletüzdelt amerikai újrája.

A kiadó az ősz végére időzíti a zseniális Toy Story-sorozat harmadik epizódjának megjelenését, s ekkor várható az Így neveld a sárkányod és a Túl jó nő a csajom című vígjáték megjelenése is (remélhetőleg mindhárom film BD-n is befut, habár ezt az InterCom még nem erősítette meg). Szintén az ősz folyamán várható A szökés harmadik, valamint a Simpson család hatodik évada is - ezekkel a sorozatokkal kapcsolatban pontosabb információ még nem áll rendelkezésünkre, a kiadó ugyanis folyamatosan egyezkedik a stúdióval.

Természetesen a nagy nyári mozisikerekről sem maradunk le: érkezik a Vasember 2., a Salt ügynök, a Ragadozók és a Kéjjel-nappal DVD- és BD-változata. A végére pedig egy "apróságot" hagytunk azok számára, akik már a harmadik dimenzióba tekintenek: az ünnepek előtt megjelenő Karácsonyi ének nem csak DVD-n és BD-n lesz elérhető, hanem BD3D-ben is!

 

süti beállítások módosítása