A júliusi-augusztusi megjelenéseket már ismeritek, úgyhogy azokkal nem foglalkozunk, ellenben a szeptembert egy új Monty Python-film, A Not the Messiah (He is a Very Naughty Boy) indítja, melyet többek között a nagysikerű Szex és New York 4. évada követ. A csajos széria még az idén új évaddal (esetleg évadokkal?) bővül majd, mint ahogy más Paramount-sorozatok is folytatódnak: az NCIS aktuális szezonjának megjelenése mellett befejeződik a Jericho és a 4400 is.

Októberben kerül a boltok polcaira a sztár(hang)parádéval apelláló Fantasztikus Róka úr, amely az idei Titanic nyitófilmjeként aratott zajos sikert. Szintén októberben várható a rövid, de annál látványosabb életű Flash Forward első és máig egyetlen évada. Ahogy azt már korábban jeleztük, októberre várható a legjobb film kategóriájában Oscarra jelölt A szépség és a szörnyeteg című Disney-rajzfilm ún. gyémánt változata DVD-n és BD+DVD kombón. Ricky Gervais társrendezésében egyből DVD-re érkezik a Kisvárosi rock n roll (Cemetery Junction) és a Haláli temetés (Death at a Funeral), amely az azonos című angol vígjáték sztárokkal teletüzdelt amerikai újrája.

A kiadó az ősz végére időzíti a zseniális Toy Story-sorozat harmadik epizódjának megjelenését, s ekkor várható az Így neveld a sárkányod és a Túl jó nő a csajom című vígjáték megjelenése is (remélhetőleg mindhárom film BD-n is befut, habár ezt az InterCom még nem erősítette meg). Szintén az ősz folyamán várható A szökés harmadik, valamint a Simpson család hatodik évada is - ezekkel a sorozatokkal kapcsolatban pontosabb információ még nem áll rendelkezésünkre, a kiadó ugyanis folyamatosan egyezkedik a stúdióval.

Természetesen a nagy nyári mozisikerekről sem maradunk le: érkezik a Vasember 2., a Salt ügynök, a Ragadozók és a Kéjjel-nappal DVD- és BD-változata. A végére pedig egy "apróságot" hagytunk azok számára, akik már a harmadik dimenzióba tekintenek: az ünnepek előtt megjelenő Karácsonyi ének nem csak DVD-n és BD-n lesz elérhető, hanem BD3D-ben is!

http://premierfilmek.freeblog.huhttp://premierfilmek.blog.hu/media/image/201007/knightandday.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr134839079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása