hírek röviden 07.03

Címkék: hírekröviden

2010.07.03. 14:30

- A Variety jelentése szerint Miles Teller, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Kirby Bliss Blanton, Dax Flame, Nichole O'Connor és Alexis Knapp lesz Todd Phillips (Másnaposok) Project X címmel készülő vígjátékának a főszereplői. Matt Drake és Michael Bacall forgatókönyve alapján a produkció Nima Nourizadeh rendezésében fog elkészülni. A tervezett amerikai premier 2011 november 23.

A film egy házibuliban fog játszódni, ahol a fiatalok megpróbálják dokumentálni a történteket, azonban a dolgok hirtelen rosszra fordulnak.

Egyébként a produkció a Cloverfieldre fog hasonlítani, ugyanis a történéseket a kamerát cipelő szereplő szemszögéből fogjuk látni.

- Elképzelhető, hogy Bradley Cooper nem tudja vállani M. Night Shyamalan egyenlőre cím nélkül futó természetfeletti thrillerjében a főszerepet, mert a Másnaposok 2-vel lesz elfoglalva. A produkcióban Bruce Willis és Gwyneth Paltrow is szerepet kapott.

Cooper egyébkét egy apát alakíthat alakíthatott volna, aki kétségbeesetten keresi eltűnt gyermekét.

- Michael Bay 3D-kamerákkal forgatja a TF3-at


- Taylor Lautner az MTV News-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy elképzelhető, hogy ezután akciófilmeket fog csinálni, mert nagyon szereti, majd hozzátette, hogy az Abduction is nagyon izgalmas lesz, főleg a történet tetszett meg neki, meg a stáb többi tagja, pl. Sigourney Weaver és Alfred Molina.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr814839086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása