Filmes naplóm (2010)

Címkék: filmesnaplóim

2010.01.17. 18:26

2010. filmes naplóm

shut up. kick-ass.

Címkék: akció fantasy adaptáció kickass

2010.01.17. 15:42

Április 16-án startol az amerikai mozikban Mark Miller képregénye alapján készült Kick-Ass, melyhez szerintem egész pofás poszter érkezett, íme:

Amerikában július 7-én mutatják be az Antal Nimród rendezte Predatorst, melyhez érkezett néhány forgatási képecske...

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6574875_2ad01eb23cd582b08d7acde81bdbbe08_m.jpg

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6574885_d489d8bcb4d90fc2ed9526eb3681e21c_m.jpg

haírek röviden 01.17

Címkék: hírekröviden

2010.01.17. 15:11

- Matt Demon és Brad Pitt is benne lesz a Táncoló Talpak 2 3D szinkronstábjában. Az animáció november 18-tól lesz látható az amerikai mozikban.


Január 29-én mutatják be amerikában a When in Rome című romantikus vígjátékot, melynek a magyar címe Minden út Rómába vezet lett. A címszerepben Kristen Bell és Josh Duhamel látható.

A sztori szerint "Rómában áll egy szökőkút, amiről azt tartják, hogy ha valaki kivesz a kútba dobált érmék közül, akkor rátalál az Igazira. Amikor a karrierista Beth Harper, aki korábban képtelen volt állandó kapcsolatra, húga esküvőjén a városban tartózkodik, megpróbálkozik a kút által megalapoznia szerencséjét. Azzal azonban nem számol, hogy a kútból elcsent érmék tulajdonosai üldözni kezdik majd szerelmükkel. És ők aztán elég fura alakok... és még furábban udvarolnak..."

Hazai bemutató: 2010. április 22.

http://img5.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6566213_0b366b4c1df5eb5de6ac53c558ab4414_m.jpg

Érkezett egy poszter a 4. After Dark Horrorfest népszerűsítésére, amit 2006 óta évente (2008-ban elmaradt) megrendeznek az Egyesült Államokban. Idén nyolc filmet mutatnak be: The Final, Lake Mungo, The Graves, The Reeds, Kill Theory, Hidden, Dread és Zombies of Mass Destruction.

(a tovább mögött egyenként a poszter és előzetes)

The Other Guys fotó

Címkék: akció vígjáték theotherguys

2010.01.16. 19:19

A Columbia Pictures augusztus 6-án mutatja be az amerikai mozikban a The Other Guys című rendőrös vígjátékát, melyben Will Ferrell, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Michael Keaton, Steve Coogan, Ray Stevenson, Rob Riggle, Damon Wayans, Jr., Lindsay Sloane, Andy Buckley, Ben Schwartz és Anne Heche lesz látható. A filmet Chris Henchy és Adam McKay forgatókönyve alapján Adam McKay rendezte.

A Marmaduke című képregény alapján készült filmhez megérkezett az első teaser trailer. Tim Rasmussen és Vince Di Meglio forgatókönyve alapján a filmet Tom Dey rendezte. Főbb szerepekben Owen Wilson (hang: Marmaduke), Emma Stone (hang: Mazie), Ron Perlman (hang: Chupadogra),  Jeremy Piven (hang: Bosco), Stacy Ferguson (hang: Jezebel), Christopher Mintz-Plasse (hang: Giuseppe), Steve Coogan (hang: Raisin), George Lopez (hang: Carlos), Damon Wayans (hang: Thunder), Judy Greer (Debbie Winslow), William H. Macy (Don Twombly), Lee Pace (Phil Winslow) hallható ill. látható. Amerikai premier 2010-06-04. (poszterrel frissítve)

Studio: Lionsgate
Release: April 2, 2010
Director: Tyler Perry
Writer: Tyler Perry
Cast: Tyler Perry, Sharon Leal, Janet Jackson, Malik Yoba, Jill Scott, Lamman Rucker, Richard T. Jones, Tasha Smith, Michael J. White, Cicely Tyson, Louis Gossett Jr.
Miért nősültem meg?
Why Did I Get Married? (USA - 2007)

"Négy baráti házaspár felmegy a hegyekbe egy hétre pihenni, élvezni a friss levegőt és egymás társaságát. A kalandok már a feljutással elkezdődnek, és amikor összeáll a csapat, néhány váratlan szereplővel feldúsítva, csakhamar felszínre kerülnek a házassági problémák. A pihenésből párterápia lesz, ahol felvetődik az alapkérdés: ki miért házasodott meg? És hogyan lehet életben tartani a tüzet?

Tyler Perry filmje univerzális történet a párkapcsolati problémákról és a megoldási lehetőségekről, a főszerepben a rendezővel és Janet Jacksonnal."

Bérgyilkosok Viadala (2009)
(The Tournament)

"Hétévente egyszer egy gyanútlan városban megrendezik a Viadalt (The Tournament), egy harcot, amiben a világ 40 legjobb bérgyilkosa vesz részt, és csak egy távozhat élve. A küzdelem 24 órán keresztül zajlik és műholdas, illetve titkos kamerák által kerül közvetítésre a milliárdosok közt, akik fogadásokat köthetnek a nyertesre. Az utolsó életben maradt gyilkos 10 millió dollárt és egy legendás, egymilliót érő golyót kap valamint a címet, ami az igazi motivációt jelenti: a világ No1. bérgyilkosa."

Színes, feliratos amerikai akcióthriller, 97 perc
Szereplők: Ving Rhames, Robert Carlyle, Kelly Hu, Ian Sommerhalder, Liam Cunningham, Scott Adkins, Sebastien Foucan, Rachel Grant, Andy Nyman
Rendező: Scott Mann
Forgatókönyvíró: Jonathan Frank, Nick Rowntree
Amerikai premier: 2009. október 10.
Hazai mozipremier: --
DVD megjelenés: 2010. január 19.

Szupercsapat fotók

Címkék: akció theateam

2010.01.15. 07:39

Újabb Szupercsapat fotók láttak napvilágot, íme:

hírek röviden 01.14

Címkék: hírekröviden

2010.01.14. 23:54

- DiCaprio: patkányokkal táncoló

Megviselte Leonardo DiCapriót a Viharsziget című thriller forgatása, nemcsak a mostoha időjárási körülmények miatt, hanem azért is, mert két napig száz patkánnyal volt összezárva egy szobában. - Ez már a negyedik közös filmünk, a legjobb barátok vagyok, de akkor mintha egy kicsit idegesen nézett volna rám - idézi fel a történteket a film rendezője, az Oscar-díjas Martin Scorsese. - A patkányok benne voltak a forgatókönyvben, ráadásul fontosnak gondolom a jelenetet, nem lehetett megúszni. Mivel az az elvem, hogy lehetőleg nem használok trükköket, nyilvánvaló volt, hogy igazi patkányokkal oldjuk meg a dolgot. Hoztak vagy százat, jól táplált, elégedett példányokat, és az idomárok is ott álltak ugrásra készen, tehát Leonardo nem volt veszélyben. Mégis, sosem felejtem el, egyszer véletlenül hozzáért az egyikhez - undorral rántotta vissza a kezét, és olyan arcot vágott, amilyet még nem láttam nála. Tudtam, hogy most nem játszik, tényleg nagyon ki van akadva. Remélem, ettől hitelesebb lesz a film!

A Viharsziget Dennis Lehane magyarul is olvasható bestselleréből készült. Hőse egy rendőrbíró (DiCaprio), akinek társával különös esetet kell felderítenie. Egy kopár szigeten működő elmegyógyintézetben eltűnik egy őrült gyilkos - a bezárt szobából. Ahogy halad a nyomozás, egyre furcsább dolgokra derül fény, és a két rendőrnek hamarosan nemcsak az elmebeteg bűnözőkkel és a nem kevésbé sajátos észjárású orvosokkal gyűlik meg a baja, hanem saját félelmeikkel is szembe kell nézniük.

(Shutter Island - hazai bemutató: 2010. március 4.)

forrás: UIP Duna

- 2005-ben mutatták be a Négy tesó (Four Brothers) című akcióthrillert, melyben Mark Wahlberg (Bobby Mercer), Tyrese Gibson (Angel Mercer), André Benjamin (Jeremiah Mercer) és Garrett Hedlund (Jack Mercer) játszották el a címszerepet. A történet szerint - "valakik kirabolnak egy élelmiszerboltot. Mindennapos eset. Ám a brutális támadók akciója áldozatot követel: egy asszonyt, akinek négy gyermeke van. Négy örökbefogadott fia, akik a saját anyjukként szerették őt. Így a Mercer-fivérek, a forrófejű Bobby, a kőkemény Angel, a családapa és üzletember Jeremiah és a kemény rocker Jack összejönnek, hogy anyjuk halálának ügyét a saját kezükbe vegyék. Azonban a gyilkos után nyomozva hamarosan rájönnek, hogy "ügyintézésük" megszokott, régi módszerei újfajta következményekkel járnak."
A Paramount már a folytatást tervezi, Five Brothers címmel. Ami biztos, hogy Mark Wahlberg vetette fel az ötletet, az első rész forgatókönyvíróival (David Elliot és Paul Lovett)

- A Los Angeles Times jelentése szerint, az Alexandre Aja rendezte Piranha 3D-t nem küldi a Weinstein Company április 16-án a mozikba, hanem csak valamikor augusztusban lesz látható.

- Március 15-én, Bulgáriában, Marcus Nispel rendezésével megkezdődik a Conan remake forgatása és három színész esélyes a főszerepért. Csak két név került nyílvánosságra: Kellan Lutz (Twilight - Emett) és Jason Momoa (Csillagkapu: Atlantis).

-A Farrelly testvérek rendezésében február 23-án Atalantában indul a Hall Pass vígjáték forgatása, melyhez Owen Wilson mellé Jenna Fischer (Office) szerződött le.
A történet szerint Wilson és Fischer egy elhidegült házaspárt fog alakítani.
A New Line Cinema valamikor 2011-ben mutatja be az amerikai mozikban.

- Bill Murray a Passion Playben egy Happy Shannon nevű gyilkos maffiózó szerepében tűnik fel.

- Taylor Lautner (Alkonyat) is csatlakozott Tom Cruise készülő új filmjének a Northern Lights-nak szereplőgárdájához, mellyel 7,5 millió dollárt fog kaszírozni, amivel Hollywood legjobban fizetett tinisztárjává válhat. A sztori egy fiatal műrepülő pilótáról fog szólni, aki apja irányítása alatt kénytelen élni az életét, és beleszeret egy női pilótába.
A filmet John Moor (Max Payne) rendezi. A forgatás a Paramount tervei szerint valószínüleg április elsején kezdődik.

-  Február 1-jétől nem ad ki több DVD-t és BD-t az FHE

Most érkezett a szomorú bejelentés: hazánk egyik legnagyobb DVD-forgalmazója 2010. február 1-jétől nem jelentet meg több filmet Magyarországon.

2010. február 1-jétől a Fórum Home Entertainment nem ad ki több új filmet DVD-n és BD-n. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi lesz a sorsa a továbbiakban a kiadó eddigi "fennhatósága" alá tartozó Sony, ABLO, SPI, New Line Cinema, Fórum Hungary és egyéb független filmeknek, ezért találgatásokba sem szívesen bocsátkoznánk. Jelenleg a meglévő raktárkészlet kiárusítása folyik. forrás: www.dvdextra.hu

- Budapest Top 10
2010.I.7.-2010.I.13.
1.    Avatar
2.    Sherlock Holmes
3.    Egyszerűen bonyolult
4.    A hercegnő és a béka
5.    Alvin és a mókusok 2
6.    Derült égből szerelem
7.    Poligamy
8.    Törvénytisztelő polgár
9.    Alkonyat, Újhold
10.    Páros mellékhatás

Az előzetes után az első plakát is megérkezett Bruce Willis és Tracy Morgan főszereplésével készült vígjátékhoz, íme:

The Company Men előzetes

Címkék: dráma thecompanyman

2010.01.14. 23:26

Január 22-én mutatják be a The Company Man című drámát melyet John Wells írt és rendezett. Főbb szerepekben Ben Affleck, Chris Cooper, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Maria Bello és Rosemary DeWitt látható.

süti beállítások módosítása