hírek röviden 01.14

Címkék: hírekröviden

2010.01.14. 23:54

- DiCaprio: patkányokkal táncoló

Megviselte Leonardo DiCapriót a Viharsziget című thriller forgatása, nemcsak a mostoha időjárási körülmények miatt, hanem azért is, mert két napig száz patkánnyal volt összezárva egy szobában. - Ez már a negyedik közös filmünk, a legjobb barátok vagyok, de akkor mintha egy kicsit idegesen nézett volna rám - idézi fel a történteket a film rendezője, az Oscar-díjas Martin Scorsese. - A patkányok benne voltak a forgatókönyvben, ráadásul fontosnak gondolom a jelenetet, nem lehetett megúszni. Mivel az az elvem, hogy lehetőleg nem használok trükköket, nyilvánvaló volt, hogy igazi patkányokkal oldjuk meg a dolgot. Hoztak vagy százat, jól táplált, elégedett példányokat, és az idomárok is ott álltak ugrásra készen, tehát Leonardo nem volt veszélyben. Mégis, sosem felejtem el, egyszer véletlenül hozzáért az egyikhez - undorral rántotta vissza a kezét, és olyan arcot vágott, amilyet még nem láttam nála. Tudtam, hogy most nem játszik, tényleg nagyon ki van akadva. Remélem, ettől hitelesebb lesz a film!

A Viharsziget Dennis Lehane magyarul is olvasható bestselleréből készült. Hőse egy rendőrbíró (DiCaprio), akinek társával különös esetet kell felderítenie. Egy kopár szigeten működő elmegyógyintézetben eltűnik egy őrült gyilkos - a bezárt szobából. Ahogy halad a nyomozás, egyre furcsább dolgokra derül fény, és a két rendőrnek hamarosan nemcsak az elmebeteg bűnözőkkel és a nem kevésbé sajátos észjárású orvosokkal gyűlik meg a baja, hanem saját félelmeikkel is szembe kell nézniük.

(Shutter Island - hazai bemutató: 2010. március 4.)

forrás: UIP Duna

- 2005-ben mutatták be a Négy tesó (Four Brothers) című akcióthrillert, melyben Mark Wahlberg (Bobby Mercer), Tyrese Gibson (Angel Mercer), André Benjamin (Jeremiah Mercer) és Garrett Hedlund (Jack Mercer) játszották el a címszerepet. A történet szerint - "valakik kirabolnak egy élelmiszerboltot. Mindennapos eset. Ám a brutális támadók akciója áldozatot követel: egy asszonyt, akinek négy gyermeke van. Négy örökbefogadott fia, akik a saját anyjukként szerették őt. Így a Mercer-fivérek, a forrófejű Bobby, a kőkemény Angel, a családapa és üzletember Jeremiah és a kemény rocker Jack összejönnek, hogy anyjuk halálának ügyét a saját kezükbe vegyék. Azonban a gyilkos után nyomozva hamarosan rájönnek, hogy "ügyintézésük" megszokott, régi módszerei újfajta következményekkel járnak."
A Paramount már a folytatást tervezi, Five Brothers címmel. Ami biztos, hogy Mark Wahlberg vetette fel az ötletet, az első rész forgatókönyvíróival (David Elliot és Paul Lovett)

- A Los Angeles Times jelentése szerint, az Alexandre Aja rendezte Piranha 3D-t nem küldi a Weinstein Company április 16-án a mozikba, hanem csak valamikor augusztusban lesz látható.

- Március 15-én, Bulgáriában, Marcus Nispel rendezésével megkezdődik a Conan remake forgatása és három színész esélyes a főszerepért. Csak két név került nyílvánosságra: Kellan Lutz (Twilight - Emett) és Jason Momoa (Csillagkapu: Atlantis).

-A Farrelly testvérek rendezésében február 23-án Atalantában indul a Hall Pass vígjáték forgatása, melyhez Owen Wilson mellé Jenna Fischer (Office) szerződött le.
A történet szerint Wilson és Fischer egy elhidegült házaspárt fog alakítani.
A New Line Cinema valamikor 2011-ben mutatja be az amerikai mozikban.

- Bill Murray a Passion Playben egy Happy Shannon nevű gyilkos maffiózó szerepében tűnik fel.

- Taylor Lautner (Alkonyat) is csatlakozott Tom Cruise készülő új filmjének a Northern Lights-nak szereplőgárdájához, mellyel 7,5 millió dollárt fog kaszírozni, amivel Hollywood legjobban fizetett tinisztárjává válhat. A sztori egy fiatal műrepülő pilótáról fog szólni, aki apja irányítása alatt kénytelen élni az életét, és beleszeret egy női pilótába.
A filmet John Moor (Max Payne) rendezi. A forgatás a Paramount tervei szerint valószínüleg április elsején kezdődik.

-  Február 1-jétől nem ad ki több DVD-t és BD-t az FHE

Most érkezett a szomorú bejelentés: hazánk egyik legnagyobb DVD-forgalmazója 2010. február 1-jétől nem jelentet meg több filmet Magyarországon.

2010. február 1-jétől a Fórum Home Entertainment nem ad ki több új filmet DVD-n és BD-n. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi lesz a sorsa a továbbiakban a kiadó eddigi "fennhatósága" alá tartozó Sony, ABLO, SPI, New Line Cinema, Fórum Hungary és egyéb független filmeknek, ezért találgatásokba sem szívesen bocsátkoznánk. Jelenleg a meglévő raktárkészlet kiárusítása folyik. forrás: www.dvdextra.hu

- Budapest Top 10
2010.I.7.-2010.I.13.
1.    Avatar
2.    Sherlock Holmes
3.    Egyszerűen bonyolult
4.    A hercegnő és a béka
5.    Alvin és a mókusok 2
6.    Derült égből szerelem
7.    Poligamy
8.    Törvénytisztelő polgár
9.    Alkonyat, Újhold
10.    Páros mellékhatás

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr654837960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása