Studio: Lionsgate
Release: April 2, 2010
Director: Tyler Perry
Writer: Tyler Perry
Cast: Tyler Perry, Sharon Leal, Janet Jackson, Malik Yoba, Jill Scott, Lamman Rucker, Richard T. Jones, Tasha Smith, Michael J. White, Cicely Tyson, Louis Gossett Jr.
Miért nősültem meg?
Why Did I Get Married? (USA - 2007)

"Négy baráti házaspár felmegy a hegyekbe egy hétre pihenni, élvezni a friss levegőt és egymás társaságát. A kalandok már a feljutással elkezdődnek, és amikor összeáll a csapat, néhány váratlan szereplővel feldúsítva, csakhamar felszínre kerülnek a házassági problémák. A pihenésből párterápia lesz, ahol felvetődik az alapkérdés: ki miért házasodott meg? És hogyan lehet életben tartani a tüzet?

Tyler Perry filmje univerzális történet a párkapcsolati problémákról és a megoldási lehetőségekről, a főszerepben a rendezővel és Janet Jacksonnal."

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr324837966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása