Beastly teaser előzetes

Címkék: tinihorror beastly

2009.11.22. 13:03

Július 10-én Július 30-án debütál az amerikai mozikban a Beastly című tini horror, ami Alex Flinn 2007-ben megjelent azonos című könyvén alapszik. Egyébként a film a Szépség és a Szörnyeteg modern feldolgozása lesz. Főbb szerepekben Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer, Mary-Kate Olsen és Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal) lesz látható.

Celine Dion utóda: Leona Lewis

A történelem megismétli önmagát - főleg, ha James Cameron alakítja. A mozitörténet egyik legsikeresebb filmjeként számon tartott Titanic a My Heart Will Go On c. dal nélkül nem lett volna ugyanaz a film, mint amit ma ismerünk. Persze előadója, Celine Dion is nagyon sokat köszönhet a Titanic-nak. Cameron új filmje, az Avatar (hazai bemutató: december 17.) végefőcímdalát, melynek címe I See You (Theme from Avatar), most ismét egy már jól ismert, de még fiatal előadó énekli: Leona Lewis.
A 24 éves énekesnő 2006-ban, egy angol tehetségkutató-tévéműsor győzteseként vált ismertté. Azóta háromszor jelölték Grammy-díjra, bemutatkozó lemeze többszörösen kiérdemelte a platinadíszt, és az  A Moment Like This-t közzététele után harminc perc alatt több mint 50 000-en töltötték le. Az Avatar dalát, akárcsak Celine Dion titanicos slágerét az Oscar-díj nyertes James Horner szerezte. A hozzá tartozó klipet James Nava, Beyoncé és Shakira klipjeinek rendezője készíti.
Az Avatar-ról érkező hírek azt jelzik, hogy James Cameron különleges 3D-filmje meg fogja változtatni a mozit: bemutatója után már nem lehet úgy filmet készíteni, mint eddig. A távoli bolygón játszódó, elképzelhetetlenül látványos történet valószínűleg Leona Lewis-t is magával ragadja, és az énekesnő pályája újabb magasságokba emelkedik majd.
forrás: IC Press

Clooney legújabb kollégája az American Airlines


Két abszolút főszereplője van az Egek ura című filmnek: George Clooney és az American Airlines légitársaság. A cég körülbelül ugyanannyit szerepel, mint maga a sztár, és ez nem véletlen. A filmben Clooney olyan szakembert alakít, aki a kirúgások specialistája, és a fél életét a levegőben tölti, egyik megrendelőtől a másikig röpködve. A produkció alapjául szolgáló regényben fiktív légitársaság szerepel, a rendező, Jason Reitman azonban ragaszkodott egy igazihoz, hogy még realisztikusabb legyen a történet. Mivel az Egek urát gyártó Paramount stúdiónak még korábbról jó kapcsolata volt az American Airlines-zal, ezt a légitársaságot választották. A stáb a rendkívül szigorú biztonsági intézkedések ellenére szabadon mozoghatott a terminálokon, ami lényegesen megkönnyítette a forgatást. Az AA a film direkt promócióját is vállalta: új törzsutas-akciójának a Legyen ön is az egek ura! (Find Yourself Up in the Air) szlogent adta.
(Up in the Air - hazai bemutató: 2010. február 18.)
forrás: UIP Duna

2012 - a totális tarolás

A világnak vége - és senki sem akar lemaradni róla. Roland Emmerich A Függetlenség Napja és a Holnapután után ismét az apokalipszis rafinált képeivel csábította a mozikba a világ filmrajongóit, és a 2012 (már a mozikban) nagy elődeihez hasonlóan egy földrengés erejével söpörte el versenytársait.
Az ősi maja naptárban megjósolt, menetrendszerű pontossággal érkező pusztulás történetét 105 ország 12685 mozitermében kezdték vetíteni, és az összbevétel meghaladta a 160 millió dollárt! Olyan film, ami nem egy korábbi siker folytatása lett volna, még soha nem hozott ilyen sokat. Ez az az Egyesült Államok 3404 mozijából befolyó 65 millió dollárnyi jegybevétellel együtt máris, csupán egy hét alatt visszahozta a film csillagászati, 200 millió dolláros költségvetését. Nálunk egy hét alatt majd 85 ezer néző volt kíváncsi arra, ahogy John Cusack megpróbálja a lehetetlent.
forrás: IC Press

Kevesellték a szenvedést a Komfortos mennyország nézői

Az amerikai filmesek általában arra kényszerülnek, hogy kivágják a durvább jeleneteket, mert így a film PG-13 (enyhén korhatáros) besorolást kap, míg a kegyetlenebb felvételeket tartalmazó produkció R (felnőtt nézőknek ajánlott) minősítéssel kerül a mozikba, s emiatt jóval kevesebben váltanak rá jegyet. Ám pont fordított volt a helyzet Peter Jackson legújabb filmje, a Komfortos mennyország esetében: a tesztvetítés közönsége azt akarta, hogy az egyik szereplő többet szenvedjen. - Az ominózus karakter lezuhan egy szikláról - magyarázza Peter Jackson. - Eredetileg annyit mutattunk, hogy eltűnik a szikla tetejéről, és mindenki elképzelheti, hogy ezek után baja esik. A tesztközönség viszont azt mondta, ez kevés, látni akarjuk, ahogy szenved a rohadék! Úgyhogy utólag be kellett illeszteni egy egész jelenetet, hogy mi lesz a fickóval, miközben potyog lefelé. Hát, nehéz ráismerni, mire leér...
A Komfortos mennyország kamasz hősnőjét megerőszakolják és megölik, s ezután a túlvilágról - amely egyfajta köztes dimenzió - figyeli, mi történik családjával és gyilkosával. Az Alice Sebold által írt regény magyarul is olvasható.
(The Lovely Bones - hazai bemutató: 2010. január 21.)
forrás: UIP Duna

Halott kutyája lélekben együtt van Mickey Rourke-kal

Nem panaszkodhat Mickey Rourke, hogy elzavarnák a nők, lelki nyugalomra mégis csak négy csivavája mellett talál. Ám van egy ötödik kutyus is, akire mindig számíthat. - Loki tavaly halt meg, imádtam, egy percre sem váltam meg tőle - mondja a kacskaringós múltú színész. - Lélekben ma is velem van, az emléke mindig erőt ad, ha magam alatt vagyok. 
Rourke azt is elárulja legújabb interjújában, hogy megfogadta, soha többet nem vesz feleségül színésznőt (Debra Feuer és Carre Otis viselték egy ideig a Mrs. Rourke nevet). - Ez a két házasság úgy hazavágott, hogy nem kell többet színésznő - mondja Rourke. - Lehet akármilyen szép vagy aranyos, az ilyen nők valamiért bajt hoznak rám.
Mickey Rourke legközelebb a Vasember 2 főgonoszát alakítja.
(Iron Man 2 - hazai bemutató: 2010. április)
forrás: UIP Duna


Villámtolvaj - Percy Jackson és az Olimposziak

(Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief)

Hivatalos tartalom: Ismerd meg önmagad - ezt tanácsolták a régi görögök, és Percy Jackson ismeri is magát. Legalább is azt hiszi. A 12 éves srác nem tökéletes gyerek, jó néhány iskolából kirúgták már, de ő jól elvan így is. Hamarosan azonban rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik. Egy furcsa idegen rábeszéli anyját, hogy küldje el egy különös nyári táborba, ami nem más, mint a félistenek titkos kiképzőközpontja. Percy itt tudja meg, hogy ő igazából Poszeidón eltitkolt fia. A fiú a görög mitológia szereplői között találja magát, és kénytelen részt venni hadakozásaikban: őt küldik el, hogy visszaszerezze Zeusz ellopott villámját, amit Hadész, az alvilág ura rejteget. Percy földön, égen és föld alatt üldözi a lopott villámot, közben nagyon jól szórakozik a halhatatlanok között, és isteni szerencséje van: teljesíti a feladatát, eljut New Yorkba, ahol az Empire State Building tetején várja őt az istenek és emberek ura: Zeusz.

Az első és második Harry Potter-film rendezője ismét egy mágikus-varázslatos könyvsorozatból készített nagy színészek segítségével egy rendkívül látványos, felnőttet és gyereket egyaránt elbűvölő, kalandos filmet.

A film hivatalos honlapja

Színes, szinkronizált amerikai fantasy, vígjáték
Szereplők: Pierce Brosnan, Rosario Dawson, Uma Thurman, Sean Bean
Rendező: Chris Columbus
Amerikai premier: 2009. február 12.
Hazai mozipremier: 2010. február 18.
Forgalmazza: InterCom

nemzetközi előzetes: Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief


Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief Trailer B

poszter: Nine

Címkék: nine musical romantikus

2009.11.20. 22:52

A Rob Marshall rendezte Nine musical -ből érkezett egy poszter. trailer erre. Amerikai premier december 25.

A végső állomás 3D (2009)

(The Final Destination)

Hivatalos tartalom:  Nick néhány haverjával egy autóversenyen lazít a hétvégén, amikor egy versenyautó óránként kétszáz kilométeres sebességgel a nézők közé csapódik. Elképesztő mészárlást végez: van, aki elég a robbanásban, van, aki darabokra szakad, egy lányt pedig egy elszabadult kerék fejez le. A pánikban menekülő közönségre rászakad a lelátó… Nick álmában.
A srác felriad… és ott ül a lelátón. A vízió idejében érkezett, még épp meg tudja győzni a látomásában szereplő barátait, hogy meneküljenek. A katasztrófa bekövetkezik, és csupán pár másodpercen múlik, hogy ők mégis megússzák a szörnyű véget.
Ám a halál nem szereti a rögtönzést, és nem engedi, hogy kifogjanak raja: a nyomukba ered, és egyenként gyilkolja meg őket.
A nagy sikerű, szereplőit kifinomult fantáziával irtó thriller sorozat még átélhetőbbé teszi a borzalmakat: ezúttal 3D formában!

Színes, szinkronizált amerikai horror, 90 perc
Szereplők: Krista Allen, Nick Zano, Mykelti Williamson
Rendező: David R. Ellis
Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2009. augusztus 28.
Hazai mozipremier: 2009. szeptember 10.

A Warner klasszikus musicaljének decemberben megjelenő Blu-ray-változata új extrával bővül: a bátor szellemű vállalkozók együtt énekelhetik a dalokat Judy Garlanddel és a többiekkel.

A Pro Video forgalmazásában 2009. december 9-én megjelenő Óz, a csodák csodája BD egy "Sing-along" extrát is tartalmaz, ami annyit tesz, hogy gombnyomásra odaléptethetjük a lejátszást kedvenc dalunkhoz, melyet együtt énekelhetünk a szereplőkkel a ritmusra, illetve dallamra színesedő felirat segítségével. A további részletekről hamarosan beszámolunk, addig is íme, a BD borítója:

http://img8.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/6093275_6fdc1573d19a6ae80919dd979150a7e8_m.jpg

forrás: http://www.dvdextra.hu/

A Warner klasszikus musicaljének decemberben megjelenő Blu-ray-változata új extrával bővül: a bátor szellemű vállalkozók együtt énekelhetik a dalokat Judy Garlanddel és a többiekkel.

A Pro Video forgalmazásában 2009. december 9-én megjelenő Óz, a csodák csodája BD egy "Sing-along" extrát is tartalmaz, ami annyit tesz, hogy gombnyomásra odaléptethetjük a lejátszást kedvenc dalunkhoz, melyet együtt énekelhetünk a szereplőkkel a ritmusra, illetve dallamra színesedő felirat segítségével. A további részletekről hamarosan beszámolunk, addig is íme, a BD borítója:

http://img8.indafoto.hu/3/7/73167_02b115b72e6306618b6e3e08bc8489b2/6093275_6fdc1573d19a6ae80919dd979150a7e8_m.jpg

forrás: http://www.dvdextra.hu/

Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams és Mark Strong főszereplésével 2010. január 07 -én a érkezik a hazai mozikba, Guy Ritchie rendezésében a Sherlock Holmes. (Ez a két poszter eddig "összegyúrva" volt látható erre)

Hivatalos tartalom:  Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) a XIX: század derekán már mindent tudott, amiről rettenthetetlen, éleseszű és modern kollégái csak álmodnak. A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete két legnagyobb problémájával kerül szembe. Az egyik: Holmes titokzatos szívét is rabul ejti egy nő, Irene Adler (Rachel McAdams), és a detektív nem sejti, hogy Adler kisasszony egy bonyolult tervet dédelgetve került a közelébe. A másik: ő és hű társa, doktor Watson (Jude Law) Lord Blackwood nyomába vetik magukat. Ha nem leplezik le időben, az az egész Brit birodalmat megrázhatja…

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff és a Spíler rendezője ismét London vagány alvilágába vezet…de ezúttal Viktória királynő korába.

 

A Summit Entertainment 2010. március 12 -én mutatja be, Robert Pattinson (Alkonyat) főszereplésével a Remember Me című romantikus drámáját. A filmet William Fetters és Jenny Lumet forgatókönyve alapján, Allen Coulter rendezte. További szereplők Emilie de Ravin, Chris Cooper, Lena Olin és Pierce Brosnan.

a tovább mögött képek.

A Két hét múlva örökké és a Zene és szöveg rendezőjének legújabb romantikus vígjátékát, a Hová lettek Morgenék? -et január 14-től láthatjuk a hazai mozikban. A két főszereplő Hugh Grant és  Sarah Jessica Parker.

Több mint három perces szinkronos előzetes érkezett James Cameron filmjéhez, az Avatar-hoz. Bemutató december 17-én 3D-ben.

Hivatalos tartalom:  Egy deréktól lefelé megbénult háborús veteránt a távoli Pandora bolygóra küldenek. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért… James Cameron, a mozi forradalmasítását tűzte maga elé: új filmje digitális 3D technikával egy virtuális stúdióban készülő, hatalmas ambíciójú alkotás, az év talán legjobban várt, különleges moziélménye.   

A mai naptól (nov.19.) játsszák a hazai mozik, Az irányítás határai (The Limits of Control) című drámát, melynek itt a magyar posztere és a hivatalos tartalma.

Hivatalos tartalom:  Az irányítás határai egy rejtélyes idegen története, aki titkos megbízás teljesítésére készül. Tettei a törvényen kívülre vezetnek, nem bízik senkiben, és céljait teljes homály fedi. Utazása paradoxon, egyszerre fókuszált és álomszerű: egy út, mely nem csak Spanyolországon, hanem saját tudatán keresztül is vezet.
Jim Jarmuschv (Heradó virágok, Törvénytől sújtva) új filmjében Isaach De Bankolé játssza a főszerepet. Ez a két művész negyedik közös munkája az Éjszaka a Földön, a Szellemkutya és a Kávé és cigaretta óta. A filmben szerepel továbbá a Jarmusch-sal korábban együtt forgató Alex Descas, John Hurt, Youki Kudoh, Bill Murray, és Tilda Swinton, és számára új színészek is, mint Gael García Bernal és Paz De La Huerta. A városi és vidéki Spanyolország mesteri képsorait Christopher Doyle (Szerelemre hangolva, Paranoid Park) fényképezte.

Színes, feliratos amerikai dráma, 116 perc
Szereplők: Isaach De Bankolé, Hiam Abbass, Gael Garcia Bernal, Paz de la Huerta, Alex Descas, John Hurt, Youki Kudoh, Bill Murray, Jean-François Stévenin, Tilda Swinton, Luis Tosar
Rendező: Jim Jarmusch
Stúdió: Focus Features
Amerikai premier: 2009. május 22.
Hazai mozipremier: 2009. november 19.
Forgalmazza: Budapest Film

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6091871_62526467d6338f1f69b85af1bbd66fff_m.jpg

süti beállítások módosítása