A mai naptól (nov.19.) játsszák a hazai mozik, Az irányítás határai (The Limits of Control) című drámát, melynek itt a magyar posztere és a hivatalos tartalma.

Hivatalos tartalom:  Az irányítás határai egy rejtélyes idegen története, aki titkos megbízás teljesítésére készül. Tettei a törvényen kívülre vezetnek, nem bízik senkiben, és céljait teljes homály fedi. Utazása paradoxon, egyszerre fókuszált és álomszerű: egy út, mely nem csak Spanyolországon, hanem saját tudatán keresztül is vezet.
Jim Jarmuschv (Heradó virágok, Törvénytől sújtva) új filmjében Isaach De Bankolé játssza a főszerepet. Ez a két művész negyedik közös munkája az Éjszaka a Földön, a Szellemkutya és a Kávé és cigaretta óta. A filmben szerepel továbbá a Jarmusch-sal korábban együtt forgató Alex Descas, John Hurt, Youki Kudoh, Bill Murray, és Tilda Swinton, és számára új színészek is, mint Gael García Bernal és Paz De La Huerta. A városi és vidéki Spanyolország mesteri képsorait Christopher Doyle (Szerelemre hangolva, Paranoid Park) fényképezte.

Színes, feliratos amerikai dráma, 116 perc
Szereplők: Isaach De Bankolé, Hiam Abbass, Gael Garcia Bernal, Paz de la Huerta, Alex Descas, John Hurt, Youki Kudoh, Bill Murray, Jean-François Stévenin, Tilda Swinton, Luis Tosar
Rendező: Jim Jarmusch
Stúdió: Focus Features
Amerikai premier: 2009. május 22.
Hazai mozipremier: 2009. november 19.
Forgalmazza: Budapest Film

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6091871_62526467d6338f1f69b85af1bbd66fff_m.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr494837635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása