A végső állomás 3D (2009)

(The Final Destination)

Hivatalos tartalom:  Nick néhány haverjával egy autóversenyen lazít a hétvégén, amikor egy versenyautó óránként kétszáz kilométeres sebességgel a nézők közé csapódik. Elképesztő mészárlást végez: van, aki elég a robbanásban, van, aki darabokra szakad, egy lányt pedig egy elszabadult kerék fejez le. A pánikban menekülő közönségre rászakad a lelátó… Nick álmában.
A srác felriad… és ott ül a lelátón. A vízió idejében érkezett, még épp meg tudja győzni a látomásában szereplő barátait, hogy meneküljenek. A katasztrófa bekövetkezik, és csupán pár másodpercen múlik, hogy ők mégis megússzák a szörnyű véget.
Ám a halál nem szereti a rögtönzést, és nem engedi, hogy kifogjanak raja: a nyomukba ered, és egyenként gyilkolja meg őket.
A nagy sikerű, szereplőit kifinomult fantáziával irtó thriller sorozat még átélhetőbbé teszi a borzalmakat: ezúttal 3D formában!

Színes, szinkronizált amerikai horror, 90 perc
Szereplők: Krista Allen, Nick Zano, Mykelti Williamson
Rendező: David R. Ellis
Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2009. augusztus 28.
Hazai mozipremier: 2009. szeptember 10.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr564837698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása