Festival de Cannes 2014

Címkék: poszter Cannes

2014.04.27. 16:54

cannes-2014-poster.jpg

SAN ANDREAS stills

Címkék: San Andreas

2014.04.27. 16:48

 Dwayne Johnson új képeket osztott meg új filmjének forgatásáról.

10273144_10152503682544384_8635696920627033796_o.jpg

A Legendary Pictures és a Universal Pictures augusztus 15-én mutatja be az As Above, So Below című horrort, ami John Erick Dowdle (The Poughkeepsie Tapes) rendezésében készült el, Perdita Weeks, Ben Feldman és Edwin Hodge főszereplésével.

as_above_so_below_xlg.jpg

Luke Greenfield Let’s Be Cops című vígjátékában csupa sorozatszínész kapott szerepet: Damon Wayans Jr., Jake Johnson, Rob Riggle, Nina Dobrev, James D'Arcy, Andy Garcia.

10155340_812584948768903_1446392313_n.png

Boyhood Trailer

Címkék: előzetes Boyhood

2014.04.26. 20:11

A plakát után itt a Sráckor (Boyhood) első előzetese.

Pitch Perfect 2 stábfotó

Címkék: Pitch Perfect 2

2014.04.26. 20:10

Hana Mae Lee, Rebel Wilson, Elizabeth Banks, Ester Dean, Alexis Knapp, Brittany Snow és Kelley Jakle a Tökéletes hang 2 első fotóján. Anna Kendrick nincs a képen, de természetesen ő is szerepet kapott a folytatásban.

Bl2ZUcqCIAARHwh.jpg large.jpg

Jurassic World stills

Címkék: Jurassic World

2014.04.26. 20:04

Az Entertainment Weekly közölte az alábbi fotókat, amik a Jurassic World forgatásán készültek. Az első képen Bryce Dallas Howard látható.

Bryce-Dallas-Howard.jpg

Director-Chair.jpg

Jurassic-World.jpg

Warcraft stills

Címkék: Warcraft

2014.04.26. 20:01

Duncan Jones rendezésében, Paula Patton, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Ben Foster, Toby Kebbell, Rob Kazinsky, Daniel Wu és Clancy Brown főszereplésével készülget a World of Warcraft mozifilm.

warcraft-duncan-jones.jpg

warcraft-movie-slate.jpg

Mark Ruffalo és Robert Downey Jr. fotói a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) forgatásáról.

avengers-age-of-ultron-robert-downey-jr.jpg

tumblr_n4hlc51fzm1s3bg8oo1_1280.jpg

Bl6_RoZCIAEeKkX.jpg large.jpg

9d88a7e2caea11e3b3d024be0595a990_8.jpg

Hírek röviden 04.26.

Címkék: hírek röviden

2014.04.26. 13:24

  • Mark Strong után Annabelle Wallis is csatlakozott Sacha Baron Cohen Grimsby című vígjátékához.
  • Jude Law veszi át Michael Fassbender helyét a Geniusban, melyhez korábban Nicole Kidman és Colin Firth is leszerződött. A film a híres író, Thomas Wolfe és kiadóvezető barátja, Max Perkins kapcsolatát mutatja be, aki rajta kívül F. Scott Fitzgeraldot és Ernest Hemingway-t is felfedezte.
  • A Marvel szeptemberben kiad egy Death of Wolverine című képregényt, de persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a filmvásznon is közeledne a karakter halála, hiszen a The Wolverine 2 már biztosan elkészül.
  • Amerikában egy új forgalmazó, a The Orchard mutatja be a The Canal című horrort, melyben egy család új házba költözik. A férj azt gyanítja, hogy felesége megcsalja, ráadásul látomások gyötrik egy gonosz lényről, és kiderül, hogy több XX. századi gyilkossági is kötődik a házhoz.
  • Ben Kingsley és James Badge Dale szerepet kaptak a To Walk the Cloudsban. A film Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) igaz történetét meséli el, aki 1974-ben átkelt egy kifeszített kötélen a New York-i ikertornyok között.
  • Lorenzo Di Bonaventura producer lecsapott Mar Millar hamarosan megjelenő MPH című képregényének megfilmesítési jogaira, mely néhány fiatalról szól, akik egy olyan szerre bukkannak, amelytől egy hétig fénysebességgel képesek mozogni.
  • Mark Burnett és Roma Downey (Isten fia) producerek csatlakoztak a Ben Hur remake-hez, melyet Timur Bekmambetov rendez majd.

A tizenkét éves Jonas olyan világban él, melyben nincs igazságtalanság, éhezés, erőszak, nincsenek kábítószerek, a családok életében is teljes a harmónia. Ezt a tökéletesnek tűnő társadalmat a bölcsek tanácsa vezeti. Ők azok is, akik a tizenkettedik évüket betöltött fiúk és lányok egész életre szóló pályáját kijelölik, egy évente megrendezett ceremónián. Történetünk hősét valami egészen egyedi feladatra tartják alkalmasnak. Miközben egy különös öregember felkészíti őt hivatása betöltésére, Jonas előtt feltárul, milyen titkok lapulnak az őt körülvevő világ békéje mögött. A fiú vakmerő tettre szánja el magát...

Lois Lowry nagysikerű regénye alapján.

MOZI BEMUTATÓ 14.08.2014
RENDEZŐ Phillip Noyce    
SZEREPLŐK Jeff Bridges, Meryl Streep, Alexander Skarsgård, Katie Holmes, Brenton Thwaites, Cameron Monaghan, Odeya Rush, Taylor Swift
PRODUCER Ralph Winter, Nikki Silver
ÍRÓ Lois Lowry (regény), Michael Mitnick (forgatókönyv)

Trust Me Trailer

Címkék: előzetes poszter Trust Me

2014.04.25. 20:16

Június 6-án mutatja be a Starz Digital Media Clark Gregg Trust Me című filmjét, melyhez poszter és előzetes is érkezett. Főszereplők: Clark Gregg, Felicity Huffman, Allison Janney, William H. Macy, Niecy Nash, Amanda Peet, Sam Rockwell, Molly Shannon, Saxon Sharbino, Paul Sparks

trust_me_xxlg.jpg

A holnap határa bannerek

Címkék: poszter Edge of Tomorrow

2014.04.25. 20:14

Tom Cruise már nem szingli (16E)

Tom Cruise arra készül, hogy A holnap határa (16E) (Edge of Tomorrow, hazai bemutató: május 29.) című új filmjében egy időhurkon keresztülvágva mentse meg a Földet a világűrből érkezett támadók ellen, de közben a magánélete sem békés. Az internetet ellepték azok a hírek, hogy új barátnője van. A gyanúsított: Laura Prepon, 34 éves tévészínésznő, aki rövid hallgatás után a napokban végre a nyilvánosság elé lépett: és mindent tagad.
– Talán azért merült ez fel, mert én is a szcientológia híve vagyok – mondta a színésznő. – De ennyi köztünk az egyetlen kapocs.
A tagadás egyértelmű; a néhány héttel ezelőtt felröppent, és azóta gyorsan terjedő hír terjesztői azonban úgy látszik, jobban tudják – a hír tovább terjed. Az újságíróknak szerencsére hamarosan módjuk lesz a másik felet is megkérdezni: a jövő hónapban kerül a mozikba Doug Liman különlegesen látványos, nagy költségvetésű sci-fi/akciófilmje, A holnap határa, melyben Tom Cruise játssza a főszerepet: a bemutató körüli sajtótájékoztatókon valószínűleg fel fog még bukkanni párszor Laura Prepon neve.
IC Press

edge_of_tomorrow_ver6_xxlg.jpg

edge_of_tomorrow_ver7_xxlg.jpg

Kijött az Így neveld a sárkányodat 2. (6E) legújabb előzetese magyar szinkronnal és a magyar korhatáros plakát is.

Igy_neveld2_online_6E.jpg

A tovább mögött az első öt perc és egy jelenet látható.

Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) kamaszok, és sok mindenben hasonlítanak egymásra: a furcsát jobban szeretik az átlagosnál, ötletesen, szellemesen, felelőtlenül akarnak élni, és vonakodva, de beletörődnek, hogy az egymás iránt érzett szerelmük egészen új, különös utakra sodorja őket.
Kapcsolatuk rendkívüli. Többek között azért, mert a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkednek meg; a lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát.
Viharos szenvedélyeik elválaszthatatlanok attól a tudástól, hogy csak a szerelmük tart örökké – ők nem.

Csillagainkban_12E_800x1154.jpg
A 2012-es év egyik legnagyobb nemzetközi könyvsikerének filmváltozatában az új, fiatal sztár, Shailene Woodley játssza a főszerepet.

Főszereplők: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe, Laura Dern. Fényképezte: Ben Richardson. Látvány: Milly Hughes. Írta: John Green, Scott Neustadter, Michael H. Weber. Rendezte: Josh Boone

Mozibemutató: 2014. június 5.
Eredeti cím: The Fault in Our Stars
Színes, feliratos amerikai film
Műfaj: romantikus
Gyártó: 20th Century Fox
Játékidő:
Korhatár: 12E

süti beállítások módosítása