Hírek röviden 04.26.

Címkék: hírek röviden

2014.04.26. 13:24

  • Mark Strong után Annabelle Wallis is csatlakozott Sacha Baron Cohen Grimsby című vígjátékához.
  • Jude Law veszi át Michael Fassbender helyét a Geniusban, melyhez korábban Nicole Kidman és Colin Firth is leszerződött. A film a híres író, Thomas Wolfe és kiadóvezető barátja, Max Perkins kapcsolatát mutatja be, aki rajta kívül F. Scott Fitzgeraldot és Ernest Hemingway-t is felfedezte.
  • A Marvel szeptemberben kiad egy Death of Wolverine című képregényt, de persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a filmvásznon is közeledne a karakter halála, hiszen a The Wolverine 2 már biztosan elkészül.
  • Amerikában egy új forgalmazó, a The Orchard mutatja be a The Canal című horrort, melyben egy család új házba költözik. A férj azt gyanítja, hogy felesége megcsalja, ráadásul látomások gyötrik egy gonosz lényről, és kiderül, hogy több XX. századi gyilkossági is kötődik a házhoz.
  • Ben Kingsley és James Badge Dale szerepet kaptak a To Walk the Cloudsban. A film Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) igaz történetét meséli el, aki 1974-ben átkelt egy kifeszített kötélen a New York-i ikertornyok között.
  • Lorenzo Di Bonaventura producer lecsapott Mar Millar hamarosan megjelenő MPH című képregényének megfilmesítési jogaira, mely néhány fiatalról szól, akik egy olyan szerre bukkannak, amelytől egy hétig fénysebességgel képesek mozogni.
  • Mark Burnett és Roma Downey (Isten fia) producerek csatlakoztak a Ben Hur remake-hez, melyet Timur Bekmambetov rendez majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr516087753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása