A holnap határa bannerek

Címkék: poszter Edge of Tomorrow

2014.04.25. 20:14

Tom Cruise már nem szingli (16E)

Tom Cruise arra készül, hogy A holnap határa (16E) (Edge of Tomorrow, hazai bemutató: május 29.) című új filmjében egy időhurkon keresztülvágva mentse meg a Földet a világűrből érkezett támadók ellen, de közben a magánélete sem békés. Az internetet ellepték azok a hírek, hogy új barátnője van. A gyanúsított: Laura Prepon, 34 éves tévészínésznő, aki rövid hallgatás után a napokban végre a nyilvánosság elé lépett: és mindent tagad.
– Talán azért merült ez fel, mert én is a szcientológia híve vagyok – mondta a színésznő. – De ennyi köztünk az egyetlen kapocs.
A tagadás egyértelmű; a néhány héttel ezelőtt felröppent, és azóta gyorsan terjedő hír terjesztői azonban úgy látszik, jobban tudják – a hír tovább terjed. Az újságíróknak szerencsére hamarosan módjuk lesz a másik felet is megkérdezni: a jövő hónapban kerül a mozikba Doug Liman különlegesen látványos, nagy költségvetésű sci-fi/akciófilmje, A holnap határa, melyben Tom Cruise játssza a főszerepet: a bemutató körüli sajtótájékoztatókon valószínűleg fel fog még bukkanni párszor Laura Prepon neve.
IC Press

edge_of_tomorrow_ver6_xxlg.jpg

edge_of_tomorrow_ver7_xxlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr286087051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása