Interstellar Teaser Trailer

Címkék: Interstellar

2013.12.14. 22:59

Megérkezett Christopher Nolan új sci-fijének teasere.

903246_623520864379239_1019124168_o.png

Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, akilegnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.Azonban az ifjú félisten még nem is sejti, mekkora utat kell megtennie, hogy sorsa beteljesedjen.

1460137_1483465518544409_275823709_n.jpg

Egyetlen vágya, hogy igaz szerelmével, Hébével lehessen. A gyönyörű krétai hercegnőt viszont Herkules testvérének, Iphiklésznek szánták feleségül, így Herkules jelenléte nem kívánatossá válik a király számára.Hogy beteljesedjen a frigy, Herkulest Egyiptomba száműzik, rabszolgakereskedők kezére kerülve pedig eladják gladiátornak. Az egyre népszerűbb harcos nem adja fel a küzdelmet, bosszút akar állni a királyon, az összeesküvőkön.
Herkulesrájön, hogy sokkal nagyobb erő lakozik benne, mint azt valaha is elképzelte: Zeusz fiaként isteni hatalommal bír. A vakmerő és bátor harcos visszatérve hazájába, az elnyomottak élére áll, és vezérükként indul a király elleni küzdelembe, hogy megszabadítsa a birodalmat a félelemtől, és az elnyomástól, beteljesítve ezzel az isteni jóslatot.

hercules_the_legend_begins_xlg.jpg

Az egyik leghíresebb mitológiai hős elevenedik meg ebben a látványos akciókkal teli, ókori történetben, amiben Herkules Kellan Lutz, az Alkonyat-sorozat nészerű sztárja kelt élettre.

Eredeti cím: Hercules: The Legend Begins
Műfaj: akció/kaland
Rendezte:RennyHarlin
Forgatókönyv: Daniel Giat, RennyHarlin, Sean Hood, Giulio Steve
        
        
Szereplők: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, RoxanneMcKee, LiamGarrigan, LiamMcIntyre

Bemutató dátum: 2014. január 30.
Előzetes korhatár-besorolás: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

Batman különleges lesz

Címkék: Batman vs. Superman

2013.12.14. 16:20

Vigyázni kell, mit nyilatkozik az ember. Ben Affleck például 2006-ban azt mondta egy újságírónak, nem sokkal a Daredevil – A fenegyerek bemutatója után, hogy egy dologban egészen biztos: szuperhőst soha többé nem hajlandó játszani. Eltelt néhány év, és most már az ellenkezőjében lehetünk egészen biztosak: Affleck lesz az új Batman. És a kiváló színész (aki egyébként nem kevésbé kiváló rendező is) csöppet sem érzi úgy, hogy mentegetőznie kellene a véleménye megváltoztatása miatt. Bár azt elismerte, amikor először felajánlották neki a denevérember szerepét, habozás nélkül nemet akart mondani. Csakhogy azután elolvasta a forgatókönyvet.

Ben_Affleck_Batman.jpg

– Ez egy különleges Batman lesz – mondta egy újságírónak nemrég. – Az benne a szuper, hogy meglesz a saját egyénisége, közben mégis szépen beleillik az eddigi mitológiába. Izgalmas lesz. Nekem is izgalmas. Semmi pénzért nem hagynám ki. Úgyhogy, bocs…
IC Press

Ryan a barátai és szerettei szemében csak egy a sok New York-i banki elemző közül, de titokban már évek óta a CIA-nak dolgozik. Eredetileg azért vették fel, hogy globális gazdasági adatokat rágjon át, de amikor rábukkan egy aprólékosan kidolgozott tervre, amelynek célja az amerikai gazdaság megroppantása és globális káosz kirobbantása, akkor kiderül, hogy csak ő tudja megakadályozni ezt a terrorakciót. Így teljes jogú ügynökké avanzsál, és máris a gyanakvás, az átverések és a halálos veszedelmek világában találja magát. Ezért aztán kénytelen szófukar felettese, mit sem sejtő menyasszonya és egy briliáns elméjű orosz oligarcha között lavírozni, és kénytelen szembenézni egy új valósággal, ahol senkiben sem lehet megbízni, ám milliók sorsa függ attól, hogy rátalál-e az igazságra. A gyújtózsinór ég, és Ryannek mindenki előtt kell járnia egy lépéssel a halálos versenyben...

A Tom Clancy által megálmodott CIA ügynök figurája alapján készült JACK RYAN: ÁRNYÉKÜGYNÖK izgalmas új akció-thriller az új Star Trek mozisorozat Kirk kapitányaként már ismert, karizmatikus Chris Pine-nal a címszerepben. A további szerepekben Kevin Costnert, Keira Knightleyt és Kenneth Brannagh-et láthatjuk, ez utóbbi munkája a kiváló rendezés is.

886150_573611899377671_601943463_o.jpg

Eredeti cím: Jack Ryan: Shadow Recruit
Gyártó: Paramount, 2014
Internet cím: www.uipduna.hu
Hossza: perc
Kód: 92476
Korhatár: 16
Országos bemutató: 2014. január 16.
Bemutatja a UIP-Duna Film

JACK RYAN: ÁRNYÉKÜGYNÖK
Színes, szinkronizált amerikai akció-thriller

Tom Clancy karakterének felhasználásával írta Adam Cozard és David Koepp
Fényképezte: Haris Zambarloukos
Zene: Patrick Doyle
Producerek: David Barron, Lorenzo di Bonaventura, Mace Neufeld, Mark Vahradian
Executive producerek: Dana Goldberg, Tony Harper
Rendezte: Kenneth Branagh

Jack Ryan………………………..…..….Chris Pine
Cathy Ryan……………………..…Keira Knightley
William Harper…………….……… Kevin Costner
Victor Cherevin……….………....Kenneth Branagh

Sokak szerint a Times Square a világ közepe. Tényleg különleges hely: még hivatalos szuperhőse is van. 2014-ben a csodálatos pókember lesz az.

PHqUzmfjWrFZuv_1_l.jpg

A világ legnagyobb szabadtéri szilveszteri bulijára minden évben New York szívében, a Times Square-en kerül sor. A – számtalan mozifilmben is megörökített – táncos-jelmezes esemény egyik fő attrakciója 1907 óta minden évben az, hogy pont éjfélkor a tér egyes számot viselő épületének tetején, egy hatalmas rúdon pont 60 másodperc alatt 43 métert ereszkedik egy óriási gömb – és éppen akkor érkezik a helyére, amikor éjfélt üt az óra. A téren általában 1 millió ember gyűlik össze, ám a tévéközvetítéseket még ennél is sokkal többen kísérik figyelemmel. Az idén mindannyian tanúi lehetnek annak, hogy egy váratlan vendége is van a megabulinak: a gömb leereszkedésekor a hihetetlen Pókember is tiszteletét teszi.
Előtte a bulizók már beleleshetnek a tér legendás óriás kivetítőjén a jövőre a mozikba kerülő A csodálatos Pókember 2. (12E) (The Amazing Spiderman 2, hazai bemutató: 2014. május) egy korábban még sehol be nem mutatott részletébe. Idén a Pókember New Yorkban szilveszterezik!
IC Press

A tovább mögött két nemzetközi előzetes található!

Scarlett Johansson a Golden Globe szigorú szervezőinek köszönhetően biztosan nem kap arany glóbuszt A NŐ (12e) (Her, hazai bemutató: február 6.) című filmben nyújtott alakításáért. A John Malkovich-menet és az Adaptáció rendezőjének új, ismét különleges és őrült filmjében egy operációs rendszer beleszeret egy férfiba. A számítógépnek Scarlett Johansson kölcsönzi a hangját, és bár egy pillanatra sem látszik a filmben (ezért zárták ki a Golden Globe-versenyből), sok kritikus szerint az ő színészi teljesítménye az egyik ok, amiért A NŐ olyan különleges lett.

scarlett-johansson-red-carpet-photos-her-movie-premiere-in-rome_2.jpg

Így aztán Johansson talán másképpen teszi magát emlékezetessé az idén. Könnyen lehet, hogy az ő hangja lesz a döntő ok, amiért az Oscar-díj versenybe új kategóriát építenek be: az év legjobb szinkronszínészét. Egyre több szakember vélekedik úgy, hogy a szinkronszínészek, hangalámondók művészete már van annyira speciális, hogy nem lehet tovább nem tudomást venni róla. Nicolas Cage zseniális volt a Croodék morc őscsaládfőjeként, de még mindig kevés: Scarlett Johansson viszont olyan elbűvölő komputerhang – és annyira egyenrangú társa a hús-vér valójában jelenlévő Joaquin Phoenix-nek –, hogy már nincs visszaút: ha a mellékszereplő kategóriába nem fér be, saját kategória kell neki… de jár a díj!
IC Press

BAD WORDS Red Band Trailer

Címkék: előzetes Bad Words

2013.12.14. 15:11

Előzetest kapott Jason Bateman rendezői debütálása, a Bad Words című vígjáték, melyben Bateman mellett Kathryn Hahn, Ben Falcone, Philip Baker Hall és Allison Janney kapott szerepet. A történet egy  iskolázatlan negyvenéves férfiról szól, aki benevez egy országos betűzőversenyre.

1450226_735789799783333_1355487132_n.jpg

Hivatalos poszter érkezett Robert Rodriguez Sin City: A Dame to Kill For című folytatásfilmjéhez.

bb3a05fd-5bf8-4849-8caf-d29bac4f157c_sincity2_poster_gs.jpg

FURY stills

Címkék: Fury

2013.12.14. 14:50

Új képek David Ayer (End of Watch) Fury című háborús filmjének forgatásáról.

 

Freezer Trailer

Címkék: előzetes Freezer

2013.12.14. 14:49

Az Anchor Bay Films január 17-én mutatja be (LA) Mikael Salomon Freezer című thrillerjét, melyben egy átlagos férfit ismerhetünk meg, akit orosz gengszterek egy fagyasztóba zárnak, és valahogy ki kell jutnia onnan. Főbb szerepekben: Dylan McDermott, Peter Facinelli, Yuliya Snigir

hr_Freezer_1.jpg

Motion poszter WES ANDERSON (Holdfény királyság, A fantasztikus Róka úr) vígjátékához.

Hírek röviden 12.14.

Címkék: hírek röviden

2013.12.14. 13:28

  • Elképzelhető, hogy Paul Walker testvére, Cody ugrik be a Halálos iramban 7 néhány jelenetébe.
  • 8,8 millió dollárt hozott az amerikai éjféli vetítéseken A hobbit: Smaug pusztasága, ami 32%-kal gyengébb az elő rész teljesítményénél.
  • Alan Horn elmondta, hogy a Csillagok háborúja VII forgatókönyve várhatóan januárban készül el, és megerősítette, hogy valóban a Disneyhez került az Indiana Jones franchise, de még legalább két évig biztosan nem kezdenek el dolgozni az 5. részen.
  • Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor és Michael B. Jordan a kiszemeltek a Triple Nine főszerepeire, mely egy rablóbandáról szól, akik azt tervezik, hogy megölnek egy fiatal rendőrt, hogy ezzel elvonják a figyelmet a nagy rablásról.
  • A 20th Century Fox Simon Kinberget kérte fel a Starlight forgatókönyvének megírására, mely egy visszavonult szuperhősről szól, akit behívnak még egy utolsó küldetésre.
  • Emilia Clarke kapta Sarah Connor szerepét a Terminator: Genesisben.

emilia-clarke-302528.jpg

A filmszakma világszerte a díjak lázában ég. Az egyik legismertebb, legfontosabb filmes elismerés, a Hollywoodba akkreditált újságírók szövetségének tagjai által odaítélt Golden Globe jelöltjeit helyi idő szerint ma hajnalban tették közzé.
Idén Zoe Saldana, Olivia Wilde és Aziz Ansari kelt korán, hogy a Beverly Hilton Hotelben felolvassa azoknak a nevét, akik mostantól reménykedhetnek a díjban – és egyúttal egyre nagyobb az esélyük arra, hogy az Oscarra is jelöljék őket: hiszen a Golden Globe mindig pontosan jósolja meg, kik válhatnak az Amerikai Filmakadémia díjazottjaivá.
Az egyik legtöbb jelölést az Amerikai botrány (12E) (American Hustle, hazai bemutató: január 23.) kapta. A legjobb film kategória mellett, legjobb főszereplőként Christian Bale-t, legjobb női főszereplőként Amy Adams-et, legjobb mellékszereplőként Bradley Cooper-t és Jennifer Lawrence-et, legjobb rendezőként és forgatókönyvíróként is David O. Russel-t jelölték.
A legjobb filmek kategóriában a jelöltek közé került még többek között Tom Hanks kalóz-thrillere a Phillips kapitány (16) (már a mozikban), az elmúlt év talán legnagyobb sikere, a Gravitáció (12); a komédiák között pedig A NŐ (12E) (Her, hazai bemutató: február 6.) .
A Phillips kapitány (12) készítői összesen négy jelölésnek örülhetnek, ugyanennyiszer hallatszott a Gravitáció (12) címe is. Spike Jonze új, különleges hangulatú, futurisztikus románca, A NŐ (12E) pedig három alkalommal került szóba: a legjobb film (vígjáték), a legjobb férfi főszereplő (Joaquin Phoenix) és a legjobb forgatókönyv (Spike Jonze) kapcsán. A film női főszereplőjét, Scarlett Johansson-t már néhány héttel ezelőtt kizárták a versenyből… mert csupán a hangjával működött közre A  NŐ elkészítésében.
A 71. Golden Globe gálára január 12-én kerül sor: a jelöltek addig izgulhatnak – a nézők pedig élvezhetik az év végén és a jövő év elején, a díjszezon kapcsán a mozikba kerülő különleges filmeket.
IC Press

Íme a teljes lista:

Legjobb film (dráma)

Phillips kapitány

Gravitáció

Philomena

Rush

12 Years a Slave

Legjobb film (musical/vígjáték)

Amerikai botrány

A nő (Her)

Inside Llewyn Davis

Nebraska

Wolf of Wall Street

Legjobb rendező

Alfonso Cuaron (Gravitáció)

Paul Greengrass (Phillips kapitány)

David O. Russell (Amerikai botrány)

Alexander Payne (Nebraska)

Steve McQueen, 12 Years a Slave

Legjobb forgatókönyv

Spike Jonze, (A nő)

David O. Russell (Amerikai botrány)

Bob Nelson (Nebraska)

Jeff Pope Steve Coogan, Philomena

John Ridley, 12 Years a Slave

Legjobb női főszereplő (dráma)

Sandra Bullock (Gravitáció)

Cate Blanchett, Blue Jasmine

Judy Dench, Philomena

Emma Thompson, Saving Mr. Banks

Kate Winslet, Labor Day

Legjobb női főszereplő (musical/vígjáték)

Amy Adams (Amerikai botrány)

Julia Louis-Dreyfus (Exek és szeretők)

Julie Delphy, Before Midnight

Greta Gerwig, Frances Ha

Meryl Streep, August Osage County

Legjobb férfi főszereplő (dráma)

Tom Hanks (Phillips kapitány)

Chiwetel Ejiofor,12 years a Slave

Idris Elba, Mandela

Matthew McConaughey, Dallas Buyers Club

Robert Redford, All is Lost

Legjobb férfi főszereplő (musical/vígjáték)

Christian Bale (Amerikai botrány)

Joaquin Phoenix (A nő)

Bruce Dern (Nebraska)

Oscar Isaac, Inside Llewyn Davis

Leonardo Dicaprio, Wolf of Wall Street

Legjobb női mellékszereplő

Jennifer Lawrence (Amerikai botrány)

June Squibb (Nebraska)

Sally Hawkins, Blue Jasmine

Julia Roberts, August Osage County

Lupita Nyong'o, 12 Years a Slave

Legjobb férfi mellékszereplő

Barkhad Abdi (Phillips kapitány)

Bradley Cooper (Amerikai botrány)

Jared Leto, Dallas Buyers Club

Michael Fassbender, "12 Years a Slave

Daniel Bruhl, Rush

Legjobb eredeti filmzene

Gravitáció

A könyvtolvaj

All Is Lost

Mandela: Long Walk to Freedom

12 Years a Slave

Legjobb animációs film

Croodék

Despicable Me 2

Frozen

Legjobb betétdal

Atlas/Hunger Games - Chris Martin

Let it Go/Frozen

Ordinary Love/Mandella - U2

Please Mr Kennedy/Inside Llewyn Davis - Ed Rush, T-Bone, Justin Timberlake, Coen

Sweeter Than Fiction/One Chance - Taylor Swift

Legjobb idegen nyelvű film

Blue Is The Warmest Color (France)

The Great Beauty (Italy)

The Hunt (Denmark)

The Past (Iran)

The Wind Rises (Japan)

Martin Scorsese legújabb 2 Golden Globe-díjra jelölt (legjobb film, legjobb színész: Leonardo DiCaprio) filmjében Jordan Belfort igaz történetét dolgozta fel. Az egykor tisztességes tőzsdeügynök kielégíthetetlen kapzsiságának semmi nem szab határt, legyen szó korrupcióról, vagy alvilági ügyletekről. Annyi pénzt zsebel be, persze illegálisan, hogy már azt sem tudja, mihez kezdjen vele. A véget nem érő partik, a fényűző élet, és a dollármilliók az FBI figyelmét is felkelti.

A 2013. december 26-án mozikba kerülő 2 Golden Globe-díjra jelölt alkotás, A WALL STREET FARKASA főszerepében: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, és Metthew McConaughey.

1454779_690812470952173_35164725_n.jpg

Hírek röviden 12.13.

Címkék: hírek röviden

2013.12.13. 19:51

  • Ed Helms kapta Frank Drebin szerepét a Csupasz pisztoly rebootban. Thomas Lennon és Robert Ben Garant már dolgoznak a forgatókönyvön.
  • A Sony bejelentette, hogy érkezik a Venom és a Sinister Six spin-off A csodálatos Pókemberhez.
  • Don Cheadle karaktere, James Rhodes jelen lesz a Bosszúállók 2-ben.
  • Courtney Eaton kapta a Gods of Egypt női főszerepét, és egy fiatal rabszolgalányt fog alakítani.
süti beállítások módosítása