Scarlett Johansson a Golden Globe szigorú szervezőinek köszönhetően biztosan nem kap arany glóbuszt A NŐ (12e) (Her, hazai bemutató: február 6.) című filmben nyújtott alakításáért. A John Malkovich-menet és az Adaptáció rendezőjének új, ismét különleges és őrült filmjében egy operációs rendszer beleszeret egy férfiba. A számítógépnek Scarlett Johansson kölcsönzi a hangját, és bár egy pillanatra sem látszik a filmben (ezért zárták ki a Golden Globe-versenyből), sok kritikus szerint az ő színészi teljesítménye az egyik ok, amiért A NŐ olyan különleges lett.

scarlett-johansson-red-carpet-photos-her-movie-premiere-in-rome_2.jpg

Így aztán Johansson talán másképpen teszi magát emlékezetessé az idén. Könnyen lehet, hogy az ő hangja lesz a döntő ok, amiért az Oscar-díj versenybe új kategóriát építenek be: az év legjobb szinkronszínészét. Egyre több szakember vélekedik úgy, hogy a szinkronszínészek, hangalámondók művészete már van annyira speciális, hogy nem lehet tovább nem tudomást venni róla. Nicolas Cage zseniális volt a Croodék morc őscsaládfőjeként, de még mindig kevés: Scarlett Johansson viszont olyan elbűvölő komputerhang – és annyira egyenrangú társa a hús-vér valójában jelenlévő Joaquin Phoenix-nek –, hogy már nincs visszaút: ha a mellékszereplő kategóriába nem fér be, saját kategória kell neki… de jár a díj!
IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr745692597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása