Hírek röviden 12.14.

Címkék: hírek röviden

2013.12.14. 13:28

  • Elképzelhető, hogy Paul Walker testvére, Cody ugrik be a Halálos iramban 7 néhány jelenetébe.
  • 8,8 millió dollárt hozott az amerikai éjféli vetítéseken A hobbit: Smaug pusztasága, ami 32%-kal gyengébb az elő rész teljesítményénél.
  • Alan Horn elmondta, hogy a Csillagok háborúja VII forgatókönyve várhatóan januárban készül el, és megerősítette, hogy valóban a Disneyhez került az Indiana Jones franchise, de még legalább két évig biztosan nem kezdenek el dolgozni az 5. részen.
  • Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor és Michael B. Jordan a kiszemeltek a Triple Nine főszerepeire, mely egy rablóbandáról szól, akik azt tervezik, hogy megölnek egy fiatal rendőrt, hogy ezzel elvonják a figyelmet a nagy rablásról.
  • A 20th Century Fox Simon Kinberget kérte fel a Starlight forgatókönyvének megírására, mely egy visszavonult szuperhősről szól, akit behívnak még egy utolsó küldetésre.
  • Emilia Clarke kapta Sarah Connor szerepét a Terminator: Genesisben.

emilia-clarke-302528.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr165690850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása