Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban.

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/15817201_e597fccf8d63574519f4b40bb57b2d84_m.jpg

Kicsit aggódva ültem le a harmadik rész elé, mivel az első kettőt nagyon szeretem, és nem voltam benne biztos, hogy sikerül-e az alkotóknak tartania a minőséget. Ám ezek az aggályaim hamar elmúltak, ugyanis már az első jeleneteknél kiderült, hogy megmaradt az a jó értelemben vett állandóság, ami jellemzi a szereplőket, vagyis minden és mindenki olyan, mint régen. Illetve azért mégsem teljesen, hiszen jó néhány új szereplő is akad a cirkuszi állatok személyében.

Közülük pedig akiket jobban is megismerhetünk, vagyis Stefano, az olasz fóka, Vitaly, az orosz tigris, Gia, a leopárd lány, valamint Julian király szerelme, Sonja, a kissé depressziós medve a maguk tipikussága ellenére is nagyon jól eltalált karakterek. Ezúttal egy komolyabb ellenség is akad az Alexéket üldöző DuBois kapitány személyében, aki pontosan az a kiállhatatlan negatív karakter, amilyet vár az ember. A poénok nagy részét ezúttal is a pingvinek és Julian szolgáltatják, de mindenkinek jut legalább egy-két jó pillanat, nem beszélve a két közös fireworkös jelenetről, amiket egyszerűen lehetetlen nem végigmosolyogni, és annyira látványosak, hogy ténylegesen a cirkuszban érezhetjük magunkat.

A harmadik rész ugyan összességében talán egy kicsivel elmarad az első kettőtől, de azért így is nagyon jó szórakozást nyújt, és remek záródarabja a trilógiának, már persze, ha nem lesz negyedik rész. A 7/10 mindenképp jár érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr614844629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása