Noah Griffith (Jonah Hill) huszonéves srác, akit kirúgnak az egyetemről, így hazaköltözik egyedülálló édesanyjához, és leginkább semmittevéssel tölti mindennapjait. Amikor azonban a szomszédasszony megkéri, hogy vigyázzon egy pár órára három gyerekére, a könnyű pénz reményében igent mond. Csakhogy ez az este minden lesz, csak könnyű nem: a gyerekek kibírhatatlanok, feltűnik egy őrült drogdíler, akinek edzőterme is van, Noah gyémántot és kocsikat lop, és ez még csak a kezdet.

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/13935103_08e8cc9c8aa0648d3fabdad4a4d22653_xl.jpg

Jonah Hill még tavaly jelentkezett ezzel az agyament vígjátékkal, amely hosszas tologatás után végül teljesen elkerülte a magyar mozikat, és csak DVD-n érkezett meg hozzánk. Bár biztos vannak, akik ezt bánják, szerintem viszont ez egy tipikusan olyan film, amit az ember megnéz otthon egy unalmas estén, párszor nevet rajta, majd jó hamar elfelejti.

A bébisintér tehát nem egy kiemelkedő darab, de azért néhány poén, beszólás és karakter megmenti a totális középszertől. Jonah Hillnek jól áll ez a jószívű, ám kissé tahó figura, és a gyerekek is rendben vannak a maguk tipikusságával együtt, a legnagyobb fazon azonban kétségtelenül Sam Rockwell drogdílere, akinél őrültebb fickót nehéz lenne elképzelni. A színésztől pedig különösen szokatlan egy ilyen alakítás, és bizony látszott is rajta, hogy nagyon élvezte ezt a kis kitérőt, mi nem különben.

A film első 30-40 percével egyébként semmi különösebb gond nincs, váltják egymást az őrültebbnél őrültebb helyzetek, és ekkor még minden adott egy jó, sokat röhögős vígjátékhoz. A folytatás azonban már nem ennyire jól sikerült, mert hiába próbálják poénokkal menteni, így is túl sok a gyerekekkel való lelkizés, és az a hirtelen változás, amin keresztülmennek, ráadásul egyre több szál indul el a történetben, és időnként úgy tűnik, ez már az alkotóknak is túl sok volt, és nem tudták pontosan eldönteni, melyikkel mit kezdjenek. Ezzel együtt A bébisintér egy egyszer mindenképp nézhető darab, amin időnként nevetni is fogunk, de ennél többet nem érdemes várni tőle. 6/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr594844417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása