A gyerekkori barátságoknál csak egy valami erősebb. A szerelem. A tökéletesen kiképzett titkos ügynökök kötelességtudatát csak egy valami írhatja felül: a barátság. Vagy a szerelem. Két régi jó cimbora (Tom Hardy és Chris Pine) megzavarhatatlannak tűnő kapcsolatát alaposan összezavarja, hogy mindketten fülig beleesnek egy csajba (Reese Witherspoon). Máskor a versengés ritkán fajul tovább néhány pofonnál: ám ebben a speciális esetben fel kell készülnünk valami egyébre: a vetélkedő szerelmesek ugyanis nemcsak igen jól ismerik egymást, de a világ legveszélyesebb, legtitkosabb szervezetének jól kiképzett, nagyon titkos ügynökei is. A szerelmi torzsalkodást így aztán fegyverdörgés kíséri, a nőt akarják mindenáron. A küldetés nem lehetetlen. Csak romokban hever utána New York.

http://premierfilmek.freeblog.huhttp://premierfilmek.blog.hu/media/image/201205/latimes2012preview7.jpg

McG ismét abban a stílusban alkotott, amihez a legjobban ért: egy újabb könnyed akció-vígjátékot rendezett. Van itt minden, amit elvár tőle az ember: humor, szerelem, látványos akciók, bár ezúttal utóbbiból egy kicsit kevesebb. A film elsősorban a három főszereplőre épül, és mivel egyikük karaktere sem kívánt Oscar-díjas alakítást, így a köztük lévő kémia a lényeg, ami minden irányba nagyon jól működik.

Tom Hardy és Chris Pine nagyon jó választások voltak a két laza, mégis eltérő egyéniségű CIA ügynök szerepére, Reese Witherspoonnak pedig csak a kettejük között őrlődő szép nőt kellett hoznia. Van azért néhány mellékszereplő is, de még a film fő rossz fiúja, Til Schweiger is csak néhányszor tűnik fel, pedig igazán jól áll neki a német gengszter figurája. A történet természetesen faék egyszerűségű, de mivel nem is akarja komolyan venni magát, és úgysem emiatt nézi meg az ember ezt a filmet, így nincs is ezzel gond. A Kémes hármas teljesen jó másfél órás kikapcsolódást nyújt, de ennél nem több, így valószínűleg pár nap múlva már egy jelenetet sem tudunk felidézni belőle. Ezzel együtt egy 7/10 kijár neki, én jól szórakoztam rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr954844337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabesz 2012.05.05. 23:12:56

Úgy még nem unatkoztam moziban, amikor ezt néztük. Szerintem nagyon gyenge.

Isu 2012.05.06. 00:01:48

DVD-n azért kap majd nyáron egy esélyt :)

Ismeretlen_111223 2012.05.06. 01:53:17

nekem tetszett! :$

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2012.05.10. 03:12:15

Gabesszal értek egyet. Gyenge volt. Szerintem teljesen lényegtelen volt, hogy a két csávó CIA ügynök, mert nem arról szólt a film, hanem arról, hogy egy csajért vetélkednek. Szerintem akciójelenetet is azért tettek bele (talán 3 ha volt a filmben), hogy néha azért valami történjen is. (Meg, hogy felébredjen a néző.) Szóval nálam ez az akció-vígjátéktól messze volt. (Mert abba akció is kéne azért, lást pl. Két Tűz Között Schwarzi-val még '94-ből.) A vicc az, hogy a megtekintés előtt még a magyar cím miatt fogtam a fejem. Utána rájöttem, hogy bár ez lett volna legnagyobb baj. Azért 55%-ot adtam rá.
süti beállítások módosítása