Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel - a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek. Ezúttal Stu (Ed Helms) mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu - tanulva az eddigiekből - óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez… és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül - hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11665949_6a0b936aba48cec6504564d39194d72d_m.jpg

Az első rész nagyon tetszett, ezért természetesen a farkasfalka ámokfutásának második felvonását sem hagyhattam ki. A film pontosan ugyanúgy van felépítve, mint az első rész, a nyitójelenet is teljesen ugyanaz, de szerintem ez így volt jó. A poénok zseniálisak voltak, és szerintem minden, a moziban tartózkodó ember nevében mondhatom, hogy könnyesre röhögtük magunkat a fiúk lehetetlen szituációin és káromkodásokkal bővelkedő reakcióin. Az első DHB-nál határozottan mondhatom, hogy ez durvábbra és néhol gyomorforgatóbbra sikerült, ami miatt jócskán kell rá az a 16-os karika.

A fantasztikus szereposztás hál' istennek ugyanaz maradt, mint az előző moziban, kiegészülve Jamie Chung-gal (Nagyfiúk, Álomháború) és Mason Lee-vel. Zach Galifianakis (It's kind of a funny story, Terhes Társaság) megint csak zseniálisan adta vissza Alan karakterét, Ed Helms-nek pedig még többet sikerült kihoznia Stu figurájából. Míg Ken Jeong (Vámpíros film, Transformers 3.) több szerepet kapott, úgy szorult háttérbe kissé Bradley Cooper (A szupercsapat, Csúcshatás), amit nagyon sajnálok.

Todd Philips megint egy ütős vígjátékot tett le az asztalra, ami garantáltan hasfájást fog okozni a sok nevetéstől.

Értékelés: 8/10

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr154841545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása