Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is kénytelen megtanulni az ördögűzés szabályait. Római tartózkodása során találkozik Lucas atyával (Anthony Hopkins), és onnantól kezdve másképp tekint az egyházra, Rómára, a hitre… és az ördögre. Lucas atya ismeri a hit sötét oldalát. Az idős pap az életét tette a gonosz elleni küzdelemre, és nem válogat az eszközökben. Azt reméli, hogy Michael személyében végre rátalált a rég keresett tanítványára.

A Mikael Hafström rendezésében Magyarországon forgatott thriller, az Oscar-díjas Anthony Hopkins, az Antal Nimród rendezésében készült Ragadozók c. filmből megismert Alice Braga, valamint Rutger Hauer, és Colin O'Donoghue főszereplésével készült különös, misztikus és ijesztő világot kelt életre.

Március 10-től a hazai mozikban az InterCom forgalamzásában!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr764840611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása