Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?

Kelly Ashbury, a Shrek 2. rendezője csodálatos látványvilágú filmjében, szívmelengető, bájos figurákkal teremtette újra a már ismert történetet, melyben sok-sok vidám, kedves és mókás mellékszereplő is részt vesz az egyedülálló kalandban, mely mellett minden korábbi eltörpül. A happy end természetesen garantált, csakúgy, mint a felhőtlen szórakozás a család minden tagja számára.

Országos bemutató: 2011. február 10. Forgalmazza a Palace Pictures

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr594840528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása