hírek röviden 01.09

Címkék: hírekröviden

2010.01.09. 15:42

- Adriana Barraza is csatlakozott a Thor szereplőgárdájához, ami eddig is elég népes volt: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Jaimie Alexander, Colm Feore, Samuel L. Jackson, Stellan Skarsgard, Stuart Townsend, Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Idris Elba, Kat Dennings, Rene Russo, Adriana Barraza.

- Október 15-én mutatják be, Dwayne Hohnson főszereplésével a Faster című akciót, melyhez a Lost-ból ismert Maggie Grace (Shannon) leszerződött illetve Salma Hayek-el is közel állnak a megegyezéshez. Joe Gayton és Tony Gayton forgatókönyve alapján a filmet George Tillman Jr. rendezi. A forgatás a jövő hónapban veszi kezdetét.

- A Gossip Girlből ismert Blake Lively (Serena van der Woodsen) játszhatja el Carol Ferris karakterét a Green Lanterben. A tervek szerint a film 2011. június 17-én kerül majd a mozikba. A főszerepben Ryan Reynoldt láthatjuk, a rendezői székben Martin Campbell.

- valamikor 2011-ben kezdődik a Wolverine 2 forgatása

- A Paramount Pictures kitűzte J.J. Abrams második Star Trek mozijának a bemutatóját: 2012-06-29.

Január 22-én mutatják be Dwayne Johnson főszereplésével a Tooth Fairy című családi vígjátékot, melyhez két új fotó érkezett.

A filmbben Dwayne Johnson egy másodosztályban játszó jégkorongjátékost alakít, aki néhány napra egy fogtündér szerepébe csöppen.

új képekkel frissítve:

Február 11-én érkezik a hazai mozikba a Valentin nap (Valentine's Day) című romantikus vígjáték, melyben Bradley Cooper, Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Ashton Kutcher, Topher Grace, Emma Roberts, Hector Elizondo, Bryce Robinson, Patrick Dempsey, Eric Dane, Carter Jenkins, Jamie Foxx, Queen Latifah, Katy Bates, Hector Elizondo, Taylor Lautner, George Lopez és Taylor Swift lesz látható. (rem. mindenkit felsoroltam) Kaptunk egy színfalak mögötti videót melyben maga a rendező Gerry Marshall és néhány szereplő is megszólal, íme:

Budapest Top 10
2009.XII.29.-2010.I.6.


1.    Avatar
2.    Egyszerűen bonyolult
3.    A hercegnő és a béka
4.    Alvin és a mókusok 2
5.    Derült égből szerelem
6.    Poligamy
7.    Törvénytisztelő polgár
8.    Alkonyat, Újhold
9.    2012
10.   Sherlock Holmes

Chatroom (2010)

2010.01.08. 20:54

még egy Kick-Ass előzetes

Címkék: akció kickass

2010.01.08. 20:26

Mark Miller képregénye alapján készült Kick-Ass-hez érkezett egy újabb előzetes, szám szerint a második...

hírek röviden 01.08

Címkék: hírekröviden

2010.01.08. 19:17

- Alakulóban van a G.I Joe második része. A Paramount Pictures már a forgatókönyvírókat is megtalálta - Rhett Reesenek és Paul Wernicknek (Zombieland) személyében, akiket a napokban a Deadpool forgatókönyv megírására is felkértek.

- Ugyancsak alakulóban van a Szellemlovas második része is, ami Ghost Rider: Spirit of Venegeance (A Szellemlovas: A bosszú szelleme) címet kapta.
Amit érdemes még tudni hogy a folytatást nem Mark Steven Johnson rendezi, Eva Mendes nem tér vissza, PG-13 besorolású, a tervek szerint Európában játszódna, és 3D-s lesz.

Budapest Top 10
2009.XII.29.-2010.I.6.


1.    Avatar
2.    Egyszerűen bonyolult
3.    A hercegnő és a béka
4.    Alvin és a mókusok 2
5.    Derült égből szerelem
6.    Poligamy
7.    Törvénytisztelő polgár
8.    Alkonyat, Újhold
9.    2012
10.   Sherlock Holmes

Szupercsapat előzetes

Címkék: akció theateam

2010.01.08. 18:41

Álmomban már láttalak (2002)
(Maid in Manhattan)

"Hamupipőke története nem mese. Vagy ha az, a mesék manapság is valóra válhatnak: még New Yorkban is.|Marisa Venture (Jennifer Lopez) egy elegáns szálloda szobalánya. Egy nap játékból felpróbálja egy vendég estélyi ruháját, véletlenül rányit egy férfi (Ralph Fiennes), rámosolyog, ő visszamosolyog? és amikor legközelebb találkoznak, a férfi meg van róla győződve, hogy a csodálatos nő, akivel megismerkedett ötcsillagos vendég az ötcsillagos szállodában, akárcsak ő.|Marisa nem hazudik, de azért nem vallja be az igazságot. Bujkál, füllent, trükközik: miközben egyszerű szobalány a hotelben, vendég is: nappal mos és vasal, este új lovagja karján belibben a kivilágított étterembe.|De ő is sejti, hogy ez nem tarthat soká: előbb-utóbb lebukik, és egyáltalán nem biztos, hogy rajta múlik, melyiket választja a két élete közül."

Színes, feliratos amerikai romantikus, 105 perc
Szereplők: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson
Rendező: Wayne Wang
Forgalmazza: InterCom
Mozipremier: 2003. március 6. (2002. december 13; USA)

Pokoli édenkert (2009)
(A Perfect Getaway)

"Cliff (Steve Zahn) és Cydney (Milla Jovovich) már mindent elterveztek. Épp Hawaiira tartanak, a nászutasok paradicsomába és alig várják, hogy átadják magukat a kalandnak egy csodálatos szigeten. Az eldugott túraösvényeken más párokkal is összefutnak. Kale (Chris Hemsworth) és Cleo (Marley Shelton) majd Nick (Timothy Olyphant) és Gina (Kiele Sanchez) is az ő útjukat járja, amikor néhány rémült túrázótól értesülnek róla, hogy pszichopata gyilkosok ismét brutálisan meggyilkoltak egy nászutas párt a szigeten. Távol a civilizációtól és segítségtől mindenki egyre gyanúsabb. A pattanásig feszült hangulat, a nyomasztó atmoszféra és a sűrűsödő, nyugtalanító előjelek földi pokollá változatják az édenkertet. Idővel mindenkinek már csak egyetlen célja marad: a túlélés… "

Színes, feliratos amerikai akciófilm, 98 perc
Szereplők: Steve Zahn, Timothy Olyphant, Milla Jovovich
Rendező: David Twohy
Forgalmazza: Palace Pictures
Mozipremier: 2010. január 21. (2009. augusztus 14; USA)

Kilenc (2009) (Nine)

Címkék: musical dráma kilenc

2010.01.08. 14:10

Kilenc (2009)
(Nine)

"A világhírű filmrendező, Guido Contini (Daniel Day-Lewis) élete válságba jut szakmai és magánéleti problémái súlya alatt. Egyensúlyt kell teremtenie az életében részt vevő fontos nők: felesége (Marion Cotillard), szeretője (Penélope Cruz), múzsája (Nicole Kidman), jelmeztervező bizalmasa (Judi Dench), egy amerikai divatújságíró (Kate Hudson), ifjúkori szexbálványa (Fergie) és anyja (Sophia Loren) között.

A Chicago című musical adaptációjáért hat Oscar-díjat besöprő Rob Marshall rendezőt ezúttal Federico Fellini 8 és 1 című remekműve ihlette. Az öt Tony-díjat nyert Broadway-musicalt ültette át filmvászonra ragyogó szereposztással, látványos koreográfiával és fülbemászó zenékkel."

Színes, feliratos amerikai musical
Szereplők: Daniel Day-Lewis, Penélope Cruz, Nicole Kidman
Rendező: Rob Marshall
Forgalmazza: Budapest Film
Mozipremier: 2010. február 4. (2009. december 25; USA)

további anyagok erre.

Amy Adams főszereplésével a mai nap folyamán (jan.08.) mutatják be az amerikai mozik, a Leap Year (Szökőhév) című romantikus vígjátékot, melyhez ez a második poszter (alább) látható. Hazai premier e hónap 28.-a. előzetes erre.

(kattra nő)

A Warner és a FHE szakítása miatt a 2009. szeptemberére ígért megjelenés idén februárra csúszott: hamarosan befut a Megint 17.

Pontos információink még nincsenek a ProVideo megjelenésének tartalmáról és specifikációról, de ezek jó eséllyel megegyeznek majd azzal, melyet anno a Fórum Home Entertainment is előirányozott. forrás: www.dvdextra.hu

süti beállítások módosítása