hírek röviden 01.09

Címkék: hírekröviden

2010.01.09. 15:42

- Adriana Barraza is csatlakozott a Thor szereplőgárdájához, ami eddig is elég népes volt: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Jaimie Alexander, Colm Feore, Samuel L. Jackson, Stellan Skarsgard, Stuart Townsend, Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Idris Elba, Kat Dennings, Rene Russo, Adriana Barraza.

- Október 15-én mutatják be, Dwayne Hohnson főszereplésével a Faster című akciót, melyhez a Lost-ból ismert Maggie Grace (Shannon) leszerződött illetve Salma Hayek-el is közel állnak a megegyezéshez. Joe Gayton és Tony Gayton forgatókönyve alapján a filmet George Tillman Jr. rendezi. A forgatás a jövő hónapban veszi kezdetét.

- A Gossip Girlből ismert Blake Lively (Serena van der Woodsen) játszhatja el Carol Ferris karakterét a Green Lanterben. A tervek szerint a film 2011. június 17-én kerül majd a mozikba. A főszerepben Ryan Reynoldt láthatjuk, a rendezői székben Martin Campbell.

- valamikor 2011-ben kezdődik a Wolverine 2 forgatása

- A Paramount Pictures kitűzte J.J. Abrams második Star Trek mozijának a bemutatóját: 2012-06-29.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr404837928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása