June Evans (Cameron Diaz) egyszerű kisvárosi nő, aki húga esküvőjére készül eljutni repülővel. A reptéren találkozik a titokzatos Roy Millerrel (Tom Cruise), akibe első látásra beleszeret, és azt gondolja, hogy talán ő álmai férfija. A gépen azonban kiderül, hogy Roy valójában ügynök, akinek ráadásul elég sokan vannak a nyomában, és így June is az események részesévé válik, mivel kénytelen a férfival tartani, aki a legváratlanabb helyeken és időben bukkan fel. A páros csak egymásra számít, de vajon meg tudnak-e bízni a másikban egy ilyen kezdés után?

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10144137_d1afb8dc5e8c4ed794c484bea715fbdd_l.jpg

James Mangold rendező neve bizonyára sokaknak ismerősen cseng, neki köszönhetjük az Észvesztőt, a Kate és Leopoldot, valamint a Börtönvonat Yumába című filmet is. Ezúttal a biztosra ment, és a két hollywoodi nagyágyú főszereplésével egy nagyon laza akcióvígjátékot vezényelt le, amelyet egy percig sem lehet komolyan venni, és éppen ez a legnagyobb előnye.

Tom Cruise szemlátomást nagyon élvezte a szerepet, és az időnként elképesztően szürreális akciójelenetekben némileg korábbi szerepeit is kiparodizálta egy kicsit, Cameron Diaz meg egyszerűen aranyos volt, mint mindig, de ez a film úgysem a színészi alakítások miatt marad emlékezetes senkinek.

A Kéjjel-nappal egy nagyon szórakoztató film, amivel bármikor fel lehet egy unalmas estét dobni, bár maradandó nyomot aligha hagy bárkiben is, legfeljebb az igencsak eltúlzott akciójeleneteken röhögünk még napokkal később is.

Mindent összevetve, én nagyon jól szórakoztam végig a filmen, így egy 8/10-et adok is rá, és bátran ajánlom mindenkinek, aki egy laza szórakozásra vágyik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr384840305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.12.04. 14:31:33

Moziba megnéztem,nem csalódtam benne de valahogy a Mission: Impossible jobban áll Cruise-hoz :)
süti beállítások módosítása