The Rite Trailer

Címkék: thriller természetfeletti therite

2010.10.20. 22:27

Anthony Hopkins, Colin O'Donoghue, Alice Braga, Ciaran Hinds és Toby Jones főszereplésével 2011. január 28-án mutatja be a New Line Cinema (Warner Bros.) a The Rite (A rítus) című természetfeletti thrillert, melyet Magyarországon is forgattak.

A produkció Mikael Håfström (1408) rendezésében készült. A forgatókönyvet Michael Petroni készítette, Matt Baglio igaz történeten alapuló regénye alapján, mely The Rite: The Making of a Modern Exorcist címmel lehet ismerős.

A film egy szkeptikus, szemináriumban tanuló férfiról (Colin O'Donoghue) szól, aki vonakodva bár, de részt vesz a Vatikánban egy iskolai ördögűzésen, ahol megismerkedik az ortodox Lucas atyával (Anthony Hopkins), aki bevezeti őt a sötétebb dolgokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr734839981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.10.20. 22:54:35

Jól hangzik :)
süti beállítások módosítása