Az Eredet Los Angelesi bemutatóján valósággal hemzsegtek a színészek, és az MTV Movies Blog többek között Lukas Haast is elkapta egy rövid interjú erejéig, melyben elsősorban a Catherine Hardwicke (Twilight) rendezésében készülő Red Riding Hoodról kérdezték, amely a Piroska és a farkas horror változata lesz.

Haas August atyát, a kis városka papját fogja alakítani, aki elhívja Gary Oldman karakterét, hogy mentse meg őket a farkasoktól. Mint mondta, még csak most kezdődött meg a forgatás, de biztos benne, hogy karaktere nagyon vicces lesz.

Az MTV nemrég Amanda Seyfrieddel is beszélgetett, aki a „nagy csúnya farkasról” árult el néhány dolgot:

„A farkas lesz az ellenség, méghozzá egy nagyon veszélyes farkas, akiről senki sem tudja, hogy kicsoda. Szóval vadászni fog, meg minden. Nem árulom el, hogy ki lesz a farkas, de annyit elmondhatok, hogy egy remek színész, és egyébként is rengeteg remek színész fog játszani a filmben.”

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr544839207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása