Megérkezett a magyar plakát Zach Galifianakis új vígjátékához.

7neomy5.jpg

 

Ha kezd unalmassá válni a családi élet, fel kell kavarni az állóvizet. Rusty (Ed Helms) – két örökké veszekedő fiúgyermek apja – úgy érzi, valamit tennie kell végre a família boldogságért. Minden addigi szokást felrúgva a kezébe veszi az irányítást, és bejelenti: a család autóval indul nyaralni távoli céljuk felé – reméli, a közös autózás összerázza kicsit a családot.
És össze is rázza. De nem kicsit.
Út közben elképesztő kalandokon mennek keresztül, melyek során az életveszély a legkisebb baj. Sivatag, baleset, furcsa idegenek és még furcsább ismerősök között próbálja a meggyötört családfő a cél felé navigálni az egyre elgyötörtebb kompániát…
A film ugyan Chevy Chase klasszikussá vált 1983-as komédiájának újragondolása, de önmagában megálló,
elsöprő humorú, igen gátlástalan vígjáték:
a Másnaposok és a Családi üzelmek keveréke.

vacation_ver3_xxlg.jpg

vacation_ver4_xxlg.jpg

vacation_ver5_xxlg.jpg

vacation_ver6_xlg.jpg

vacation_ver7_xxlg.jpg

Főszereplők: Ed Helms, Christina Applegate, Chris Hemsworth, Leslie Mann, Charlie Day, Michael Pena. Fényképezte: Barry Peterson. Zene: Mark Mothersbough. Látvány: Barry Robinson. Írta és rendezte: John Frances Daley, Jonathan M. Goldstein

Mozibemutató: 2015. augusztus 27.
Eredeti cím: Vacation
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: vígjáték / kaland
Gyártó: New Line Cinema, Warner Bros.
Játékidő:
Korhatár:

Captive Trailer

Címkék: előzetes poszter Captive

2015.06.20. 12:47

David Oyelowo és Kate Mara kapták az igaz történeten alapuló Captive című thriller főszerepeit, mely egy szökött rabról szól, aki túszul ejt egy egyedülálló anyát. Jerry Jameson thrillerjét szeptember 18-án mutatja be a Paramount Pictures. További szerepekben pedig Leonor Varela, Mimi Rogers, Michael K. Williams, és Jessica Oyelowo lesz látható.

captive_xxlg.jpg

Daddy's Home Trailer

Címkék: előzetes Daddys Home

2015.06.20. 12:43

Will Ferrell és Mark Wahlberg a Pancser police után újabb közös vígjátékot készít, mely a Daddy's Home címet viseli, és egy biológiai, valamint egy nevelő apa csatározásáról szól, akik mindketten azt szeretnék, hogy őket kedveljék jobban a gyerekek. Sean Anders filmjét december 25-én mutaja be a Paramount Pictures.

11027128_754037108058803_8578437234631499702_o.jpg

A mexikói határnál játszódó thrillerben Emily Blunt egy FBI ügynököt játszik, aki egy különleges ügynökkel (Josh Brolin) és egy sötét múltú kolumbiai bérgyilkossal (Benicio Del Toro) szövetkezik, hogy egy vakmerő akcióban lekapcsolják Mexikó legnagyobb drogbáróját.

sicario_ver2_xxlg.jpg

Hollywoodról azt mondják: ott kelnek életre a csodák. És – bármilyen meglepő – néha tényleg így van. Az Akasztófa (The Gallows, hazai bemutató: július 9.) című film alkotói biztosan így érzik. A horrorfilm egy elhagyott iskolában játszódik: néhány srác és lány az iskolai színielőadás premierje előtti éjszakán szökik be, és a díszletként szolgáló akasztófa alatt találkozik egy láthatatlan lénnyel, akinek jobb nem kimondani a nevét.

11261694_851806308227948_8165615983987600973_n.png

A két rendező, Travis Cluff és Chris Lofing egészen kis stábbal, az Egyesült Államokban szokatlanul alacsony költségvetéssel dolgozott: a film büdzséjének nagy részét barátoktól és környékbeli kereskedőktől, kis cégektől gyűjtötték össze. A kész film előzetesét felrakták az internetre – és csoda történt. Először a műfaj legjobbjait, az Insidious-t, a Parajelenségek-et, a Sinister-t és A bűn éjszakájá-t készítő Blumhouse Stúdió hívta fel őket, majd hamarosan a világ egyik legnagyobb filmes cége, a Warner Bros. jelentkezett be nálunk. Az ő segítségükkel a film egy részét újraforgatták, de az alkotók ragaszkodtak hozzá, hogy az eredeti víziójuk nem sérülhet: hamarosan az egész világ láthatja, mire jutottak.
– A stúdió úgy gondolja, hogy nem egyszerűen egy filmet vettek – nyilatkozta az egyik boldog rendező. – szerintük az üres iskolai folyosókon kísértő láthatatlan lény, Charlie még jó pár filmben visszatérhet. Jaj, a nevét jobb lett volna nem kimondani…
IC Press

Alakul az új Harry Potter-film stábja. Nem sokkal azután, hogy közzé tették, a főszerepet, Newt Scamander magizoológust Eddie Redmayne keltheti életre a Legendás állatok és megfigyelésük című moziban, az is kiderült, hogy partnere a varázslatos Katherine Waterston lesz. A 35 éves angol színésznő a Gengszterkorzó jó néhány epizódjában játszott, láthattuk a Michael Clayton-ban, sőt, a Danny Boyle rendezésében készülő Steve Jobs-filmben is szerepet kapott.

jk-beasts-13sept13.jpg

De most éri utol a világhír: a legfrissebb hírek szerint ő alakíthatja Porpentinát (bizalmasainak: Tina), egy az Egyesült Államokban élő boszorkányt, akivel Newt, a különleges állatok nagy szakértője, egy tanulmányútja során, New Yorkban ismerkedik meg.
A film forgatókönyvét maga J. K. Rowlings írja, a rendezést a legutóbbi négy Harry Potter-film forgatását is irányító David Yates vállalta. A film 2016 novemberében kerül a mozikba.
IC Presss

A nagysikerű képregény és rajzfilmsorozat megelevenedik a filmvásznon! Decemberben érkezik Snoopy és barátai első 3D-s kalandja!

snoopy_yt_1280x720_5.jpg

Visszatér a világ egyik legsikeresebb animációs filmsorozata, hogy újabb mókás kalandokkal szórakoztassa nézőit! A KUNG FU PANDA 3. része 2016-ban a mozikban!

A Universal Pictures és az Illumination Entertainment (Despicable Me, Hop, Minions) 2016. július 8-án mutatja be, Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2) és Yarrow Cheney The Secret Life of Pets című animációs filmjét. Szinkronhangok: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress, Albert Brooks

secret_life_of_pets_xxlg.jpg

Egy nagy kerekfejű kisfiú meg a bohókás kutyája végre a széles vásznon is bebizonyítja, milyen viccesek tudnak lenni.  A világhírű képregényfigurák megelevenednek. Jön Snoopy és a barátait is hozza magával!  
A 3D-s animációt a Jégkorszak-filmeket létre hozó stúdió készíti, a rendező a Jégkorszak-kal és a Horton-nal is bebizonyította már, mit tud, sőt, a humorról gondoskodik Paul Feig producer is, a Koszorúslányok és a Női szervek rendezője.

11412366_641640862639138_4419516085005814827_n.png

Új előzetes érkezett a Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak (Hotel Transylvania) folytatásához.

Barátok voltak. John Connolly (Joel Edgerton) és James „Whitey” Bulger (Johnny Depp) együtt nőttek fel a dél-bostoni utcákon. Azután vagy húsz évig nem találkoztak. Mire a ’70-es években újra összefutnak, Connolly az FBI magas rangú tisztje, Whitey pedig az ír maffia főnöke lett.

11429765_802751223165322_4986428619426322160_n.png

De a régi kapocs erősebb: amikor az olasz családok megpróbálják kiszorítani Whiteyt és bandáját a városból, ő megegyezik egykori haverjával, hogy híreket fog szállítani addigi leggyűlöltebb ellenségeinek. De semmi sem úgy alakul, ahogy tervezték. Sok gyilkosság és sok árulás következik, és Whitey végül felkerül az FBI 10 legveszélyesebb bűnözőt tartalmazó listájára: bin Laden után ő volt a második helyezett.

A megtörtént eset alapján készült véres maffia-film valószínűleg igazi klasszikus lesz: a szereplőgárdája ezt ígéri!

Főszereplők: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Juno Temple, Dakota Johnson, Kevin Bacon, Siena Miller, Joel Edgerton, Peter Skarsgaard. Fényképezte: Masanobu Takayanagi. Látvány: Stefania Cella.
Írta: Dick Lehr, Gerard O’Neill, Scott Cooper, Mark Mallouk.
Rendezte: Scott Cooper

Egy családi tragédiát követően az ambiciózus írónő hányódik a gyerekkori barátja iránt érzett szerelem és egy rejtélyes idegen csábítása között. A múltja szellemei elől menekülve kiköt egy házban, amely lélegzik, vérzik… és emlékezik.

A sötét mesék nagymestere, Guillermo del Toro (Pán labirintusa, Hellboy-filmek, Tűzgyűrű) ezúttal egy kísérteties, gótikus horror-történettel borzolja a nézők érzékeit. A főszerepekben Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston és Charlie Hunnam.

crimson_peak_ver3_xxlg.jpg

crimson_peak_ver5_xxlg.jpg

crimson_peak_ver6_xxlg.jpg

crimson_peak_ver4_xxlg.jpg

süti beállítások módosítása