Alakul az új Harry Potter-film stábja. Nem sokkal azután, hogy közzé tették, a főszerepet, Newt Scamander magizoológust Eddie Redmayne keltheti életre a Legendás állatok és megfigyelésük című moziban, az is kiderült, hogy partnere a varázslatos Katherine Waterston lesz. A 35 éves angol színésznő a Gengszterkorzó jó néhány epizódjában játszott, láthattuk a Michael Clayton-ban, sőt, a Danny Boyle rendezésében készülő Steve Jobs-filmben is szerepet kapott.

jk-beasts-13sept13.jpg

De most éri utol a világhír: a legfrissebb hírek szerint ő alakíthatja Porpentinát (bizalmasainak: Tina), egy az Egyesült Államokban élő boszorkányt, akivel Newt, a különleges állatok nagy szakértője, egy tanulmányútja során, New Yorkban ismerkedik meg.
A film forgatókönyvét maga J. K. Rowlings írja, a rendezést a legutóbbi négy Harry Potter-film forgatását is irányító David Yates vállalta. A film 2016 novemberében kerül a mozikba.
IC Presss

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr547557886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása