18+os előzetes és plakát Jacob Vaughan horror-vígjátékához, melyben Ken Marino, Gillian Jacobs, Patrick Warburton, Mary Kay Place, Stephen Root és Peter Stormare kapott szerepet. A Magnet Releasing október 4-én mutatja be ezt a filmet egyes amerikai mozikban.

774492_10151535732277322_1229837112_o.jpg

Hírek röviden 07.27.

Címkék: hírek röviden

2013.07.27. 15:12

  • Gareth Edwards azt nyilatkozta, hogy amennyiben lehetőséget kap a Godzilla folytatásának elkészítésére, egyfajta Destroy All Monsters rebootnak szánná azt, melyben Godzilla eljutna A szörnyek szigetére, ahol több ikonikus japán szörnnyel is meggyűlne a baja.
  • Tom Hiddleston szerint jó döntés, hogy Loki nem fog szerepelni a The Avengers: Age of Ultronban, mert szerinte könnyen önismétlővé válhatnának, ezért mindenki jobban jár, ha egy másik rosszfiút mutatnak be.
  • A FilmEngine és a BenderSpink közösen szeretnék elkészíteni a Pillangó hatás rebootját az eredeti film író-rendezője, Eric Bress közreműködésével.
  • Jeremy Renner főszereplésével elkezdődött a Kill the Messenger forgatása.
  • Melissa McCarthy kapta a Paul Feig rendezésében készülő Susan Cooper főszerepét, mely egyfajta James Bond paródia lesz.
  • Michael Hoffman fogja rendezni a The Best of Me-t, melynek alapját Nicholas Sparks regénye képezi, melyben egy egykori középiskolás szerelmespár ismét összetalálkozik.
  • Dominion címmel sorozat készülő a Légió alapján, melynek története 25 évvel a film cselekménye után játszódik majd.
  • Hivatalosan is zöld utat kapott a Delfines kaland 2 az első rész szereplőivel.
  • Ben Foster a legesélyesebb Lance Armstrong szerepére a Stephen Frears rendezésében készülő életrajzi filmhez.
  • Vin Diesel kapta a World's Most Wanted főszerepét, melynek forgatókönyvét Dan Mazeau írja újra.
  • Samantha Barks, Thor Kristjansson és Art Parkinson is szerepet kaptak a Draculában, melynek címszerepére Luke Evans írta alá. A forgatás augusztusban kezdődik Belgrádban.

Batman is szuper lesz

Címkék: Superman vs. Batman

2013.07.27. 14:21

A hősök összefognak.  Zack Snyder rendező – aki az azóta legendássá vált  300-zal kezdte, legújabb műve, Az acélember (Man of Steel, a mozikban) pedig már több mint 630 millió dolláros bevételnél tart – különleges bejelentést tett a hétvégén a San Diegoban rendezett Comic-Con fesztiválon: a hatalmas siker után természetesen következő folytatásban Superman meghökkentő társat kap: Batmant! A képregény- és filmtörténet két legnagyobb hősének közös kalandjában természetesen visszatér a most sztárrá vált Henry Cavill és vele jönnek mostani partnerei: Amy Adams, Laurence Fishburne valamint Diane Lane. Hogy a denevért ki alakítja majd, azt egyelőre a titokzatos hőshöz méltó homály fedi.

992833_10151481665677413_1387468779_n.jpg

A forgatókönyv alapjait a rendező  David S. Goyer-rel,  A sötét lovag-trilógia és  Az acélember szerzőjével hozza össze, és Goyer írja majd a forgatókönyvet is. Christopher Nolan, A sötét lovag-filmek rendezője ezúttal executive producerként működik közre.

A film hatalmas költségvetéssel készül, a gondos előkészítő munka után a forgatás jövőre kezdődhet, a bemutatót pedig 2015 nyarára tervezik. IC Press

Megint bankot robbantott a Universal

Címkék: The Purge

2013.07.27. 14:09

Ismét rekordot döntött a Universal stúdió: filmjeinek észak-amerikai bevételei idén lépték át leggyorsabban az egymilliárd dolláros álomhatárt. Ez egyébként már a nyolcadik alkalom, hogy a stúdió a tárgyévben egymilliárd dollárt könyvelhet el a hazai mozipénztárakba befolyt összegek után. A kedvező eredményt természetesen az biztosította, hogy idén zsinórban kerültek vászonra a sikerfilmek a stúdió égisze alatt. A Gru 2 az év legtöbb bevételt hozó animációs filmje lett, és minden idők legjobb ötnapos nyitóhétvégi bevételét produkálta. A Halálos iramban 6 a stúdió legjobb négynapos nyitóhétvégéjével büszkélkedhet, a film 712 millió dolláros összbevétele pedig a Universal legjövedelmezőbb sorozatává tette a Vin Diesel nevével fémjelzett franchise-t. A bűn éjszakája című mikroköltségvetésű thriller 34,1 millióval nyitott, ami több mint tízszerese annak az összegnek, amiből készült. A film jelenleg 77,5 millió dolláros összbevételnél tart, miközben számos országban még be sem mutatták. Tom Cruise Feledés című sci-fije karrierjének második legjobb, a Mission: Impossible franchise-on kívüli nyitását könyvelhette el (37,1 millió), összbevétele 286,1 millió dollár lett. A Személyiségtolvaj belerült az öt legjobban nyitó korhatáros vígjáték közé (34,6 millió), és 175,1 milliós összbevételt ért el.
(The Purge - hazai bemutató: 2013. szeptember 5.)

1016904_548401475220230_704464718_n.png

Új banner és egy majd hat perces mozgó képerény.

BQINhb-CYAAb-DV.jpg large.jpg

Jessica Alba is csatlakozott a Strech című akcióvígjáték sztárcsapatához, így már két szexbomba dobja föl a filmet, ugyanis az egykori fehérneműmodellt, Brooklyn Deckert  korábban leigazolták. Jessica évek óta előkelő helyen szerepel a legszexibb sztárok listáján, és idén már második alkalommal győzött abban a felmérésben, ahol arról faggatták a férfiakat, kivel csalnák meg a nejüket a legszívesebben. Brooklyn sem panaszkodhat, az utóbbi években több férfimagazin szavazásán ő bizonyult a favoritnak. Ezek után már csak azt lenne jó tudni, milyen szerepet kapott a két bombázó a filmben, ez ugyanis egyelőre hétpecsétes titok.

Annyit viszont már elárultak az alkotók, hogy a történet hőse egy limuzinsofőr (Patrick Wilson Sejtcserés támadás), akit egy éjszakára felfogad egy milliárdos (Chris Pine Star Trek-sorozat). Az utasnak egyre furcsább kérései vannak, és csakhamar mindketten nyakig ülnek a pácban. A sztárcsapatot David Hasselhoffés Ray Liotta is erősíti.

(Stretch - hazai bemutató: 2104. március 20.)

brooklyn-decker-chris-pine-film-stretch-at-night-03.jpg

A Transformers 4 stábja lassan egy fél kerületet elfoglal Detroit belvárosában, ahol számos lepusztult háztömböt használnak díszletként a szuperfilm forgatásához. Az amerikai autóipar egykori fellegvárában, amely nemrég jelentett csődöt 18,5 milliárd dolláros tartozása miatt, a Transformers-filmek rendezője, Michael Bay 82 millió dollárt költ el a produkció készítése során, és 368 helybélinek ad munkát. A detroiti tájat részben amerikai helyszínként hasznosítják, de felépítettek egy Chinatown-szerű díszletet is, amely feltehetően a Kínában játszódó jelenetek egy részéhez kell. A forgatási helyszínek közelében a stáb nagy tömegben halmozott fel szétrobbantott kamionokat és autókat, ami Michael Bay egyik védjegye.
(Transformers 4 - hazai bemutató: 2014. június 26.)

PHJstgFAtHE5NJ_1_l.jpg

"Next week, we begin in Detroit on the big set we've built underneath the monorail. There's a lot of control for cars and street action that we can't get in other places. We're big fans of Michigan and Detroit. There are a lot of good things we look forward to here, including the cooperation."

Két plakát Paul Greengrass (Zöld zóna, A Bourne-ultimátum, A United 93-as, A Bourne-csapda) Captain Phillips című megtörtént eseményen alapuló filmjéhez.

1071687_524854344261148_394780780_o.jpg

Az első jelenet James Ponsoldt (Szárazon) The Spectacular Now című filmjéből.

1013560_659546827393573_615925865_n.jpg

Nymphomaniac clip2

Címkék: Nymphomaniac

2013.07.27. 10:27

Egy perces jelenet Lars von Trier Nymphomaniac című két részesre tervezett mozijához.

A tudatosan felépített marketingkampány újabb állomásához érkeztünk el: Lars von Trier Nymphomaniac című, készülő filmjének újabb részlete és egy fotó került most nyilvánosságra, amelyben ezúttal Shia LaBeouf kerül félreérthetetlen helyzetbe. A jelenetet itt nézhetitek meg.

Lars von Trier két részesre tervezett mozijában nyolc epizódban meséli el egy nő nimfománná válását. A film igazi sztárparádét vonultat fel, a Nymphomaniac-ban szerepelni fog többek között Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, és Caroline Goodall is. A régóta várt mozit folyamatosan találgatások veszik körül az erotikus tartalma miatt. Lars von Trier legutóbbi, Melankólia című drámája a rangos filmfesztiválon Arany Pálmát nyert, és megkapta az év legjobb európai filmjének járó Európa Filmdíjat is.

A Nymphomaniac magyarországi forgalmazója a Vertigo Média. A tervezett magyarországi mozibemutató 2014. január 16-án lesz.

a_560x375.jpg

Jackman farkasbőrben (16)

Címkék: The Wolverine

2013.07.27. 10:25

Hugh Jackman egyforma farkaséhséggel veti bele magát a legkülönfélébb szerepek eljátszásába: nemcsak filmen, hanem a Broadway színpadán, prózában és dalolva vagy akár az Oscar-átadás műsorvezetőjeként is a tökéletesre törekszik. Mégsem egyforma neki minden szerep:
– A Farkas minden szerepem közül a legfontosabb nekem – jelentette ki határozottan az ausztrál színész a Farkas (Wolverine, hazai bemutató: július 25.) bemutatója előtt New Yorkban. Biztosan azért is kötik hozzá rendkívüli érzelmek, mert az adamantium karmú, minden sebesülésből azonnal felgyógyuló mutáns tette őt világhíressé: még senki nem játszotta el ugyanazt a szuperhőst ennyiszer. E film kedvéért ő hatodszor bújt a mogorva mutáns gúnyájába.
– Sok mindent eljátszottam már, és remélhetőleg még sok mindent fogok – mondta Jackman. – De tudom, a Farkas a pályám alapja. Ezzel indult a karrierem, ez lesz az, ami miatt emlékezni fognak rám. És én is emiatt fogok mindig szeretettel gondolni a színészkedésre. Farkas őrült dolgokat tett számomra lehetővé.
A lelkesedésbe az új akció/fantasy rendezője, James Mangold is csatlakozott színészéhez. Kijelentette, hogy ha legalább akkora kreatív szabadságot kap, mint a mostani Farkas-film készítésekor, akkor szívesen dolgozna a folytatáson. IC Press

Farkas_mozi.jpg

47 ronin - feliratos előzetes

Címkék: előzetes 47 ronin

2013.07.26. 14:23

Elkészült a magyar feliratos előzetes a 47 Ronin című 18. században játszódó 3D-s szamurájfilmhez. országos bemutató: 2013. december 26.

Az 1D 3D-ben

Címkék: One Direction

2013.07.26. 14:22

A One Direction (rajongóinak csak 1D) mindent akar. És mindent el is ér. Legújabb klipjük, mely a Best Song Ever című dalhoz készült, bemutatója napján rekordot döntött: 24 órán belül majdnem 11 millióan nézték meg a neten. A különleges teljesítményt az öt srác egy másik nagy eredmény nyomán érte el: a világ legnépszerűbb fiúbandájának egy évéről és turnéjáról szóló 3D film, a  One Direction: This is Us (vagyis: 1D3D, hazai bemutató: szeptember 5.) előzetesét is meghökkentően sokan töltötték le: egy hét alatt 6.8 millióan – természetesen ez is rekord.

A klip gyors sikerének nyilván az is az oka, hogy a filmből is tartalmaz jó pár snittet, a srácok pedig a vicces kedvű sminkesek segítségével eljátsszák benne mindazt, amivel a forgatás során találkoztak: nagyszájú producert – akit mellesleg  Tom Cruise már kultikussá vált figurája, a  Trópusi viharban megismert Les Grossman ihletett -, össze-vissza beszélő marketingest, kacér titkárnőt és rózsaszín mackóruhás koreográfust.

Hogy végül a Hollywood-felirat helyére a saját plakátjukat akasszák, és ráfessék a film címét: This is Us –  vagyis: Ezek vagyunk mi! IC Press

Hablaty körül mindig történik valami izgalmas. A viking sárkánybűvölő és tűzokádó barátja, Fogatlan visszatér, de úgy, hogy abba beleremeg a Hibbant-sziget. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, az immár elválaszthatatlan páros meghódítja a tágas eget. Egyre magasabbra, egyre messzebb merészkednek, olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking.Így fedeznek fel egy titkos jégbarlangot, melyben több száz idomítatlan sárkány fészkel. A tűzköpő fenevadaktól Hablaty nem ijedne meg, ám a barlang őre, a titokzatos sárkánylovas már komolyabb ellenfélnek tűnik. Hablatyék miatta keverednek bele életük legnagyobb háborúságába: a rájuk váró nagy csatán nemcsak az ő életük múlik, hanem az emberek és sárkányok jövője is. Az elsöprő sikerű Így neveld a sárkányodat alkotói eredetileg is trilógiának szánták művüket. A hatalmas sikert követő folytatás szemkápráztató 3D-varázslata ragadja magával a nézőit a felhők közé, elképesztő légi csaták, különleges lények és nagy viccek közé!

Eredeti hangok: Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller, Kristen Wiig

Rendezte: Dean DeBlois

Hírek röviden 07.26.

Címkék: hírek röviden

2013.07.26. 13:53

  • Peter Jackson bejelentette, hogy a mai A hobbit trilógia forgatásának utolsó napja.
  • A 2000AD, a Dredd bíró könyvek kiadója netes petíciót indított, melyet bárki aláírhat. Az aláírásgyűjtés célja az, hogy sikerüljön elérniük, hogy elkészüljön a Dredd 3D 2. része.
  • Bár a többség úgy vélte, Sarah Gadon Shailene Woodleytól veszi át Mary Jane szerepét A csodálatos Pókember 2-ben, kiderült, hogy erről szó sincs, a színésznő ugyanis egy mesterséges intelligenciával rendelkező android rendőrt alakít majd, így könnyen lehet, hogy látni nem is fogjuk őt, csak a hangját halljuk majd. Marc Webb pedig már a 4. részről is beszélt, melyben tervei szerint Pókember összefog más hősökkel, így egy kicsit Bosszúállók jellege lesz a dolognak.
  • Andrew Garfield kapta a 99 Homes főszerepét, melyben egy fiatal apát fog alakítani, aki csak úgy kaphatja vissza otthonát és szerezhet pénzt, ha munkát vállal az ingatlanügynöknél, aki kisemmizte őt. Neki is embereket kell kilakoltatnia, ráadásul sikkasztásra is ráveszik, ám hamarosan megszólal a lelkiismerete.
  • A Sony Pictures Classicshoz került az Alex Gibney rendezésében készülő The Armstrong Lie című dokumentumfilm, mely természetesen Lance Armstrongról szól.
  • Titus Welliver szerepet kapott a Transformers 4-ben.
  • Johnny Depp után Gwyneth Paltrow és Ewan McGregor is aláírtak a Mortdecaihoz.
  • Stephen Fung fogja rendezni a Kickboxer remake-et, és egyelőre nagyon úgy fest, hogy Jean-Claude Van-Damme semmilyen szinten nem érintett a dologban.
  • Rosamund Pike, Neil Patrick Harris és Tyler Perry is kaptak egy-egy szerepet a Gone Girlben.
  • Az Entertainment One szerezte meg a Knights of Badassdom forgalmazási jogait, mely öt szerepjátékosról szól, akiknek meg kell küzdeniük egy Földre érkező démonnal.
  • James McAvoy hivatalosan is aláírt a Frankenstein reboot címszerepére.
  • Wes Bentley szerepet kapott az Interstellarban.
süti beállítások módosítása