A Transformers 4 stábja lassan egy fél kerületet elfoglal Detroit belvárosában, ahol számos lepusztult háztömböt használnak díszletként a szuperfilm forgatásához. Az amerikai autóipar egykori fellegvárában, amely nemrég jelentett csődöt 18,5 milliárd dolláros tartozása miatt, a Transformers-filmek rendezője, Michael Bay 82 millió dollárt költ el a produkció készítése során, és 368 helybélinek ad munkát. A detroiti tájat részben amerikai helyszínként hasznosítják, de felépítettek egy Chinatown-szerű díszletet is, amely feltehetően a Kínában játszódó jelenetek egy részéhez kell. A forgatási helyszínek közelében a stáb nagy tömegben halmozott fel szétrobbantott kamionokat és autókat, ami Michael Bay egyik védjegye.
(Transformers 4 - hazai bemutató: 2014. június 26.)

PHJstgFAtHE5NJ_1_l.jpg

"Next week, we begin in Detroit on the big set we've built underneath the monorail. There's a lot of control for cars and street action that we can't get in other places. We're big fans of Michigan and Detroit. There are a lot of good things we look forward to here, including the cooperation."

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr925428796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása