Hírek röviden 09. 04.

Címkék: hírek röviden

2015.09.04. 15:02

  • Benicio Del Toro maga jelentette be, hogy ő lesz a Csillagok háborúja VII. részének fő gonosza, a forgatás pedig jövő márciusban kezdődik. Egyes hírek szerint a női főszerepre Tatiana Maslany, Gina Rodriguez és Olivia Cooke esélyes.
  • A Marvelnél komoly változások zajlanak a napokban, melyek értelmében Kevin Feige közvetlen felettese ezentúl a Disney elnöke, Alan Horn lesz, így kikerül a képből a Marvel Entertainment vezetője, Ike Perlmutter. A két férfi munkakapcsolatában gyakran fordult elő feszültség, elsősorban Perlmutter miatt, aki rendszeresen a szükségesnél kevesebb pénzt szánt volna az egyes projektekre. A helyzet állítólag az Amerika Kapitány: Polgárháborúnál csúcsosodott ki, ahol Perlmutter egyenesen azzal fenyegetőzött, hogy a Marvel Entertainment teljesen kiszáll a projektből, ezért a Disney úgy döntött, jobb lesz, ha változtatnak a dolgokon.
  • Amerikában szeptember 11-től egy hétig látható lesz IMAX 3D-ben a Mad Max - A harag útja. A kritikusok egyébként ezt szavazták meg az év legjobb filmjének.
  • Bár a Libabőr csak októberben kerül mozikba, a Sony Pictures máris elkezdte a folytatás előkészítését.
  • Mark Ruffalo elmondta, hogy Hulk jeleneteit kivágják az Amerika Kapitány: Polgárháborúból, ugyanis úgy döntöttek, nem ebben a filmben szeretnék megmutatni, hogy hol tartózkodik a karakter és miért.
  • Cate Blanchett lesz a Lucille Ball életrajzi film főszereplője, melynek forgatókönyvét Aaron Sorkin írja. A film elsősorban Ball és Desi Arnaz házasságára fókuszál majd.
  • Vincent Cassel lesz a Bourne 5 gonosza, egy bérgyilkos, aki Jason Bourne-ra vadászik.
  • Állítólag Olaszországban zajlik majd a Csodanő film forgatása, melynek operatőre Hoyte Van Hoytema (Csillagok között) lesz.

Hírek röviden 09. 01.

Címkék: hírek röviden

2015.09.01. 15:51

  • Harmadik hetét is élen zárta a Straight Outta Compton Amerikában újabb 13,1 millió dollárral. Az új premierek közül a War Room 11,3 millióval a második helyen kezdett, ráadásul a filmet mindössze hárommillióból forgatták. A No Escape 8,1 millió dolláros nyitása a negyedik helyhez volt elég, míg nagy meglepetésre a Zac Efron nevével fémjelzett Miénk a világ csúnyán megbukott: csak 1,8 millió dollárt hozott, amivel az első tizenkettőbe sem sikerült bekerülnie.
  • 76 éves korában elhunyt a legendás horrorrendező, Wes Craven.
  • A Disneynek annyira bejött, hogy A Karib-tenger kalózai 5-öt Ausztráliában forgatták, hogy elképzelhető, hogy a Thor: Ragnarok és a Captain Marvel is ott készül majd.
  • A héten kezdődik a Resident Evil 6 és a Bourne 5 forgatása.
  • Bill Murray elmondta, hogy elsősorban azért vállalat cameoszerepet az új Szellemirtókban, mert nagyon kedveli és tiszteli a benne szereplő színésznőket, és örült a megkeresésüknek, valamint azt sem szerette volna, ha valaki arra hivatkozva írt volna rossz kritikát a filmről, hogy Bill Murray nem hagyta jóvá a létrejöttét.
  • A Lionsgate Avi és Ari Arad producerekkel készíti el a Borderlands videojáték adaptációját.
  • Elképzelhető, hogy a Rogue One-t, a Csillagok háborúja franchise történetében elsőként 70 milliméteres szalagra veszik majd fel.
  • A Guns n Roses egykori gitárosa, Slash egy horror producere lesz, mely a '80-as évek slasher filmjei szellemében készül.

Jennifer Aniston ezúttal egy sötét humorú romantikus drámában mutatja meg képességeit rajongóinak. A film - melyben Aniston játékát egyöntetű elismerésben részesítették a kritikusok - sokak szerint meghozhatja akár a színésznő első Oscar-díját is.

11231024_950458381677916_6815554539153777535_n.jpg

Claire-nek sajog mindene. Teste fájdalma eléggé nyilvánvaló a hegekből, melyek a testét fedik és abból, ahogy vonszolja magát, beleremegve minden egyes bizonytalan lépésbe. Hasonlóan gyengén rejtegeti az érzelmi fájdalmakat is. Szinte minden szavával valamilyen perzselő átkot szór környezetére. Elmarta maga mellől a férjét és a barátait is, még a fájdalommal élők támogatócsoportjából is kirúgatta magát. Az egyetlen, aki még megmaradt Claire egyébként teljesen remete életében, a házvezetőnője, Silvana, aki azonban már alig tudja tolerálni főnöke alkohol és nyugtatók iránti csillapíthatatlan vágyát. Ám Claire egyik társának a fájdalommal élők támogatócsoportjából, Ninának öngyilkossága felfedi egy másik szenvedélyét is. Ahogy Claire szép lassan beilleszti magát Nina férje és fia életébe, lehet, hogy végül megtalálja a megváltást... Szeptember 3-tól a mozikban!

süti beállítások módosítása