Hírek röviden 09. 04.

Címkék: hírek röviden

2015.09.04. 15:02

  • Benicio Del Toro maga jelentette be, hogy ő lesz a Csillagok háborúja VII. részének fő gonosza, a forgatás pedig jövő márciusban kezdődik. Egyes hírek szerint a női főszerepre Tatiana Maslany, Gina Rodriguez és Olivia Cooke esélyes.
  • A Marvelnél komoly változások zajlanak a napokban, melyek értelmében Kevin Feige közvetlen felettese ezentúl a Disney elnöke, Alan Horn lesz, így kikerül a képből a Marvel Entertainment vezetője, Ike Perlmutter. A két férfi munkakapcsolatában gyakran fordult elő feszültség, elsősorban Perlmutter miatt, aki rendszeresen a szükségesnél kevesebb pénzt szánt volna az egyes projektekre. A helyzet állítólag az Amerika Kapitány: Polgárháborúnál csúcsosodott ki, ahol Perlmutter egyenesen azzal fenyegetőzött, hogy a Marvel Entertainment teljesen kiszáll a projektből, ezért a Disney úgy döntött, jobb lesz, ha változtatnak a dolgokon.
  • Amerikában szeptember 11-től egy hétig látható lesz IMAX 3D-ben a Mad Max - A harag útja. A kritikusok egyébként ezt szavazták meg az év legjobb filmjének.
  • Bár a Libabőr csak októberben kerül mozikba, a Sony Pictures máris elkezdte a folytatás előkészítését.
  • Mark Ruffalo elmondta, hogy Hulk jeleneteit kivágják az Amerika Kapitány: Polgárháborúból, ugyanis úgy döntöttek, nem ebben a filmben szeretnék megmutatni, hogy hol tartózkodik a karakter és miért.
  • Cate Blanchett lesz a Lucille Ball életrajzi film főszereplője, melynek forgatókönyvét Aaron Sorkin írja. A film elsősorban Ball és Desi Arnaz házasságára fókuszál majd.
  • Vincent Cassel lesz a Bourne 5 gonosza, egy bérgyilkos, aki Jason Bourne-ra vadászik.
  • Állítólag Olaszországban zajlik majd a Csodanő film forgatása, melynek operatőre Hoyte Van Hoytema (Csillagok között) lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr147760584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása