Készülj a Rock’N’Rollra! Ebben a tempós musicalben Barbie egy modern hercegnőt alakít, Courtneyt, akinek az élete a feje tetejére áll, amikor helyet cserél Erikával, a híres rocksztárral. Két teljesen különböző világ ütközik, ahogy a csere során Courtney hercegnő a poptáborba, Erika pedig a Hercegnő táborba kerül. Miközben a rivális táborok vezetői megpróbálják helyrehozni a kavarodást, Courtney és Erika is megtanulnak alkalmazkodni a különböző csapatokhoz, és jól szórakoznak, miközben új, váratlan barátságokat kötnek. Amikor a lányok megtudják, hogy mindkét tábort a bezárás veszélye fenyegeti, el kell fogadniuk különbözőségüket, meg kell találniuk az igazi hangjukat, és össze kell állniuk egy nagyszabású dal-viadalra, hogy megmutassák: minden lehetséges, ha az ember mer nagyot álmodni!

barbie_rocksztar_pl_hun_m.jpg

A Marson hatalmas homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból azonnal elhagyják a bolygót: halott társuk testét sincs már idejük megkeresni.
Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg; csak a szkafanderébe épített adó meghibásodása miatt hiszik a többiek, hogy nem élte túl az első szélrohamokat.
A mérnök-botanikus mindent elkövet a túlélése érdekében: gépeket szerkeszt, élelmiszert termel, vizet gyárt, és amikor a Földi irányítók felfedezik, hogy él, felkészül a mentőexpedíció fogadására.
De az expedíció négy év múlva érkezik, méghozzá az ellenséges bolygó egy egészen másik pontjára. Neki 3200 kilométert kell utazni, hogy fogadhassa őket: egyedül, megfelelő felszerelés nélkül, végtelen magányban.

Számtalan immár legendássá vált film rendezője, Ridley Scott ismét sci-fit forgat:
ezúttal realista, mégis nagyon izgalmas filmet.

11402838_1066550286705855_2802184458891992491_o.jpg

Főszereplők: Matt Damon, Kristen Wiig, Jessica Chastain, Kate Mara, Sean Bean, Jeff Daniels. Fényképezte: Dariusz Wolski. Zene: Harry Gregson-Williams. Látvány: Arthur Max. Írta: Drew Goddard, Andy Weir.
Rendezte: Ridley Scott

Mozibemutató: 2015. október 1.
Eredeti cím: The Martian
Színes, szinkronos amerikai film
Műfaj: akció / kaland / sci-fi
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő:
Korhatár: 12E

A nagysikerű számítógépes játékon alapuló akciófilmben ezúttal a Homeland főszereplője, Rupert Friend alakítja a hallgatag, kopasz bérgyilkost. Augusztustól a mozikban!

Minyonok (Minions) poszterek

Címkék: Minions

2015.07.03. 19:40

minions_ver16_xxlg.jpg

minions_ver17_xxlg.jpg

minions_ver18_xxlg.jpg

Hírek röviden 07. 03.

Címkék: hírek röviden

2015.07.03. 19:12

  • James Gunn, A Galaxis őrzői rendezője is tiszteletét tette a Hangya világpremierjén, és elmondta, hogy szerinte ez a legjobb Marvel film a Vasember óta.
  • A Comic Con legalább 2018-ig biztosan San Diegóban kerül továbbra is megrendezésre.
  • Paul Thomas Anderson fogja írni és valószínűleg rendezni is azt a Pinokkió filmet, amelyhez Robert Downey Jr. írt alá Geppetto szerepére.

A Sherlock Holmes-filmek és a Blöff rendezője, fantasztikus színészekkel kelti életre a 60-as évek kémvilágát ebben a – Guy Ritchie stílusának pont megfelelő – akcióval kevert vígjátékban.

A Woody Allen rendezésében készült Abszurd alak című filmben egy filozófiaprofesszor drasztikus lépésre szánja el magát, hogy visszanyerje az életkedvét.
Abe Lucas (Joaquin Phoenix) filozófiaprofesszor padlót fogott, semmi értelmét nem látja az életének. Úgy érzi, képtelen a boldogságra, bármibe kezd, minden ésszerűtlennek tűnik a számára, sem a tanításban, sem az írásban nem talál már örömet.
Amikor egy kisvárosi főiskolára megy tanítani, a megközelíthetetlen professzor két nő romantikus fantáziáját is beindítja, ám még ez sincs igazán hatással az apátiától, az unalomtól és a kilátástalanságtól szenvedő férfi életére. Rita Richards (Parker Posey), a magányos, boldogtalan házasságban élő professzornő azt reméli, Abe-bel való viszonya megváltást hoz számára. Úgy érzi, végre megtalálta azt a férfit, akivel elszökhet Európába, maga mögött hagyva egyhangú életét. Jill Pollard (Emma Stone), Abe legjobb tanítványa pedig hamarosan a férfi legközelibb barátjává válik, és ellenállhatatlan vonzalmat kezd érezni lehangolt tanára iránt. A gyönyörű, fiatal Jill szereti a barátját (Blackley), de Abe művészi beállítottsága, titokzatos múltja és egyre fokozódó letargiája egyre jobban elbűvöli őt. Ám amikor megpróbál közeledni tanárához, a férfi visszautasítja.
Egy véletlen esemény azonban egy csapásra felforgatja Abe életét. Amikor Jill-lel fültanúi lesznek egy különös beszélgetésnek, a férfi olyan tettre szánja el magát, ami kirántja eddigi értelmetlennek tűnő, sivár létéből. Ismét képes élvezni az élet apró örömeit, újra írni kezd, és energiával telten még a romantika is magával ragadja. Abe váratlan döntése azonban olyan események sorozatát indítja be, amely Jill, Rita és a saját életét is örökre megváltoztatja.  

Creed Trailer

Címkék: előzetes Creed

2015.07.02. 19:54

Az MGM, a Warner Bros. Pictures, és a New Line Cinema november 25-én mutatja be a Rocky filmsorozat folytatását Ryan Coogler rendezésében. Főbb szerepekben pedig Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, valamint Anthony Bellew lesz látható.

20324_1592279724388840_5234476574572192022_n.png

Steve Jobs Trailer

Címkék: előzetes Steve Jobs

2015.07.02. 19:41

Új, hosszabb előzetes Danny Boyle (Gettómilliomos, Trainspotting) filmjéhez, mely Walter Isaacson bestseller Jobs-életrajza alapján készült el.

11252352_402888609913119_5483688434320169482_n.png

Első előzetesét kapja Oliver Stone (Tőzsdecápák, JFK – A nyitott dosszié, Nixon) Edward Snowden életrajzi filmje, melyben Joseph Gordon-Levitt alakítja a címszereplőt.

background_60.jpg

11665572_10153489031869701_1729031570847274461_n.jpg

A halottak is lámpalázasak néha. Charlie húsz évvel ezelőtt, egy szörnyű balesetben vesztette életét: a gimnáziumi színielőadás egyik kelléke rosszul működött, és a show kedvéért mímelt kivégzés valóságosra sikerült. Két évtizeddel később az iskolai színjátszók újra előadnák a régi darabot. Nem is sejtik, hogy bármit csinálnak – akár próba közben, akár éjszaka, amikor poénból belopóznak az épületbe –, valaki figyeli őket. Valaki, aki izgatottan készül rá, hogy kezdetét vegye végre az az előadás, amit ezúttal ő akar rendezni…

A legrémisztőbb horrorfilmeket készítő cég – melynek A bűn éjszakája, az Insidious- és a Parajelenségek-sorozat is köszönhető – minden eddigi tapasztalatát belesűrítette
ebbe a velőtrázó egyéjszakás kalandba.

akasztofa_1000x1443_1.jpg

Hírek röviden 07. 01.

Címkék: hírek röviden

2015.07.01. 13:42

  • Az MGM állítólag női rendezőt keres a Tomb Raider reboothoz.
  • Michael Pena elmondta, hogy David Ayer a legutóbbi három filmjénél felkereste őt, de az Öngyilkos osztagnál nem, aminek elképzelhető, hogy az az oka, hogy a színésznek a Hangya miatt több filmre szóló szerződése van a Marvellel, és ők valószínűleg egyébként sem engedélyezték volna, hogy a DC-vel is szerződést kössön.
  • Joseph Gordon-Levitt elmondta, hogy bár a Sandman hű marad a képregényekhez, a történetben lesznek változások.
  • Kevin Feige elmondása szerint a Pókemberben bemutatnak majd egy új gonoszt, és a filmnek ahhoz hasonló atmoszférája lesz, amilyet John Hughes teremtett. Emellett az is biztos, hogy az új mozi semmilyen formában nem fog kapcsolódni a korábbi filmekhez.

 

Hírek röviden 06. 30.

Címkék: hírek röviden

2015.06.30. 14:10

  • A Jurassic World ugyan 48,8%-ot esett a múlt héthez képest Amerikában, így is hozott újabb 54,5 millió dollárt, amellyel zsinórban harmadik hete lett a legnézettebb film. Az Agymanók megőrizték második helyüket 52,3 milliós teljesítményükkel. A Ted 2 33,5 millióval kezdett, a Max pedig 12,2-vel.
  • Robert Zemeckis, aki Bob Gale forgatókönyvíróval közösen birtokolja a Vissza a jövőbe jogait, elmondta, hogy amíg ő él, biztosan nem készülhet el a film a remake-je.
  • Egyes hírek szerint a Dean Israelite rendezésében készülő Power Rangers öt tizenhat évesről fog szólni, akik megalapítják a csapatot.
  • Justin Lin megerősítette, hogy a Star Trek Beyond címet kapta a Star Trek 3. Tovább hír, hogy Zachary Quinto és Chris Pine aláírtak a 4. részre is.
  • Adam Beach elárulta, hogy az Öngyilkos osztag forgatásán egy terapeuta is tevékenykedik, aki azért felelős, hogy a színészeket ne viseljék meg túlságosan a karaktereik sötét jelentei. Azonban úgy tűnik, van, amin még a szakember sem tud segíteni: Jared Leto ugyanis kedves ajándékokkal lepte meg néhány kollégáját: Margot Robbie-nak egy élő patkányt, Will Smithnek pedig egy döglött sertést küldött.
  • Bár a Justice League Dark forgatókönyve már kész, Guillermo del Torónak nincs ideje a film megrendezésére, így a Warner kénytelen valaki mást keresni.
  • A Guardians of the Galaxy Vol. 2 címet kapta A Galaxis őrzői 2.
  • Amerikában a Terminator: Genisys pénteki IMAX vetítései előtt látható lesz öt perc a Mission: Impossible - Titkos nemzetből.
  • Bár az Ikrek folytatásához, a Tripletshez már két forgatókönyv is készült, még mindig tervezési stádiumban áll. Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito mellett Eddie Murphy lenne a harmadik főszereplő, akinek nagyon tetszik a film története.
  • Schwarzeneggernek egyébként a Legend of Conanhez is van ötlete: szerinte karaktere hosszú ideig uralkodott, majd idősebb korába a hegyekbe költözött, ahonnan persze visszahívják, hiszen valami szörnyűség történik, és ismét harcolnia kell.
  • Az EuropaCorp a Lucy és a Colombiana 2. részét is elkészíti, de azt egyelőre nem tudni, hogy Scarlett Johansson, illetve Zoe Saldana visszatérnek-e a főszerepekben.
  • J.K. Rowling vezetésével jövőre egy új színdarab kerül bemutatásra Londonban, melynek története a Harry Potter világában játszódik.
  • Tyrese Gibson a minap új fotót töltött fel Instagram oldalára, amelyből arra lehet következtetni, hogy hamarosan bejelentik őt John Stewart, Chris Pine-t pedig Hal Jordan szerepére az új Zöld Lámpás filmhez.
süti beállítások módosítása