Max – Trailer

Címkék: előzetes poszter Max

2015.03.21. 11:48

Az MGM és a Warner Bros. Pictures június 26-án mutatja be Boaz Yakin Max című filmjét, ami egy Max nevű katonakutya és családja drámájáról fog szólni.

10688362_660670627393095_3048661216185486624_o.jpg

Hírek röviden 03. 20.

Címkék: hírek röviden

2015.03.20. 19:18

  • A Universal csapott le Mark Millar Chrononauts című képregényének megfilmesítési jogaira, melyben az első időutazókat ismerhetjük meg.
  • Jai Courtney elmondta, hogy karaktere, Kyle Reese nem olyan lesz a Terminator: Genisysben, amilyennek Michael Biehn megformálásában láthattuk. A színész szerint nem azért szerződtették őt, hogy egy kollégáját másolja, és ez egyébként is egy másik film, más forgatókönyvvel és a karakterek is megváltoztak.
  • Április 1-jén, Atlantában kezdődik az Amerika kapitány 3 forgatása. A filmmel kapcsolatban Daniel Bruhl nyilatkozott a minap, de azt nem árulhatta el, kit alakít. Annyit viszont megosztott velünk, hogy ez egy hatalmas lehetőség számára.
  • Ehren Kruger, a 2005-ös Grimm forgatókönyvírója elkezdett dolgozni a film sorozatváltozatán, melynek középpontjában ugyanúgy a Grimm testvérek állnak majd a 19. században,
  • Morena Baccarin arra tett utalásokat, hogy Vanessa Geraldine Carlysle-t, azaz Copycatet alakítja a Deadpoolban.
  • Jason Momoa, Jim Carrey és Keanu Reeves írtak alá a The Bad Batch című thrillerhez, mely egy kannibálos, romantikus thriller lesz.
  • Sophie Turner elmondta, hogy karaktere, Jean Grey egy kicsit naivabb lesz az X-Men: Apokalipszisben, de azért képes meglepetést is okozni.
  • Joseph Gordon-Levitt lesz a főszereplője és a producere az élőszereplős Fraggle Rock filmnek.
  • Az erőszakos jelenetek miatt az Amerikai Korhatárbizottság R-es besorolást adott a Mad Max: Fury Roadnak.
  • A Warnernél felmerült Jackie Earle Haley neve Thinker szerepére az Öngyilkos osztaghoz.
  • Rob Brydon, Alexandra Roach és Sheridan Smith is egy-egy törpét fognak alakítani A vadászban.
  • A Jane the Virgin című sorozat sztárja, Gina Rodriguez kapta a Deepwater Horizon főszerepét, melyben Mark Wahlberg lesz a partnere.
  • Paul Feig mindenkit megnyugtatott, hogy a Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts film teljes mértékben gyerekbarát és nagyon aranyos lesz, amilyen a képregény is volt.
  • Alex Garland szerint egyhamar biztosan nem készül el a Dredd 2, legalábbis biztosan nem úgy, hogy ő írja hozzá a forgatókönyvet.
  • John Williams helyett Thomas Newman fogja rendezni a Steven Spielberg rendezésében készült Bridge of Spies zenéjét.
  • Jonathan Herman (Straight Outta Compton) újraírja A sebhelyesarcú remake forgatókönyvét, melyen korábban David Ayer és Paul Attanasio dolgozott.
  • A Sharknado 3: Oh Hell No! július 22-én kerül bemutatásra a Syfyon.
  • Elképzelhető, hogy a Csillagok háborúja IX-et is J.J. Abrams rendezi majd.
  • Sally Fields egy interjú során szembesült azzal, hogy a Sony May néni spin-offot szeretne, amin jót nevetett. Emellett elárulta, hogy hiányozni fog neki a közös munka Andrew Garfielddal.
  • Az A&E sorozatot készít az Engedj be! alapján.
  • A Focus Features fogja forgalmazni Amerikában a Meryl Streep, Carey Mulligan, Ben Whishaw, Brendan Gleeson, Helena Bonham Carter, Romola Garai, Anne-Marie Duff és Samuel West főszereplésével készült Suffragette-et.
  • A Kék villám remake-je egy drónos thriller lesz.
  • Nyáron kerül adásba az IFC hatrészes minisorozata, a Spoils Before Dying, melyhez Kristen Wiig, Maya Rudolph és Haley Joel Osment írtak alá.
  • Jonah Hill és Miles Teller főszereplésével megkezdődött az Arms & the Dudes forgatása.
  • Alex Winter elmondta, hogy ha hamarosan nem kezdik el forgatni a Bill és Ted 3-t, akkor valószínűleg sosem készül el.

...

Címkék: hírek röviden

2015.03.20. 16:33

A Mad Max – A harag útja  (16E) tervezett hazai bemutatója változott! Tom Hardy, Charlize Theron és Nicholas Hoult főszereplésével készült akciófilmet május 21-től láthatják a hazai nézők. Dwayne Johnson új akciófilmje, a Törésvonal (16E) a tervek szerint június 4-én kerül bemutatásra.

Crimson Peak (16 October 2015) – Bíborhegy, 2015. október
Everest (UK: 2 October 2015) – Everest, 2015. szeptember
Paranormal Activity: The Ghost Dimension (23 October 2015) – Parajelenségek: Szellemdimenzió, 2015. október
Pitch Perfect 2 (15 May 2015) – Tökéletes hang 2, 2015. május 21. – 12
Terminator: Genisys (1 July 2015) - Terminator Genisys, 2015. július – (12)

A háromszoros Oscar-díjas Steven Spielberg és a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks ismét együtt dolgozik: új kémfilmjüknek már címe is van: a Kémek hídja (Bridge of Spies, hazai bemutató: 2015. ősz) megtörtént esetet dolgoz fel. Egy New York-i ügyvédről szól (ő lesz Hanks), akit a hidegháború idején a CIA a vasfüggöny túloldalára küld, hogy tárgyaljon egy elfogott amerikai pilóta szabadon engedéséről. A film arról a berlini hídról, a Glienicker Brückéről kapta a címét, amely Nyugat-Berlinből a fal túloldalára, Potsdamba vezetett, és a hatvanas években valóban a legértékesebb és nyugati kémek cseréjének lett a helyszíne.

untitled-cold-war.jpg

A film különlegessége lesz, hogy bár Spielberg 27 filmjéből 26-nak John Williams szerezte a zenéjét, ezúttal Thomas Newman a komponista: Williams betegsége miatt nem tudta vállalni a munkát, de a következő Spielberg-moziban már ismét ő fog dolgozni. A forgatókönyvet a Cohen testvérek írták, Hanks partnere Amy Ryan, Alan Alda, Mark Rylance és Scott Shepherd.
IC Press

bridgeofspieslarge.jpg

A kém nagyot puffan (12E)

Címkék: Spy

2015.03.20. 16:14

Akciófilmet forgatni veszélyes. Vígjátékot még veszélyesebb: a tavaly nyáron Budapesten és a Balatonnál is készített amerikai szuperprodukció, a Melissa McCarthy, Jude Law és Jason Statham főszereplésével készült A kém (Spy, hazai bemutató: május 21.) például már a munka első hetén majdnem abba is maradt a főszereplő balesete miatt.
– Az az őrület, hogy Melissa nagyon kemény csaj, és nagyon kockázatos kaszkadőrmutatványokra is hajlandó – mondta az esetről Paul Feig, aki a Koszorúslányok és a Női szervek rendezése közben már alaposan kiismerte a dundi komikus színész képességeit. – Láttam ugrani, vetődni, motorozni, és sosem féltettem. A kém forgatásán is volt egy jó kaszkadőre, de ő rengeteg mindent mégis maga vállalt.
– Hát persze, hiszen egy ügyetlen csajt játszom, aki eszméletlen helyzetekbe keveredik. Neki nem kell egy terminátornak lennie – mondja erre Melissa McCarthy, aki valóban nem úgy néz ki, mint egy terminátor.
A sors fintora azonban, hogy a forgatás első hetén a színésznő egy egészen egyszerű jelenet felvételekor sérült meg: megcsúszott a nedves márványpadlón, és hanyatt eset. Egy hetet töltött kórházban, míg újra próbálták talpra állítani.
– Egész a munka elején voltunk – meséli a rendező. – Amikor hallottam, mekkorát puffan, azt gondoltam: „Nekünk végünk!”: csak egy csúnyább szó is volt benne.
IC Press

akem_spectre.jpg

A héten tartották SXSW (South by Southwest) fesztivál az USA-ban, amelynek keretében néhányan már megnézhették a nyár legjobb vígjátékának ígérkező filmjét, A kém-et (12E). A hazánkban forgatott alkotásban a főbb szerepeket Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham, Rose Byrne és 50 Cent alakítják. A film elsöprő sikert aratott a kritikusok körében, többek között a Variety, The Hollywood Reporter és a Playlist írója is dicséri a film humorát, főszereplőjét! Jelenleg 100%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán! Hazai bemutató: június 4.

http://www.rottentomatoes.com/m/spy_2015/?search=spy

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki. A Bosszúállók: Ultron kora-ban visszatér Robert Downey Jr Vasember/Tony Stark szerepében, akárcsak Chris Evans, mint Amerika kapitány, Chris Hemsworth, mint Thor és Mark Ruffalo, mint a Hihetetlen Hulk. A csapatot Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), valamint Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) egészíti ki. Nekik kell szembeszállni a James Spader által megformált Ultronnal, ezzel a rettenetes, modern technológiával felturbózott gonosztevővel, akinek feltett szándéka az emberiség elpusztítása. A csapatnak rajta kívül a titokzatos és hatalmas Maximoff-testvérpárral Wanda és Pietro Maximoffal (Elizabeth Olsen és Aaron Taylor-Johnson) gyűlik meg a baja, ellenben egy régi barát is a segítségükre siet, igaz megújulva, Vision alakjában (Paul Bettany). A Bosszúállók: Ultron kora rendezői székében Joss Whedon ült, aki a forgatókönyvet is írta.

avengers_2_1080x1920_ikrek_fiu_12v.jpg

avengers_2_1080x1920_ikrek_lany_12v.jpg

avengers_2_1080x1920_jarvis_12v.jpg

Nézd meg hogyan ünnepelik a Jégvarázs szereplői Anna születésnapját a Jégvarázs Party láz című kisfilmben. Kizárólag a Hamupipőke előtt a mozikban!

1qyxvgp.jpg

Napfogyatkozás

Címkék: Home

2015.03.20. 14:15

vegreotthon_nap_1.jpg

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat tovább száguld a hetedik résszel, melyben visszatér a vászonra Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson, valamint újra csatlakozik hozzájuk Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black. Új arcok is társulnak a szereplőgárdához, például Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey és Kurt Russell, valamint Jason Statham, aki az előző rész végén már letette névjegyét.

Dumb és Dumber kettyó
Húsz év telt el Dumb és Dumber feltűnése óta, ám a két hős ez idő alatt egy cseppet sem változott - legalábbis ami az agyi kapacitásukat illeti. Dumb katatón állapotban, egy szanatóriumban múlatja az időt, mióta álmai asszonya elutasította, Dumbernek pedig sürgősen új vesére van szüksége. Mit ad isten, kiderül, hogy van egy felnőtt lánya - a tökéletes donor, akit már csak meg kell találnia. Miután Dumb bevallja, hogy két évtizedig megjátszotta magát, és valójában kutya baja, a nyerő páros hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a családegyesítésbe. És ha ők egyszer útra kelnek, kő kövön nem marad.
 
Hogyan írjunk szerelmet
A jobb napokat látott forgatókönyvíró, Keith Michaels (Hugh Grant) egyszer csak azon kapja magát, hogy egy ötvenhez közelítő, elvált férfi lett, aki évek óta nem írt sikeres filmet és le is van égve. Szerencsére ügynöke nem felejtette el, és szerzett neki egy munkát: az uncsi kisváros egyeteme tanárt keres. Mivel zsebe üres, Keith nem mondhat nemet. Nem találja a helyét a tanári karban és meglehetősen félvállról veszi a tanítást. Ám megváltozik a hozzáállása, amikor találkozik Hollyval (Marisa Tomei), akivel hamarosan rájönnek, hogy mindketten ugyan azt várják az élettől: egy második lehetőséget.
 
A hobbit: Az öt sereg csatája
TÖLGYPAJZSOS THORIN ÉS AZ EREBORI TÖRPÖK visszaszerezték otthonuk végtelen gazdagságát, ám most viselniük kell a következményeit annak, hogy akaratuk ellenére Tóvárosra uszították Smaugot, a szörnyű sárkányt. Időközben Sauron, a sötét úr orkok ezreit küldte a Magányos Hegy ellen, és Zsákos Bilbó azon kapja magát, hogy az életéért küzd, miközben körülötte öt hatalmas sereg vonul háborúba egymással. Beköszönt hát a sötétség, és a törpöknek, elfeknek és embereknek dönteniük kell: egyesülnek vagy pedig elpusztulnak.
Mind a DVD-n mind a Blu-rayen sok sok extrát találhatunk, a korábbiaknak megfelelően. Többek között:


·         AZ ÖT SEREG TOBORZÁSA

·         BÚCSÚ KÖZÉPFÖLDÉ™-TŐL - Hat fejezetből álló filmfolyam

·         „THE LAST GOODBYE” VIDEOKLIP

·         ÚJ-ZÉLAND: KÖZÉPFÖLDE OTTHONA, 3. RÉSZ

 
Scooby-Doo! HOLD SZÖRNYES ŐRÜLET
Óriási lépés ez az emberiségnek, no meg a kutyáknak is, Scooby-Doo és a banda ugyanis epikus méretű, interplanetáris kalandra indul ebben a vadi új egész estés moziban. Miután tombolán helyet nyernek az utolsó öt szabadon maradt ülésre, Scooby-Doo, Bozont, Fred, Daphne és Velma az űr felé veszi az irányt Sly Baron vadonatúj űrhajója, a Sly Star One fedélzetén. A bolygóközi mókának aztán egy titokzatos földönkívüli vet véget, aki megpróbálja elpusztítani a hajót, mire az kénytelen megszakítani útját, és leszállni Sly Baron bázisán, amely a Hold sötét oldalán található. Vajh a Rejtély Rt. meg tudja fejteni ezt az idegen talányt? Scooby-Doo és Shaggy talál majd sznekket a Holdon? És Fred leveszi-e valaha a sisakját? Repülj Te is a Holdra Scooby-Doo-val, és megtudod!
 
Gravitáció SE BD
Dr. Ryan Stone (az Oscar®-díjas* Sandra Bullock), a zseniális kutatótiszt élete első űrhajós kiküldetésén vesz részt a veterán asztronautával, Matt Kowalskival (az Oscar®-díjas* George Clooney). Egy egyszerű űrséta során súlyos baleset történik. Az űrhajó megsemmisül, Stone és Kowalski pedig teljesen magára marad, és egymáshoz kötözve sodródik a sötétben. A félelem pánikká erősödik, minden egyes lélegzetvétellel fogy az a kis oxigén is, ami még megmaradt. Haza azonban csak úgy juthatnak, ha még messzebb merészkednek az űr végtelen, fenyegető sötétjébe.
EXTRÁK (magyar felirattal)
• Figyeld a csillagokat
• Sandra születésnapi jókívánsága
• Gravitáció és az emberek
• És még sok más!

Június 19-én érkezik az új Szállító-mozifilm Jason Statham nélkül. A főszerepet ezúttal a Trónok harcából ismert Ed Skrein kapta, a filmet Camille Demarco (Veszélyzóna) rendezte, további szerepekben pedig Ray Stevenson, Loan Chabanol, Radivoje Bukvic, Gabriella Wright, Anatole Taubman és Tatiana Pajkovic lesz látható.

transporter_refueled_xxlg.jpg

Az Entertainment Weekly hozta a sorozat utolsó epizódjának első promó anyagait.

1555513_1126896353993681_7303022395040465920_n.png

Paper Towns Trailer

Címkék: előzetes Paper Towns

2015.03.19. 18:17

Megérkezett Jake Schreier (Robot & Frank) Papírvárosok (Paper Towns) című filmjének előzetese.

Hamarosan az egész vidéket elönti az ár, így az állatok Noé bárkáján húzzák meg magukat, ám Dave és fia, Fancsi nem kapnak meghívást a hajóra. Egy furfangos csel által sikerülne feljutniuk, ám Fancsi lemarad a többiektől, és így egy óriási kaland veszi kezdetét.

11028382_647268802069199_2146766233880249934_o.jpg

SPECTRE poszter

Címkék: Spectre

2015.03.19. 16:18

spectre_ver3_xlg.jpg

süti beállítások módosítása