Guy Ritchie kerekasztala

Címkék: King Arthur

2015.03.13. 19:18

Arthur király gengszterek közé keveredik. Hogy is lehetne másképp, ha Guy Ritchie rendezi a kerekasztal legendás királyának történetét? A héten kezdték forgatni az új filmet, melyben Arthur nagyszájú, ravasz utcai csirkeforgó, aki bandája élén Londonium sikátoraiban küzd az életben maradásért. Nem sejt semmi születése titkáról egészen addig, míg rá nem talál Excaliburra, a különleges kardra. A kard bűvereje új utakra vezeti: az Ellenállás tagjai közé kerül, megismerkedik egy titokzatos, fiatal nővel, Guinevere-rel, kitanulja a kardforgatás művészetét, és végül népe élén a zsarnok Vortigern ellen vonul. A férfi ellen, aki egykor, régen elrabolta Arthur koronáját és meggyilkolta a szüleit.
Arthurt Charlie Hunnam, az apját, Uther Pendragon királyt Eric Bana, Guinevere-t Astrid Bergès-Frisbey játssza. Az ellenállás vezéreként Djimon Hounsou-t láthatjuk majd, a zsarnok Vortigernt a rendező régi kedvence, Jude Law alakítja.

kingartur_werk.jpg

A stáb jelenleg a London környéki Leavesden stúdióban dolgozik, hogy azután Walesben és Skóciában forgassák le a külső felvételeket. A film premierje 2016 júliusára van kitűzve: az intenzív munkát csak rövid ideig szakítják majd meg, amikor idén augusztusban Guy Ritchie frissen elkészült kémparódiáját, a hatvanas években játszódó, Az U.N.C.L.E. emberé-t mutatják be.
IC Press

A politikai töltetű thriller az 1953-as sztálini Szovjetunióban játszódik. A titkosrendőrség lelkiismeretes ügynöke, Leo Dimitrov (Tom Hardy) elveszíti beosztását, hatalmát és otthonát is, amikor nem hajlandó feleségét (Noomi Rapace), mint árulót elítélni. Moszkvából vidékre száműzik őket, és Mikhail Nesterov tábornokkal (Gary Oldman) összefogva egy sorozatgyilkos nyomába erednek. Leót az igazság felfedésében  pszichopata riválisa, Vaszilij (Joel Kinnaman) akadályozza, aki ragaszkodik ahhoz, hogy "A paradicsomban nincs bűnözés".

fqii48n.jpg

A kétszeres Oscar díjas Sean Penn játsza a főszerepet az ELRABOLVA című film rendezőjének új filmjében, a Gunmanben.

bbm_gunman_b1_hun.jpg

Jim Terrier (Penn) a kormány volt bérgyilkosa, akit a múlt elkezd kísérteni, amikor volt munkáltatója megpróbálja eltenni láb alól. Veszélyes macska-egér játék veszi kezdetét, amely Afrika dzsungeleiből London utcáin keresztül a nyüzsgő Barcelonán át folytatódik, míg Terrier szeme előtt egy cél lebeg: eltegye láb alól azokat, akik holtan akarják látni őt.  De rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, akik célponttá vált – meg kell védeni Anne-t, a gyönyörű nőt, akit évekkel ezelőtt elhagyott.

Terrier rájön, csak egyetlen módja van annak, hogy Anne-t és magát megmentse: le kell számolnia a világ legerősebb szervezetével és szembe kell szállnia múltja egyik legnagyobb ellenfelével egy végjátszmában, ahol csak egy ember maradhat életben.

Batsheba (Carey Mulligan) független, erős, önfejű... és nagyon szép. Nem csoda, hogy aki látja, beleszeret. És az sem csoda, hogy ő maga nem tud választani az érte versengő férfiak között.
Először Gabrielt (Matthias Schoenaerts), a birkapásztort bűvöli el, és bár kölcsönösnek tűnik köztük a vonzalom, a nő nemet mond a házassági ajánlatra. De szerelmével üldözi őt a környék legjobb módú agglegénye, Boldwood is (Michael Sheen). A legvonzóbbnak pedig egy katona, Troy őrmester (Tom Sturridge) tűnik…
A választás nehéz: sok megpróbáltatás és öröm; vonzódás, hazugság, féltékenység kell hozzá, hogy Batsheba rájöjjön, ki az, akire igazán szüksége van.

Thomas Hardy, az Egy tiszta nő írójának egy másik regényéből készült a film, amely költőien és izgalmasan mutatja be a 19. századi Angliában a látszat mögött megbúvó sokféle szenvedélyt.

Főszereplők: Carey Mulligan, Matthias Shoenaerts. Juno Temple, Michael Sheen, Tom Sturridge. Fényképezte: Charlotte Bruus Christensen. Zene: Craig Armstrong. Látvány: Kave Quinn. Írta: Thomas Hardy, David Nicholls Rendezte: Thomas Vinterberg

Mozibemutató: 2015. június
Eredeti cím: Far from the Madding Crowd
Színes, feliratos amerikai film
Műfaj: romantikus
Gyártó: Fox Searchlight Pictures
Játékidő:
Korhatár:

Hírek röviden 03. 13.

Címkék: hírek röviden

2015.03.13. 14:36

    David Zucker azt mondta, azért nem vesz részt a Csupasz pisztoly remake elkészítésében, mert nem olyan stílusú lesz, mint az eredeti filmek, amiből arra lehet következtetni, hogy nem más filmek paródiája lesz.
    Kevin Smith arra tett utalásokat, hogy a következő három filmje után a Shop Show 2 következik, amit valamikor 2016 végén forgatna le.
    Véget ért a Mission: Impossible 5 forgatása.
    Az HBO több mint hét évadot szeretne a Trónok harcából, és szerintük nincs rá szükség, hogy egy mozifilmmel zárják majd le.
    David Koechner és Adam Scott főszereplésével megkezdődött a Krampus című horrorvígjáték forgatása, mely karácsonykor kerül az amerikai mozikba.
    A Texasi láncfűrészes előzményfilm középpontjában három pszichopata tinédzser áll majd, és a film fő kérdése az lesz, hogy melyikük Bőrpofa.
    Szeptember 20-án rendezik a 67. Emmy-gálát, melynek Andy Samberg lesz a házigazdája.
    Robert Downey Jr. felkeresett egy kisfiút, akinek az egyik karja nem fejlődött ki megfelelően és egy olyan robotkart ajándékozott neki, amit Vasember keze ihletett.
    A Disney vezérigazgatója, Bob Iger bejelentette, hogy mostantól egyik maximum PG-13 korhatár-besorolást kapó filmjükben sem mutatnak majd dohányzást.
    Az első Csillagok háborúja spin-off a Rogue One címet kapta, és 2016. december 16-án kerül majd a mozikba. A női főszerep Felicity Jonesé, a rendező Gareth Edwards. A Csillagok háborúja VIII. része pedig 2017. május 26-tól lesz majd látható.
    Bruce Campbell elárulta, hogy jelenleg egy olyan horror forgatókönyvén dolgozik, mely olyasmi lesz majd, mint a The Expendables, csak akciósztárok helyett legendás horrorikonokkal a főszerepben.
    Egyes hírek szerint sikerült megegyezni Joe Manganiellóval, aki már alá is írt Deathstroke szerepére az Öngyilkos osztaghoz.
    A Disney bejelentette, hogy Jennifer Lee és Chris Buck rendezésében elkészül a Jégvarázs 2.
    Liam Neeson szerint még nagyjából két évig fog szerepelni akciófilmekben, utána már kiöregszik belőlük, és drámai szerepekre vált.

    Mad Max – A harag útja a tervek szerint május 21-én, míg a Törésvonal június 4-én kerül bemutatásra. via InterCom
    Megkezdődött a héten a Jungle Book: Origins élőszereplős filmjének forgatása. A film érdekessége, hogy a rendező székbe Andy Serkis (A majmok bolygója – Forradalom Cézárja) ül, míg a főbb szerepekben Cate Blanchett, Christian Bale és Benedict Cumberbatch.

Hot Pursuit poszter

Címkék: poszter Hot Pursuit

2015.03.12. 23:05

Anne Fletcher Hot Pursuit című vígjátéka, melyben Reese Witherspoon és Sofia Vergara a főszereplő, kapott plakátot a múlt hónapban megjelent előzetes után.

hot_pursuit_ver2_xxlg.jpg

Az amerikai bemutatóval egy időben, szeptember 17-én érkezik 3D-ben a nagysikerű fantasy folytatása Az Útvesztő: Tűzpróba címen. Ezek pedig alább az első hivatalos képkockák Wes Ball filmjéhez, melyben Patricia Clarkson, Giancarlo Esposito, Will Poulter, Kaya Scodelario, Aidan Gillen, Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien, Nathalie Emmanuel és Rosa Salazar lesz látható.

click34_1.jpg

11050269_10153281193077214_6053088735184478199_o.jpg

A 20th Century Fox július 24-én mutatja be Jake Schreier (Robot & Frank) Papírvárosok (Paper Towns) című filmjét, ami a Printz-díjat elnyerő John Green (Csillagainkban a hiba) regénye alapján készült el, Nat Wolff, Halston Sage, Austin Abrams, Cara Delevingne és Justice Smith főszereplésével.

11071475_1548156028781671_740985078089437233_o.jpg

A regény bővebb ismertetője

Quentin Jacobsen egész életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta a hihetetlenül kalandvágyó Margo Roth Spiegelmant. Így aztán, amikor a lány nindzsának öltözve kinyitja Quentin ablakát, bemászik rajta az életébe, és magával invitálja egy nagy fantáziával kitervelt bosszúhadjáratra, a fiú vele tart.
Egész éjszakás kalandjuk után új nap veszi kezdetét, s amikor Q megérkezik az iskolába, megtudja, hogy a mindig is enigmatikus Margo ezúttal valódi rejtéllyé lett. Hamarosan kiderül azonban, hogy vannak bizonyos nyomok, amelyek felderítése csak rá vár. Ezzel olyan csapongó kaland veszi kezdetét, amelynek során minél közelebb kerül, annál kevesebb tárul fel előtte a lányból, akiről azt hitte, jól ismeri.
A Printz-díjat elnyerő John Green azzal a ragyogó szellemességgel és izzó érzelmi őszinteséggel tér vissza, amely olvasók egy egész új generációját hozta lázba.

 Új előzetes Pete Docter (Fel!, Szörny Rt.) animációs filmjéhez.

11050827_811521878927312_487365677940228010_n.jpg

Furious 7 - Featurette C-130 Drop

Címkék: Furious 7

2015.03.12. 22:24

Megérkezett a Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak (Hotel Transylvania) folytatásának előzetese. Genndy Tartakovsky filmjét 2015. szeptember 25-én fogják bemutatni az amerikai mozikban. Szinkronszínészek: Mel Brooks, Adam Sandler, David Spade, Steve Buscemi, Kevin James, Molly Shannon, Jon Lovitz, Andy Samberg, Selena Gomez, Fran Drescher, Cee-Lo Green

1511117_809871662399471_1072523072314306875_n.jpg

nrm_1426083102-frozen-fever.jpg

Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé.
Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok…

A 100 millió dolláros költségvetésű filmet az Utazás a rejtélyes szigetre rendezője készítette, hőse Dwayne Johnson, de az igazi főszereplő a meghökkentően hiteles látvány: egy metropolis pusztulásának vérfagyasztó részletei.

10987427_10153308717499384_2984819800281690545_o.jpg

A hétfői trailer premiert megelőzte egy plakát.

10922322_849374308442220_2986832522351036800_o.jpg

süti beállítások módosítása