Hírek röviden 03. 13.

Címkék: hírek röviden

2015.03.13. 14:36

    David Zucker azt mondta, azért nem vesz részt a Csupasz pisztoly remake elkészítésében, mert nem olyan stílusú lesz, mint az eredeti filmek, amiből arra lehet következtetni, hogy nem más filmek paródiája lesz.
    Kevin Smith arra tett utalásokat, hogy a következő három filmje után a Shop Show 2 következik, amit valamikor 2016 végén forgatna le.
    Véget ért a Mission: Impossible 5 forgatása.
    Az HBO több mint hét évadot szeretne a Trónok harcából, és szerintük nincs rá szükség, hogy egy mozifilmmel zárják majd le.
    David Koechner és Adam Scott főszereplésével megkezdődött a Krampus című horrorvígjáték forgatása, mely karácsonykor kerül az amerikai mozikba.
    A Texasi láncfűrészes előzményfilm középpontjában három pszichopata tinédzser áll majd, és a film fő kérdése az lesz, hogy melyikük Bőrpofa.
    Szeptember 20-án rendezik a 67. Emmy-gálát, melynek Andy Samberg lesz a házigazdája.
    Robert Downey Jr. felkeresett egy kisfiút, akinek az egyik karja nem fejlődött ki megfelelően és egy olyan robotkart ajándékozott neki, amit Vasember keze ihletett.
    A Disney vezérigazgatója, Bob Iger bejelentette, hogy mostantól egyik maximum PG-13 korhatár-besorolást kapó filmjükben sem mutatnak majd dohányzást.
    Az első Csillagok háborúja spin-off a Rogue One címet kapta, és 2016. december 16-án kerül majd a mozikba. A női főszerep Felicity Jonesé, a rendező Gareth Edwards. A Csillagok háborúja VIII. része pedig 2017. május 26-tól lesz majd látható.
    Bruce Campbell elárulta, hogy jelenleg egy olyan horror forgatókönyvén dolgozik, mely olyasmi lesz majd, mint a The Expendables, csak akciósztárok helyett legendás horrorikonokkal a főszerepben.
    Egyes hírek szerint sikerült megegyezni Joe Manganiellóval, aki már alá is írt Deathstroke szerepére az Öngyilkos osztaghoz.
    A Disney bejelentette, hogy Jennifer Lee és Chris Buck rendezésében elkészül a Jégvarázs 2.
    Liam Neeson szerint még nagyjából két évig fog szerepelni akciófilmekben, utána már kiöregszik belőlük, és drámai szerepekre vált.

    Mad Max – A harag útja a tervek szerint május 21-én, míg a Törésvonal június 4-én kerül bemutatásra. via InterCom
    Megkezdődött a héten a Jungle Book: Origins élőszereplős filmjének forgatása. A film érdekessége, hogy a rendező székbe Andy Serkis (A majmok bolygója – Forradalom Cézárja) ül, míg a főbb szerepekben Cate Blanchett, Christian Bale és Benedict Cumberbatch.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr497265621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása