Az EuropaCorp és a Yahoo Style két magyar jelmeztervét is kiválasztotta Luc Besson következő, Valerian és az ezer bolygó városa című filmjéhez

valerian-comic-book-luc-besson.jpg

2015. december 15. – Az EuropaCorp és a Yahoo Style kihirdette a 20 szerencsés nevét, akiknek jelmeztervét kiválasztották Luc Besson következő, Valerian és az ezer bolygó városa című sci-fijéhez.

A verseny lebonyolítójához, a Talenthouse-hoz a világ minden tájáról érkeztek tervek, a legtöbb Franciaországból, az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Németországból és Olaszországból.

Luc Besson író/rendező Olivier Bériot jelmeztervező és Joe Zee, a Yahoo Style főszerkesztőjének segítségével személyesen nézte át a terveket és választotta ki a nyertes pályaműveket.

Magyarországról ketten is bejutottak a legjobb 20 közé, a teljes lista:

Boris Gvozdev, Belarusz
Thomas Evenepoel, Belgium
Andrew Martin, Kanada
Fred Blanchard, Franciaország
Michel Gibault, Franciaország
Pascal Casolari, Franciaország
Renaud Roche, Franciaország
Vincent Marie-Françoise, Franciaország
Yves Martel, Franciaország
Oláh Zoltán, Magyarország
Cseh Zsanett, Magyarország
Stefania Barreca, Olaszország
Loles Romero, Spanyolország
Karolina Luisoni, Svájc
Abiola Onabule, UK
Camille Bloch and Evgeniia Galeeva, UK
Emma Reid, UK
Katren Wood, UK
Mark Harrison, UK
Kathy Weathers, USA
 
„Személyesen néztem át minden egyes pályaművet, amelyek kivétel nélkül mind fantasztikusak és egyedülállóak voltak, mégis tökéletesen beleillettek a Valerian világába” – mondta el Besson. „Nagyon nehéz volt ennyi hihetetlenül jó terv közül kiválasztani húszat, de elégedettek vagyunk az eredménnyel.”

A kampány 51 napja alatt összesen 3350, Magyarországról 91 db jelmeztervet küldtek be.

A Valerian szereplőgárdája egyre bővül, Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna és John Goodman mellé legutóbb Ethan Hawk-ot és Herbie Hancockot sikerült megnyerni. A forgatás 2016 januárjában kezdődik.

A kiválasztott 20 pályamű itt tekinthető meg: Yaho Style

Az összes benyújtott pályaművet itt lehet megnézni: Talenthouse
 
A Valerian és az ezer bolygó városáról:

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Develgine) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg.

Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre...

A francia Valerian és Laureline című képregény Pierre Christin író és Jean-Claude Mézières közös alkotása, amelynek első része 1967-ben jelent meg. A sorozat a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség technológiai fejlettsége olyan szintre emelkedett, amely lehetővé teszi a tér- és időutazást.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr368175384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása