Adam Jones (Bradley Cooper) séfnek mindene megvolt és mindent elvesztett. A két Michelin-csillaggal kitüntetett szakács igazi rocksztárnak számított a pályáján, az ehhez kapcsolódó rossz szokásokkal együtt.

burnt_forumajanlo_1070x400px1.jpg

A párizsi gasztronómiai élet fenegyereke mindig különcnek számított a szakmájában és kizárólag az érdekelte, hogy bombasztikus ízkombinációkat és ételkölteményeket találjon ki. Ahhoz azonban, hogy megnyithassa saját éttermét és megszerezze az áhított harmadik Michelin-csillagot, a legjobb formáját kell hoznia és jól is kell viselkednie, főleg a gyönyörű Helene (Sienna Miller) miatt. Az Ételművész egy hihetetlenül szórakoztató és érzelmes történet az étel szeretetéről, a szerelemről és a második esélyekről.

burnt_b1_12e_nagy.jpg

Az ételművész (12E)
amerikai
komédia, dráma
feliratos
2D
Eredeti cím: Burnt
Besorolás: 12E
Premier: 2015-10-22

Rendező:  John Wells
Szereplők:  Bradley CooperSienna MillerLily JamesEmma ThompsonUma Thurman

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr827802846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása