A játékok a kultúránk részei. A jó játékok meg is érdemlik, hogy azok legyenek. A Hitman – A 47-es ügynök (Hitman: Agent 47, hazai bemutató: augusztus 27.) főszereplője, Rupert Friend csak akkor csodálkozott rá erre, amikor eljátszotta a vonalkódos, kopasz bérgyilkost, akiből műtétileg távolították el az együttérzés génjét.

 

– Nekem olyan volt ez a film, mintha besétálnék egy ismert festménybe, körbejárnék, benéznék a bokrok mögé, beszélgetni kezdenék a Mona Lisával, meglátnám mindazt a rejtett részletet, amit a múzeumlátogató nem láthat – nyilatkozta a színész, aki még mindig magán viseli a forgatás során szerzett számtalan sebhelyet. – De csupa olyasmit, amit az eredeti alkotók már kitaláltak.

A Hitman-film készítői nem egyszerűen lemásolták a játék sztoriját, hanem elmesélnek egy történetet, ami a játék világában játszódik. Ami Friend szerint minden ízében pontosan eltervezett, teljes és számára – bármilyen gyilkos, jéghideg világ is – nagyon otthonos.

IC Press

hitman_agent_forty_seven_ver5_xxlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr27689104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása