Hírek röviden 08. 05.

Címkék: hírek röviden

2015.08.05. 16:06

  • Will Smith írt alá a Collateral Beauty főszerepére, méghozzá nevető harmadikként, ugyanis eredetileg Hugh Jackman volt a kiszemelt, ő azonban a múlt hónapban kiszállt. Ezután Johnny Depp következett, ám vele végül megszakadtak a tárgyalások, és így került a képbe Smith. A történet középpontjában egy reklámszakértő áll, aki komoly tragédiát él át. Kollégái úgy döntenek, kirángatják őt a depresszióból, ám tervük nem egészen úgy sül el, ahogy eltervezték.
  • A Csillagok háborúja franchise egyik nyitott kérdése az igencsak megosztó Baljós árnyakból származik, melyben Qui-Gon Jinn említést tesz a midikloriánokról. J.J. Abramsnek a minap tették fel a kérdést, hogy foglalkozik-e majd Az ébredő erőben bármilyen formában a témával, amire egy egyszerű nemmel felelt. Emellett azt is elmondta, hogy néhány jelenetet ki kellett vágniuk a játékidő miatt, majd viccesen megjegyezte, hogy Peter Jackson folyamatosan hívogatja őket azzal a kéréssel, hogy legyen négyórás a film, amire Abrams azt felelte, hogy készítenek majd neki egy külön új-zélandi változatot.
  • Néhány kritikus már láthatta A fantasztikus négyest, és az eddigi vélemények nem éppen pozitívak. A legtöbben azt említik, hogy a reboot igazából nem sokban különbözik az eredeti filmtől, ráadásul csak az utolsó pillanatok az igazán izgalmasak, amikkel már a folytatást vezetik fel, ami ezen jelenetek alapján nagyon ütős lesz, de a kritikusok többsége inkább már most azt nézte volna az aktuális film helyett.
  • Egyes hírek szerint az új Pókember film fő gonosza a képregényekből jól ismert Kraven, a vadász lesz.
  • Lance Gross érdekes képet posztolt az Instagramján, ami arra enged következtetni, hogy ő is esélyes John Stewart szerepére az új Zöld Lámpás filmben.
  • Woody Allen egyelőre cím nélküli vígjátékához már korábban leszerződött Kristen Stewart, Jesse Eisenberg és Bruce Willis, most pedig Blake Lively, Parker Posey és Anna Camp is csatlakozott a stábhoz.
  • Ron Perlman ismét a Hellboy 3-ról beszélt, és elmondta, hogy bár nagyon fárasztó, amíg a sminkesek előkészítik őt a szerepre, tartoznak a rajongóknak a trilógia záró darabjával.
  • Valószínűleg Hulk is feltűnik az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, ugyanis mar Ruffalót Chris Evans, Anthony Mackie és Daniel Brühl társaságában látták Berlinben.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr187682034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása